۲۰ تا ۲۵ درصد از ساندویچفروشیهای اصفهان، پروانه کسب ندارند
رئیس اتحادیه صنف اغذیه و ساندویچ فروشان اصفهان گفت: در حدود ۲۰ تا ۲۵ درصد از واحدهای صنفی اغذیه و ساندویچ فروشی در اصفهان، پروانه کسب ندارند.
سیدمصطفی موسوی ، در تشریح آخرین حمایتهای اقتصادی دولت از اصناف آسیب دیده از شیوع گسترده ویروس کرونا در کشور، اظهار کرد: تسهیلات به واحدهای صنفی فعال و دارای پروانه کسب در اصفهان پرداخت شده است.
وی در پاسخ به اینکه آیا واحدهای صنفی ساندویچ فروشی قادر به فعالیت تا پیش از اخذ پروانه کسب هستند، افزود: پروانه کسب برخی از واحدهای صنفی اغذیه و ساندویچ فروشی اصفهان که هماکنون فعال هستند، هنوز آماده نشده است.
رئیس اتحادیه صنف اغذیه و ساندویچ فروشان اصفهان اضافه کرد: این واحدهای صنفی در بازه زمانی یک تا دو ماه پیش به جمع این اتحادیه اضافه شدهاند و در حقیقت تعداد واحدهای صنفی ساندویچفروشی در اصفهان در بازه زمانی یک تا دو ماه گذشته، ۲۰ تا ۲۵ درصد افزایش پیدا کرده است.
موسوی ادامه داد: البته همزمان با افزایش ۲۵ درصدی واحدهای صنفی این اتحادیه در بازه زمانی مذکور، ۲۵ درصد از واحدهای صنفی فعال نیز اتحادیه اغذیه و ساندویچ فروشان اصفهان، فعالیت خود در بستر بازار را به دلیل ناتوانی در پرداخت اجارهبهای مغازه و کاهش تقاضا برای خرید غذا که ناشی از شیوع ویروس کرونا بوده، متوقف کردهاند.