کانون وکلا با وکالت مجازی موافق نیست

رئیس کانون وکلای دادگستری استان اصفهان گفت: با خدمات رسانی وکلا در فضای مجازی موافق نیستیم و نخواهیم بود.

رئیس کانون وکلای دادگستری استان اصفهان گفت: با خدمات رسانی وکلا در فضای مجازی موافق نیستیم و نخواهیم بود.
به گزارش ایسنا، لیلا رئیسی شامگاه گذشته (چهارشنبه) در نشست خبری هفته وکلا اظهار کرد: اسفند ماه برای وکلا بسیار ارزشمند است چرا که هفتم اسفندماه روز استقلال کانون وکلا است.
وی ادامه داد: اینکه چرا استقلال وکلا ارزش والایی دارد به این دلیل است که ذات حرفه وکالت می‌طلبد وکیل یک فرد مستقل باشد. اگر وکیل مستقل نباشد کارکرد درست و منطقی نخواهد داشت.
رئیس کانون وکلای دادگستری استان اصفهان تصریح کرد: اگر وکیل اعتبار خود را از دستگاه حاکم کسب کند نمی‌تواند وظیفه خود را به نحو شایسته انجام دهد و بر این اساس که یکی از وظایف وکلا نظارت بر اجرای درست قوانین است. به همین دلیل نباید آنان وابسته به قوه قضاییه باشند.
رئیسی در ارتباط با استقلال وکلا ادامه داد: می‌توان گفت مستقل بودن از دستگاه حاکمه یکی از مهم‌ترین موارد شروع کار وکلا است و از این جهت در این مسئله اصرار داریم و تا به امروز با درایت نمایندگان مجلس توانستیم این استقلال را حفظ کنیم اگرچه خطراتی را متحمل شده‌ایم.
وی در خصوص موضوعاتی که استقلال کانون وکلا را تهدید می‌کند، گفت: کانون‌ وکلا از سال ۱۳۳۱ مستقر شده اما بارها در قالب طرح‌ها و لوایح گوناگون برخی از نمایندگان خواستار تغییر قانون بودند که برای استقلال وکلا خطر آفرینی کنند.
رئیس کانون وکلای دادگستری استان اصفهان گفت: در حال حاضر ۳ هزار وکیل و کارآموز در کانون وکلای اصفهان در حال فعالیت است و در کل کشور نزدیک ۶۰ هزار وکیل در کانون‌های وکلا فعال هستند.
رئیسی تاکید کرد: امروزه تعداد زیادی از وکلای جوان با بیکاری مواجه هستند. این مساله علت‌های زیادی دارد از جمله این علت ها وجود نداشتن فرهنگ استفاده از وکیل در کشور است و علت مهم دیگر این است که در رسانه ملی وکلا جایگاهی ندارند و بعضاً دیده می‌شود در سریال‌ها و فیلم‌های تلویزیونی تبلیغاتی علیه وکلا انجام می‌شود.
وی در ارتباط با وکلای مجازی گفت: با خدمات رسانی در فضای مجازی موافق نیستیم و نخواهیم بود چرا که وکیل باید موکل خود را حضوری پذیرش کند و اسناد و مدارک شخص را دریافت نماید تا با اشرافیت به موضوع راهنمایی‌های لازم را انجام دهد.
رئیس کانون وکلای اصفهان با اشاره به وجود موسساتی که در حوزه وکلا خدمت‌رسانی می‌کنند اظهار کرد: دو موسسه در این حوزه فعالیت می‌کند که موسسات حقوقی در چارچوب قوانین حرکت می‌کنند و بر روی کار آنان بسیار حساس هستیم و موسسات حقوقی غیرمجاز بدون حضور وکیل تشکیل شده‌اند. لذا رسانه‌ها باید در این خصوص اطلاع رسانی‌های لازم را انجام دهند تا مردم به آگاهی برسند.
رئیسی با بیان اقداماتی که در هفته وکیل انجام می‌شود خاطرنشان کرد: در این هفته در دو ساختمان وکلا مشاوره‌های رایگان حقوقی انجام می‌شود، به علاوه اعتقاد داریم شهروندان باید با حقوق شهروندی خود آشنا شوند و بر این اساس زمینه را فراهم کردیم تا آموزش های لازم به داوطلبان ارائه شوند.

ارسال نظر