طرز تهیه کمپوت گیلاس

در کمتر از چند دقیقه کمپوت گیلاس درست کنید و هم از طعمش لذت ببرید هم از سلامت آن مطمئن باشید.

کمپوت میوه‌ها هرچند ما را یاد بیمارستان و وعده‌ای برای بهبود درمان بیمار می‌اندازد، اما برای میوه‌های جذاب تابستانی، یک تنوع جذاب در رژیم غذایی به حساب می‌آید. میوه‌های متنوعی که در کم‌ترین زمان ممکن می‌تواند تبدیل به کمپوت شود و طعم متفاوتی را برای‌مان رقم بزند. کمپوت‌هایی که در کمتر از یک‌ربع آماده می‌شود و هم جلوی خراب‌شدن میوه‌ها را می‌گیرد هم ما را از خریدن کنسرو‌های آماده منصرف می‌کند. یکی از لذیذترین این کمپوت‌ها، کمپوت گیلاس است.
مواد لازم:

  • گیلاس: نیم کیلو
  • آب: ۴ لیوان
  • شکر: نصف لیوان
طرز تهیه کمپوت گیلاس؛ راحت‌تر از آنچه فکرش را کنید

طرز تهیه و دستور پخت:
۱. آب و شکر را در یک ظرف بریزید و بگذارید در حرارت ملایم بجوشد. پس از اینکه به جوش آمد گیلاس‌های شسته‌شده و مقداری دیگر آب را به آن اضافه کنید.
۲. پس از حدودا ده دقیقه کمپوت گیلاس آماده است. بقیه میوه‌ها را هم به همین شکل می‌توانید کمپوت کنید.
ارسال نظر