مهر و موم واحد شیرینی پزی در اصفهان

با اجرای طرح نوروزی تشدید نظارت بر مراکز تولید و توزیع مواد غذایی یک واحد شیرینی پزی زیر زمینی غیر بهداشتی مهر و موم شد.

با اجرای طرح نوروزی تشدید نظارت بر مراکز تولید و توزیع مواد غذایی یک واحد شیرینی پزی زیر زمینی غیر بهداشتی مهر و موم شد.
به گزارش صدا و سیما؛ کارشناس مسوول بهداشت محیط مرکز بهداشت شماره دو اصفهان در مصاحبه با خبرنگار صدا و سیما گفت: در آستانه نوروز 98 و در راستای طرح تشدید نظارت و کنترل بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، یک واحد زیر زمینی و غیر بهداشتی تهیه و تولید شیرینی در اصفهان مهر و موم شد.


هوشنگ طاهری با بیان اینکه بازرسان مراکز بهداشت در سراسر استان به صورت شبانه روزی و در طول سال بر اصناف مختلف نظارت می کنند، افزود: این طرح نوروزی تا 17 فروردین سال آتی در استان اجرا خواهد شد.
وی ادامه داد: نظارت بازرسان بهداشت محیط بر مراکز بین راهی، رستوران ها، آجیل پزی ها، هتل ها در این ایام نیز تشدید می شود.
ارسال نظر