پلمب دو شیرینی فروشی و یک واحد تولید فرآوردههای گوشتی در اصفهان
مدیر بهداشت محیط مرکز بهداشت استان اصفهان گفت: دو واحد صنفی شیرینی فروشی و یک واحد تولید فرآوردههای گوشتی طی ۲۴ ساعت اخیر در اصفهان شناسایی و پلمب شدند.
مدیر بهداشت محیط مرکز بهداشت استان اصفهان گفت: دو واحد صنفی شیرینی فروشی و یک واحد تولید فرآوردههای گوشتی طی ۲۴ ساعت اخیر در اصفهان شناسایی و پلمب شدند.
حسین صفاری در گفتوگو با ایمنا، در خصوص بازرسیهای امروز مرکز بهداشت استان اصفهان از واحدهای صنفی و مراکز عرضه خوراکی اظهار کرد: در بازرسیهای امروز، سه مرکز فروش شیرینی و گوشت به دلیل انجام تخلفات بهداشتی شناسایی و پلمب شدند.
وی با بیان اینکه یکی از مراکز پلمب شده، مرکز بدون مجوز تولید و فروش فرآوردههای گوشتی بود، افزود: در این مرکز افرادی با استفاده از ضایعات و خردههای گوشت در محیطی نامناسب اقدام به تولید فرآوردههای گوشتی می کردند که این مرکز شناسایی و با همکاری دامپزشکی و نیروی انتظامی استان پلمب شد.
مدیر بهداشت محیط مرکز بهداشت استان اصفهان همچنین به پلمب دو واحد شیرینی فروشی دراصفهان طی ۲۴ ساعت اخیر اشاره کرد و گفت: در یکی از این مراکز استفاده از رنگ در شیرینی گزارش شده بود و از مرکز دیگر نیز ۵۰۰ کیلوگرم شیرینی فاسد کشف و ضبط شد.
وی ادامه داد: پرونده این مراکز برای پیگیری نهایی به مراجع قضایی ارجاع شده است.