نظارت بر ۶۶۰۰ واحد عرضه دام در ایام نوروز در اصفهان
معاون توسعه مدیریت و منابع اداره کل دامپزشکی استان اصفهان گفت: در آستانه فرا رسیدن ایام نوروز، نظارت بر ۶ هزار و ۶۰۰ واحد عرضه دام در اصفهان انجام می شود.
معاون توسعه مدیریت و منابع اداره کل دامپزشکی استان اصفهان گفت: در آستانه فرا رسیدن ایام نوروز، نظارت بر ۶ هزار و ۶۰۰ واحد عرضه دام در اصفهان انجام می شود.
عبدالرضا مرادی در گفت و گو با مهر اظهار داشت: به منظور تشدید نظارتهای بهداشتی ایام پایانی سال و همچنین تعطیلات نوروزی ۴۴ اکیپ بازرسی ثابت و سیار دامپزشکی از ۲۵ اسفندماه سال جاری لغایت ۱۷ فروردین ۹۸ به صورت دو شیفت کاری وظیفه کنترل و نظارت بر سلامت فرآوردههای خام دامی صورت میگیرد.
وی بیان داشت: نظارت و بازرسیها در ۵۰ واحد کشتارگاه دام و طیور، ۶۰ واحد قطعه بندی و بسته بندی فرآوردههای خام دامی، ۱۵ سردخانه نگهداری و ۶ هزار و ۶۰۰ واحد عرضه به مناسبت ایام نوروز صورت میگیرد.
معاون توسعه مدیریت و منابع اداره کل دامپزشکی استان اصفهان با اشاره به اینکه سامانه ۱۵۱۲ سازمان دامپزشکی در سراسر کشور آماده دریافت گزارشها و شکایتهای مردمی است، اضافه کرد: به منظور ارتقای بهداشت عمومی و سلامت جامعه ۴۴ اکیپ بازرسی بهداشتی دامپزشکی استان اصفهان بر تولید، نگهداری، توزیع و عرضه فرآوردههای خام دامی نظارت میکنند.
معاون توسعه مدیریت و منابع اداره کل دامپزشکی استان اصفهان اضافه کرد: در راستای تخصصی سازی نظارتهای بهداشتی از مراکز تولید، نگهداری، توزیع و عرضه فرآوردههای خام دامی و رستورانهای سطح استان، دوره یک روزه آموزشی با حضور مسئولین و کارشناسان نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل و شبکههای دامپزشکی در محل سالن جلسات اداره کل دامپزشکی استان برگزار شد.
وی گفت: ناظرین بهداشتی استان ضمن بازآموزی تخصصی اصول بازرسی مراکز عرضه و رستورانها، شیوه نمونه برداری از فرآوردههای خام دامی مشکوک، شیوه برخورد با موارد تخلف احتمالی با آخرین دستورالعملهای سازمان دامپزشکی کشور را فراگرفتند.