نخستین جلسه دادگاه مدیرعامل قرضالحسنه امام حسین (ع) برگزار شد
نخستین جلسه رسیدگی به اتهامات "ه. م" مدیدعامل صندوق قرض الحسنه امام حسین (ع) شهرستان فولادشهر در دادگاه ویژه رسیدگی به جرائم اخلال گران و مفسدان اقتصادی در دادگستری نیکبخت اصفهان برگزار شد.
به گزارش خبرنگار ایمنا، صبح امروز - چهارشنبه پنجم شهریور- نخستین جلسه رسیدگی به اتهامات " ه. م مدیرعامل صندوق قرضالحسنه امام حسین (ع) شهرستان فولادشهر در دادگاه ویژه رسیدگی به جرایم اخلال گران و مفسدان اقتصادی در دادگستری نیکبخت اصفهان به ریاست قاضی مرادعلی نجف پور برگزار شد.
دادستان عمومی و انقلاب شهرستان لنجان با قرائت کیفرخواست صادره، اتهامات وارده را حیف و میل اموال مردم و اخلال در نظام اقتصادی از طریق دریافت وجوه کلان از اشخاص حقیقی و حقوقی تحت عنوان مزایده و نظایر آن عنوان کرد؛ همچنین مبلغ ۱۰۸ میلیارد و ۲۳۳ میلیون و ۱۹۷ هزار و ۸۷۳ ریال کسری صندوق قرضالحسنه امام حسین (ع) را بدهی متهم اعلام کرد.
نماینده دادستان در این دادگاه با عنایت به دلایل ذیل شکایت شاکیان خصوصی، گزارش و تحقیقات اداره اطلاعات، اسناد و مدارک موجود در پرونده، اظهارات اعضای هیأت مدیره قرضالحسنه امام حسین (ع) و کارمندان اسبق و فعلی این صندوق و نظریه کارشناسان دادگستری و حسابداری مبنی بر تخلفات متهم در زمان مدیرعاملی صندوق را به شرح زیر اعلام کرد:
پرداخت سودهای نامتعارف از ۱۶ درصد تا بیش از ۴۰ درصد ماهیانه برخلاف ضوابط بانکداری و بدون اجازه هیأت مدیره، افتتاح و گردش حسابهای مشکوک و غیر واقعی که صاحب حسابها اصلاً وجود خارجی نداشتند، صدور اسناد واهی، حضور نیافتن در جلسات هیأت مدیره و انجام ندادن مصوبات آنها، دریافت حقوق بدون مجوز لازم، پرداخت وام خارج از سقف قانونی و مصوب، افتتاح حسابهای بانکی و گردش حساب با یک عنوان و مطابقت نداشتن مانده حساب بانکی و گردش مالی آنها با واقعیت و رعایت نکردن مفاد دستورالعمل اجرایی تأسیس، فعالیت و نظارت بر صندوقهای قرض الحسنه، اخذ وام از بانکهای عامل طرف حساب صندوق به عنوان عملکرد آن، کسری صندوق قرضالحسنه امام حسین (ع) و بدهکاری آن به سپرده گذاران، نبود شفافیت مالی به دلیل وجود مدارک، اسناد و حسابهای صوری و واهی در زمان متهم صادر شده است.
نماینده دادستان اضافه کرد: بر اساس نظریه کارشناسی با این حجم وسیع فعالیت باید دارای مبالغ سود عملکرد باشد اما جز کسری و زیان عمدی در عملکرد آن مشاهده نمیشود که ناشی از ضعف مدیریت این صندوق بوده است.
وی گفت: طبق استعلام صندوق امام حسین (ع) فولادشهر هیچ مجوزی برای فعالیت از بانک مرکزی نداشته است و تنها در سایت این مرکز ثبت نام کرده است؛ همچنین بررسی اسناد حسابرسی و اقرار متهم به انجام برخی تخلفات برخلاف ضوابط و عرف بانکداری در زمان بحرانی شدن بدهی صندوق و همچنین گرفتن طلاهای سپرده گذاران و خروج آن از صندوق از دیگر اتهامات "ه. م" است.
سپس متهم برای دفاع از خود در جایگاه حاضر شد.
این خبر در حال تکمیل است