آموزش کامل طرز تهیه مرغ ذغالی
مرغ ذغالی روشی برای فرار از شیوه قدیمی طبخ مرغ است. بو و طعم دودی این غذا فوق العاده ست. ترفند دودی کردن مرغ ذغالی بسیار ساده ست.
مرغ زغالی، یکی از غذاهای پرطرفدار میباشد که برای تهیه آن از یک تکه زغال استفاده میشود. بو و طعم دودی این غذا فوق العاده است. در ادامه طرز تهیه این غذا را بیان میکنیم.
مواد لازم برای تهیه مرغ زغالی:
گوشت سینهمرغ نیم کیلو
گشنیز و نعنا ۲۰۰ گرم
مایونز دو قاشق غذا خوری
ماست دو قاشق غذاخوری
روغن مایع به مقدار نیاز
سیر یک حبه
سرکه دو قاشق
فلفل سبز تند یک تا دو عدد
زغال یک تکه
طرز تهیه:
ابتدا مرغها رو با نمک، فلفل و زردچوبه مزه دار کنید. روغن را داغ کنید و فلفل و سیر ریز شده را در آن کمی تفت دهید، مرغ را به تکههای مربع شکل خرد کرده و در روغن ریخته، همراه مواد تفت دهید. در ظرفی ماست، سرکه، مایونز، گشنیز و نعنای ساطوری شده را مخلوط کرده، در این هنگام روی حرارت متوسط، مرغ را سرخ کنید تا روغن بیاندازد و در واقع مغز پخت شود.
برای گرفتن طعم دود و خوشمزهتر شدن این مرغ، دو سه قطره از روغن مرغ را روی ذغالها بریزید و به محض دود کردن سریع درب ماهی تابه رو بگذارید و اجازه دهید مرغها حسابی دودی و زغالی شوند. درب ظرف رو تا ۱۵ دقیقه بعد بر ندارید، زمان بدهید تا مرغها مزه دود را به خودشان بگیرند.
سس آماده شده را روی مرغ بریزید و با هم مخلوط کنید. سپس تکه زغالی را روی حرارت سرخ کنید. روی یک نعلبکی یا پیاله فویل بکشید و وسط ماهی تابه بگذارید.
یک یا دو تکه زغال را روی حرارت داغ کنید و بعد از اینکه سرخ شد آن را روی فویل نعلبکی قرار دهید.
برای گرفتن طعم دود و خوشمزهتر شدن این مرغ، دو سه قطره از روغن مرغ را روی ذغالها بریزید و به محض دود کردن سریع درب ماهی تابه رو بگذارید و اجازه دهید مرغها حسابی دودی و زغالی شوند. درب ظرف رو تا ۱۵ دقیقه بعد بر ندارید، زمان بدهید تا مرغها مزه دود را به خودشان بگیرند.
نکته: در این مرغ میتوان همراه سس آب و مقداری زعفران هم اضافه کرد.
مقدار سس مایونز و آب، به تعداد مرغها بستگی دارد و هر چه مرغ بیشتر باشد، سس و آب آن هم باید بیشتر باشد.
این غذای خوشمزه را میتوانید با بلدرچین و کبک هم تهیه کنید.