افزایش ۲ تا ۳ برابری قیمت پارچه/ استقبال مردم از بازار نوروزی پارچه ضعیف است
رئیس اتحادیه پارچه فروشان اصفهان از افزایش ۲ تا ۳ برابری قیمت پارچه پیش از عید نوروز خبر داد و گفت: پارچههای تولید داخل به علت گران شدن مواد اولیه و پارچههای وارداتی به واسطه نوسانات ارزی، در چند ماه اخیر گران شده است.
رئیس اتحادیه پارچه فروشان اصفهان از افزایش ۲ تا ۳ برابری قیمت پارچه پیش از عید نوروز خبر داد و گفت: پارچههای تولید داخل به علت گران شدن مواد اولیه و پارچههای وارداتی به واسطه نوسانات ارزی، در چند ماه اخیر گران شده است.
احمد تقیزاده در گفتوگو با تسنیم در ارتباط با وضعیت بازار پارچه در آستانه نوروز اظهار داشت: مشکلات اقتصادی کشور بر بازار پارچه تاثیر داشته و اندکی با کمبود پارچه روبرو هستیم.
وی با اشاره به استقبال مردم از بازار نوروزی پارچه، افزود: البته اکنون بازار کمی از حالت رکود خارج شده اما مانند سال گذشته نیست.
رئیس اتحادیه پارچهفروشان اصفهان با بیان اینکه استقبال مردم نسبت به سالهای پیش کم شده است، گفت: مشکلات اقتصادی کشور موجب تغییر رفتار مصرف کننده شده چراکه قیمت مطلوب و تامین کالا موجب مصرف گرایی شده بود.
وی افزود: اما اکنون با افزایش قیمت اجناس الگوی مصرف مردم عوض شده زیرا توان خرید آنها کم است و این بازتابی از جنگ اقتصادی است.
تقیزاده ادامه داد: اکنون که جنگ اقتصادی به شهر و خانه ما آمده است، هر واحد صنفی ما یک سنگر و هر فرد صنفی یک رزمنده است و به کمک مردم با کنار گذاشتن مصرفگرایی قطعاً پیروز این میدان خواهیم بود.
وی از افزایش 2 تا 3 برابری قیمت پارچه پیش از عید نوروز خبر داد و گفت: پارچههای تولید داخل به علت گران شدن مواد اولیه و پارچههای وارداتی به واسطه نوسانات ارزی، در چند ماه اخیر گران شده است.
رئیس اتحادیه پارچهفروشان در ارتباط با مهمترین مشکلات صنف خود بیان کرد: کمبود، تامین و افزایش قیمت مواد اولیه تولید پارچه و از طرفی اجرای 120 درصدی قانون از بزرگترین معضلات ما محسوب میشود.
وی افزود: با توجه به سایر مشکلات در روند کسبوکار، مالیاتها، دارایی و تامین اجتماعی نیز مضاعف است که البته با ملایمت بیشتر و کمک مسئولان دراین باره میتوانیم راحتتر از بحرانها عبور کنیم.
تقیزاده با بیان اینکه قادر به تولید بسیاری از پارچهها در کشور نیستیم تصریح کرد: تمام پارچههای کشور که مواد اولیه تولید پوشاکاند ایرانی نیست و این به علت بهروز نبودن ابزارها و تکنولوژی و نبود مواد اولیه است.
وی ادامه داد: با درست کردن زیرساختها و بهروزرسانی دستگاهها و تکنولوژی و نیز تامین مواد اولیه حتی از کشورهای دیگر، میتوانیم تولید داخلی را افزایش دهیم.