فواید و خواص یک ماده غذایی چاق کننده
کاکائو از فواید و خواص فراوانی برخوردار است و البته مصرف زیاد آن میتواند عوارضی را به همراه داشته باشد، از خواص کاکائو میتوان به سلامت قلب و کاهش دهنده استرس اشاره کرد.
اول از همه بهتر است بدانیم کاکائو یک آنتی اکسیدان و ضد التهاب قوی است. اگر شما هم تا به حال فقط از مضرات کاکائو خواندید و هر وقت که دسر کاکائویی سفارش دادید با عذاب وجوان میل کردید.
۱. برای سلامت قلب مفید است
خوردن روزانه حدود ۱ قاشق مرباخوری کاکائو به افزایش جریان خون و تکثیر سلولهای سفید بدن کمک میکند. کاکائو تلخ به علت دارا بودن درصد بالای خلوص، در بدن بهتر عمل کرده و به سلامت رگهای خونی نیز کمک میکند. به یاد داشته باشید که زیادهروی در هر موضوعی، سلامت ما را به خطر میاندازد. اگر در خوردن کاکائو زیادهروی کنید درصد ابتلا به سکته قلبی و کلسترول خون را بالا میبرید.
۲. هوش را افزایش میدهد
خاصیت ضد التهاب بودن کاکائو باعث شده تا حس آرامش بیشتری در مغز ما ایجاد شود و میزان تولید هورمون اندروفین مغز، بالا رود. بر اثر همین روند، قدرت حافظه مغز، توانایی حل مشکلات، سرعت واکنش به کنشها بالاتر میرود.
۳. یک ضد آفتاب طبیعی است
خوردن کاکائو برای بدن یک ضد آفتاب طبیعی درونی میسازد که ما را از اثرات منفی آفتاب حفظ میکند.
۴. ترکهای پوستی را درمان میکند
کاکائو به علت دارا بودن مواد مفید آنتی اکسیدانی در خود، میتواند در بر طرف ساختن ترکهای پوستی موثر عمل کند.
۵. کاهش دهنده استرس است
کاکائو در بدن موجب کاهش ترشح هورمونهای کورتیزول و اپینفرین میشود که موجب آرامش بیشتر در شرایط استرسزا میشود.