طرز تهیه ترشی گوجه گیلاسی

در این مطلب قصد داریم روش تهیه ترشی گوجه گیلاسی را به شما عزیزان آموزش دهیم.

امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه ترشی گوجه گیلاسی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
گوجه گیلاسی: ۲۵۰ گرم
سیر: ۱ حبه
دانه فلفل سیاه: ۱/۲ قاشق چای‌خوری
سرکه سیب: ۱ پیمانه
نمک ترشی: ۲ قاشق چای‌خوری (یا ۱ قاشق غذاخوری نمک ساده)
شکر: ۱ قاشق غذاخوری (اختیاری)
طرز تهیه:
۱. گوجه‌ها را بشویید و خشک کنید. با استفاده از سیخ چوبی، سوراخی در هر کدام ایجاد کنید.
۲. سیر و فلفل سیاه را داخل شیشه دهان گشاد بریزید.
۳. گوجه‌ها را داخل شیشه بریزید.
۴. آب، نمک، سرکه و شکر را داخل ماهیتابه گود کوچکی روی گاز با حرارت زیاد بگذارید. بگذارید تا بجوشد، بهم بزنید تا نمک و شکر حل شوند. این محلول را روی گوجه‌ها بریزید. شیشه‌ها را تا نزدیک ۱ سانتی‌متر بالای شیشه پر کنید. ممکن است مقداری از مایع اضافی باشد.
۵. به آرامی شیشه را روی کابینت بچرخانید تا حباب‌های هوا خارج شود. در صورت نیاز مقدار بیشتری از مایع ترشی را اضافه کنید.
۶. درب شیشه‌ها را سفت ببندید.
۷. شیشه‌ها را بگذارید خنک شوند و به دمای اتاق برسند. آن‌ها را در یخچال نگهداری کنید. ترشی طعمش به مرور بهتر می‌شود. قبل از باز کردن درب شیشه، ۴۸ ساعت صبر کنید.
نکات مهم:
این ترشی‌ها مثل ترشی‌های استریل شده که شیشه‌های حاوی ترشی در آب جوشانده می‌شدند، نیستند و آن‌ها را به مدت ۲ ماه می‌توان در یخچال نگه داشت. اگر آن‌ها را استریل کنید می‌توانید شیشه‌ها را در دمای اتاق و داخل کابینت نگهداری کنید.

ارسال نظر