تکذیب شایعات مطرح شده دربار موسسه نور

روابط عمومی موسسه نور با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد: تمام فعالیت‌های موسسه اعتباری نور در چارچوب قوانین و مقررات بانک مرکزی قرار دارد

روابط عمومی موسسه نور با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد: تمام فعالیت‌های موسسه اعتباری نور در چارچوب قوانین و مقررات بانک مرکزی قرار دارد
روابط عمومی موسسه اعتباری نور با توجه به انتشار شایعات سراسر کذب در برخی شبکه‌های اجتماعی با صدور اطلاعیه‌ای ضمن پاسخ به این شایعات، توضیحاتی را جهت تنویر افکار عمومی و خصوصاً مشتریان و سپرده‌گذاران این موسسه ارائه داد.
به دنبال انتشار شایعه‌ای در شبکه‌های اجتماعی در خصوص موسسه مالی و اعتباری نور، صبح گذشته تعداد زیادی از سپرده‌گذاران ایلامی با تجمع در مقابل این موسسه، استرداد سپرده‌هایشان را خواستار شدند.
بدیهی است حتی بزرگ‌ترین مؤسسات مالی یا بانک‌های رسمی کشور در صورت مواجهه با سیل عظیم حضور سپرده‌گذاران برای استرداد سپرده‌هایشان، در روند پرداخت‌ها با مشکلاتی روبرو خواهند شد.
شبکه‌های اجتماعی در حال حاضر منشأ انتشار سریع شایعات کذب شده و سرعت انتشار و دسترسی غالب مردم به این شبکه‌ها، نتیجه‌ای نظیر حضور سپرده‌گذاران در مقابل این مؤسسات را رقم زده است، هرچند وضعیت موسسه نور به دلیل مجوزهای قانونی‌اش قابل قیاس با موسسه‌ای همچون آرمان نیست، اما حضور گسترده مردم برای بازستانی سپرده‌هایشان در روند عادی و معمول موسسه مشکلاتی را به وجود خواهد آورد.
بر همین اساس، ضمن توصیه به سپرده‌گذاران عزیز برای خویشتن‌داری وعدم مراجعه به این موسسه، بیانیه صادره از سوی روابط عمومی این موسسه عیناً منتشر می‌شود.
روابط عمومی موسسه اعتباری نور با توجه به انتشار شایعات سراسر کذب در برخی شبکه‌های اجتماعی با صدور اطلاعیه‌ای ضمن پاسخ به این شایعات، توضیحاتی را جهت تنویر افکار عمومی و خصوصاً مشتریان و سپرده‌گذاران این موسسه ارائه داد.
در توضیحات روابط عمومی موسسه اعتباری نور آمده است: موسسه اعتباری نور در راستای ساماندهی بازار غیرمتشکل پولی و با حمایت بانک مرکزی جمهوری اسلامی با پذیرش چهار تعاونی اعتباری و صندوق‌های قرض‌الحسنه شامل تعاونی‌های اعتباری کارسازان آینده، پیشگامان همیار یزد و صندوق‌های قرض‌الحسنه ریحانه گستر و مشیز استان کرمان در این ساماندهی مشارکت کرده و با اخذ مجوز فعالیت از بانک مرکزی جمهوری اسلامی، فرایند انتقال مؤسسات مذکور به موسسه نور را آغاز کرد. این در حالی است که علیرغم پیچیدگی فرایند انتقال مؤسسات، هیچ خللی در پرداخت سود سپرده‌ها و ارائه خدمات بانکی رخ نداد.
شایان ذکر است که در حال حاضر موسسه اعتباری نور به لحاظ حجم منابع، در رتبه دوازدهم شبکه بانکی کشور قرار دارد و ۳۳۶ شعبه این موسسه در سراسر کشور تحت نظارت بانک مرکزی فعالیت می‌کنند.
علاوه بر این بانک مرکزی با توجه به توانمندی این موسسه و به‌واسطه سرعت بخشی به تکمیل انتقال مؤسسات ادغامی در موسسه اعتباری نور، مجوز عضویت این موسسه در شبکه شتاب را صادر کرد و این موسسه با پیوستن به شبکه شتاب و سامانه‌های ساتنا و پایا و همچنین اتصال به درگاه‌های خدمات الکترونیکی متصل به شبکه شتاب از جمله همراه‌بانک، تلفن‌بانک و اینترنت بانک امکان استفاده از بانکداری الکترونیکی را برای مشتریان خود فراهم کرده است.
همچنین این موسسه با نصب خودپرداز و امکان کَشلِس شرایطی را به وجود آورده تا بسیاری از تراکنش‌ها از طریق این درگاه‌ها صورت گیرد.
موسسه اعتباری نور به زودی با اضافه کردن پایانه‌های فروشگاهی پُز، به چرخه خدمات بانکداری الکترونیکی و همچنین اخذ مجوز نهایی برای راه‌اندازی سامانه سپام به منظور صدور ضمانتنامه‌های ریالی و اعتبار اسناد داخلی و پیوستن به سامانه چکاوک، خدمات بانکداری خود را گسترش دهد.
لذا بدیهی است که تمام فعالیت‌های موسسه اعتباری نور در چارچوب قوانین و مقررات بانک مرکزی قرار دارد و بانک مرکزی بر تمام فعالیت‌های بانکی و همچنین روند انتقال دارایی‌ها و بدهی‌های مؤسسات گروه ادغامی نظارت کامل دارد و موسسه اعتباری نور به تمام مشتریان و سپرده‌گذاران محترم این اطمینان را می‌دهد که حفظ منافع آنان و تأمین اصل و سود سپرده‌ها از اولویت‌های این موسسه بوده و هرگز اجازه نخواهیم داد خللی در روند خدمت‌رسانی به مشتریان پدیدار آید.
در پایان امید است با باز شدن نماد موسسه اعتباری نور در بازار سرمایه، بستر مناسبی برای معاملات سهام این موسسه فراهم شود و سپرده‌گذاران این مجموعه بیش از پیش از فعالیت سالم و مطمئن این موسسه که تحت نظارت بانک مرکزی قرار دارد منتفع شوند.

ارسال نظر