طرز تهیه میگو پلو مرحله به مرحله

 میگو پلو یکی از انواع غذا‌های پلویی ایرانی است که در دسته بندی غذا‌های دریایی قرار می‌گیرد و متعلق به استان‌های جنوبی کشورمان می‌باشد.

لان بهترین فصل صید میگو است و می‌توانید با خرید میگو‌های تازه، بهترین میگوپلو را درست کنید و خوردن آن لذت ببرید.
طرز تهیه میگو پلو مرحله به مرحله
مواد لازم:
سبزی پلو: ۱۰۰ گرم
میگوی ریز: نیم کیلو
پیاز: یک عدد
ادویه‌ها: زردچوبه، نمک، فلفل، پودر لیمو و فلفل
زعفران: به مقدار لازم
لیمو ترش: به مقدار لازم
برنج: ۳ پیمانه
طرز تهیه و دستور پخت:
۱. ابتدا پیاز را نگینی خرد و سپس سرخ کنید. وقتی طلایی‌رنگ شد ادویه‌ها را اضافه کنید. وقتی خوب تفت دادید سپس میگو‌ها را اضافه کنید.
۲. در ادامه مقداری لیموترش به میگو اضافه کنید و اجازه دهید تا میگو با آب خودش بپزد.
۳. در صورت دلخواه می‌توانید مقداری رب گوجه فرنگی یا رب انار و نارنج به میگو اضافه کنید.
۴. وقتی میگو کامل پخت، سبزی پلو را به مخلوط اضافه کنید و در قابلمه را ببندید تا روغن بیندازد.
۵. سپس مخلوط را لا به لای برنج با زعفران دم کنید.

ارسال نظر

اخرین اخبار
پربیننده‌ترین اخبار