حسن یزدانی: تا المپیک ۲۰۲۴ کشتی می گیرم
دارنده ۳ طلای جهان و المپیک با بیان این که در هر میدانی به دنبال رسیدن به خوشرنگترین مدال است، تاکید کرد: هدفم این است که تا المپیک ۲۰۲۴ کشتی بگیرم.
حسن یزدانی در گفتوگو با سایت رسمی اتحادیه جهانی کشتی، درباره چگونگی ورودش به کشتی و نظرش درباره این رشته، گفت: از ۱۲ سالگی وارد کشتی شدم. مردم در کشور ما و مخصوصا شهر ما علاقه زیادی به رشته کشتی دارند. وقتی کودک بودم میرفتیم و از نزدیک کشتی لوچو را میدیدیم. همین موضوع باعث شد به کشتی علاقمند شوم و بهصورت حرفهای وارد کشتی شدم.
* از همه قهرمانان الگوبرداری میکنم
دارنده مدالهای طلای جهان و المپیک در پاسخ به این سوال که کدام کشتیگیر را الگوی فنی خود میداند؟ خاطرنشان کرد: این نیست که فقط یک نفر را الگوی خودم بدانم، بلکه سعی میکنم کشتیهای قهرمانان ایران و جهان را ببینم و نکات لازم را از آن ها فرا بگیرم.
* الگوی اخلاقیام تختی است
او تصریح کرد: الگوی من از نظر اخلاقی، جهان پهلوان تختی است اما در بحث فنی همه قهرمانان برای من قابل احترام هستند و نمیتوانم بگویم فقط از یک نفر الگو برداری میکنم.
* وضعیت بدنی خوبی دارم
یزدانی درباره آخرین وضعیت خود پس از انجام عمل جراحی زانو، گفت: ۲ ماه است تمریناتم را بصورت فشرده، البته نه آنطور که قهرمانان تمرین می کنند، شروع کرده ام. خدا را شکر وضعیت پایم خوب است و اذیتم نمی کند.
*مجبور شدم به اوزان بالاتر بروم
وی در واکنش به این موضوع که طی چند سال اخیر ۲۰ کیلو به وزنش اضافه شده و در کشتی از ۶۶ به ۸۶ کیلوگرم رسیده است و اینکه آیا برنامه ای برای رفتن به وزن بالاتر دارد یا خیر، خاطرنشان کرد: حقیقتش این است که شرایط وزنی ام طی این سال ها من را مجبور می کرد به وزن های بالاتر بروم و حتی ۶ یا ۷ کیلو وزن کم می کردم که در این اوزان کشتی بگیرم. در قانون جدید چون وزنم بالا رفته بود مجاب شدم به وزن ۸۶ کیلوگرم بروم.
*دوست دارم در وزن های بالاتر هم کشتی بگیرم
دارنده ۲ مدال طلای جهان و یک طلای المپیک افزود: در حال حاضر با توجه به اینکه وزن طبیعی ام ۸۹ کیلوگرم است، کشتی گرفتن در وزن ۸۶ کیلوگرم برایم ایده آل است اما اگر در آینده وزنم بالاتر برود قطعا به اوزان بالاتر خواهم رفت. دوست دارم در وزن های بالاتر هم کشتی بگیرم اما الان شرایط وزنی ام این اجازه را به من نمی دهد.
*با برطرف کردن اشتباهاتم به طلای المپیک رسیدم
یزدانی در پاسخ به این سوال که پس از شکست مقابل رسول قاضی ماگمدوف روس در فینال رقابت های جهانی ۲۰۱۵ لاس وگاس، چه شرایطی پیش آمد که موفق شد سال بعد از آن به طلای المپیک ۲۰۱۶ ریو برسد، گفت: بعد از هر مبارزه یا شکست سعی می کنم از آن درس بگیرم و اشتباهات و نقاط ضعفم را برطرف کنم. سال ۲۰۱۵ اولین سال حضورم در رده بزرگسالان بود و در فینال مقابل رسول قاضی ماگمدوف اشتباهاتی داشتم که منجر به شکستم شد. پس از آن در اردوها روی نقاط ضعفم کار کردم تا بهترین کشتی ها را به نمایش بگذارم. خدا را شکر در المپیک نمایش خوبی داشتم و به مدال خوشرنگ طلا رسیدم.
*در فینال المپیک اصلا به باخت فکر نکردم
آزادکار وزن ۸۶ کیلوگرم ایران درباره اینکه پس از عقب افتادن ۶ بر صفر مقابل انور گدویف روس در فینال المپیک ۲۰۱۶، چه در ذهنش گذشت که در نهایت موفق به شکست حریف شد، خاطرنشان کرد: هر چند خیلی حضور ذهن ندارم اما قطعا به چیزهای خوبی فکر می کردم. به شکست حریفم فکر می کردم و اصلا یک درصد هم بدنبال باخت نبودم. وقفه طولانی که در کشتی ایجاد شد باعث عصبانیتم نشد و سعی کردم کشتی را مدیریت کنم. خوشبختانه در ثانیه های پایانی اختلاف امتیازم را جبران کردم و پیروز میدان شدم.
*برای رقبایم احترام زیادی قائلم
به گزارش ایسنا، یزدانی در ادامه این مصاحبه درباره حفظ احترام دو طرفه میان او و دیوید تیلور آمریکایی، علی رغم مبارزه در تشک کشتی، گفت: مهمترین موضوع برای هر ورزشکار حفظ فرهنگ و سنت کشورش و رعایت اصول اخلاقی است. قطعا من هم به این موضوع خیلی فکر می کنم و همه حریفانم برایم قابل احترام هستند و برای همه آن ها آرزوی سلامتی و موفقیت دارم.
*دوست دارم حریفانم در بهترین شرایط بدنی باشند
او افزود: دوست دارم تیلور و دیگر حریفانم همیشه در بهترین شرایط باشند تا مبارزه هایی را به نمایش بگذاریم که همه علاقمندان به کشتی در جهان از دیدن آن ها لذت ببرند.
*مقابل تیلور با شیوه جدید مبارزه می کنم
دارنده مدال طلای المپیک درباره ۲ شکستش مقابل دیوید تیلور و اینکه از این ۲ شکست چه تجاربی بدست آورده تا در المپیک توکیو برابر او به دنبال پیروزی باشد، گفت: قطعا تمام سعی ام این است که اشتباهات فنی و یا روانی در آن ۲ مبارزه که منجر به باختم شد را برطرف کنم و با شیوه جدیدی وارد مبارزه شوم. سعی می کنم با تمرکز بالا مقابل همه حریفانم قرار بگیرم تا بتوانم برنامه هایم را اجرا کنم.
*امیدوارم مردم را ناامید نکنم
یزدانی درباره القابی همچون"پادشاه" "کبیر" یا ...که توسط هوادان کشتی به او داده شده و اینکه کدام یک از این القاب را دوست دارد، گفت: امیدوارم لایق این لقب ها باشم. همه این لقب ها که از طرف مردم به من داده شده برایم قابل احترام هستند و امیدوارم از این القاب هر چه بیشتر انگیزه بگیرم و مردم و طرفدارانم را ناامید نکنم.
*تفریح خاصی ندارم
وی در پاسخ به این سوال که در اوقات بیکاری چه سرگرمی و تفریحاتی دارد، خاطرنشان کرد: حقیقتا شاید بگویم باعث خنده شما هم بشود اما سرگرمی خاصی ندارم. بیشتر مشغول تمریناتم هستم و سعی می کنم مانند یک ورزشکار حرفه ای زندگی کنم. معمولا ۲ ماهی که بعد از مسابقات در ریکاوری هستیم در کنار خانواده حضور دارم و چند روزی به کوه و جنگل می رویم.
*فعلا به چیزی غیرکشتی فکر نمیکنم
دارنده ۲ مدال طلا، یک نقره و یک برنز جهان و طلای المپیک در پاسخ به این سوال که پس از پایان دوران قهرمانی، چه برنامه هایی دارد، گفت: فعلا همه چیزم کشتی است و خیلی به این موضوع فکر نکرده ام اما سعی می کنم در کنار کشتی بیزینس هم داشته باشم. فعلا پدرم موارد مربوط به مسائل مالی من را انجام می دهد و نمی گذارد ذهنم درگیر مسائلی به غیر از کشتی شود.
* تا ۲۰۲۴ کشتی می گیرم
او در پاسخ به این سوال که قصد دارد چند مدال المپیک در دوران حضورش در میادین کشتی بگیرد، خاطرنشان کرد: هدفم این است که در تمامی رقابت های جهانی و المپیک بهترین نتایج را بگیرم و دوست دارم تا جایی که بدنم جواب بدهد به خوشرنگ ترین مدال ها برسم. اگر بدنم جواب بدهد ،هدفم این است که تا المپیک ۲۰۲۴ کشتی بگیرم.
* قاسمپور و بذری جدیترین رقبایم در ایران هستند
آزادکار وزن ۸۶ کیلوگرم تیم ملی، در پاسخ به این سوال که آیا جدی ترین حریفش در داخل ایران، کامران قاسمپور است یا خیر، گفت: بزرگترین حریفانم کامران قاسمپور و احمد بذری هستند و البته حریفان خوب دیگری هم دارم. فعلا این دو کشتی گیر جدی ترین رقبایم هستند اما ممکن است یک جوان بیاید و حریف مستقیم من شود.
*خیلی اهل فضای مجازی نیستم
یزدانی در پایان درباره میزان فعالیتش در فضای مجازی نیز خاطرنشان کرد: در اینستاگرام پیجی به دارم که هم توسط خودم و برادرم مدیریت می شود و سعی می کنم تا حد امکان به سوالات طرفدارانم پاسخ بدهم. در مجموع تمرکزم روی کشتی است و خیلی در فضای مجازی فعالیت ندارم اما در زمان هایی که لازم باشد از آن استفاده می کنم.