برخی واحدهای صنفی با سابقه به دلیل بحران‌ها تعطیل شدند

رئیس اتحادیه پارچه‌فروشان اصفهان گفت: سالانه نزدیک به ۷۵ میلیون متر چادر مشکی در کشور مصرف می‌شود و تنها یک کارخانه تولید این پارچه در کشور وجود دارد که ظرفیت تولید آن پاسخگوی تمام نیاز جامعه نیست.

احمد تقی‌زاده در گفت‌وگو با تسنیم، با بیان اینکه جنگ اقتصادی برای ما فرصت ایجاد کرده است، اظهار داشت: اکنون در جنگ اقتصادی هستیم و این جنگ اثراتی در جامعه بر روی سطح عرضه و تقاضا داشته است اما ما ایرانیان از هر تهدید و فشار یک فرصت می‌سازیم و مردم ما پس از گذراندن جنگ تحمیلی اکنون هم با استواری می‌جنگند.

او در ارتباط با تغییر الگوی مصرف در جامعه پس از اعمال تحریم‌ها عنوان کرد: در این جنگ اقتصادی مردم ما مصرف‌گرایی را کنار گذاشته و محتاطانه‌تر خرید می‌کنند.

رئیس اتحادیه پارچه‌فروشان اصفهان با اشاره به فرصت‌های به دست آمده در زمان تحریم‌های اقتصادی بیان کرد: ما توانستیم با نیازسنجی مردم در بازار تولیدات داخلی خود را ارتقا بدهیم و این پیشرفت موجب تولید پارچه‌هایی که پیش‌تر وارد می‌شده‌اند در داخل شده است.

او با بیان اینکه اصفهان قطب صنعت کشور بوده و در صنعت نساجی هم از دیرباز حرفی برای گفتن داشته است، گفت: ما با تمام مسائل و مشکلات برای پیروزی در این جنگ اقتصادی مبارزه کرده و توانستیم در تولید انواع پارچه پیشرفت چشم‌گیری داشته و در پارچه‌های پنبه خور 80 تا 90 درصد نیاز کشور را تأمین کنیم.

تقی‌زاده در ارتباط با تولید و مصرف پارچه چادر مشکی در کشور تصریح کرد: سالانه نزدیک به 75 میلیون متر چادر مشکی در کشور مصرف می‌شود و تنها یک کارخانه تولید این پارچه در کشور وجود دارد که ظرفیت تولید آن پاسخگوی تمام نیاز جامعه نیست.

او افزود: نبود مواد اولیه و وضعیت اقتصادی می‌تواند از مشکلات این کارخانه باشد اما علی‌رغم آن کیفیت پارچه‌های تولیدی کارخانه نسبت به گذشته ارتقا یافته و چادرمشکی با کیفیت نمونه خارجی و بعضاً با سلیقه ایرانی تولید می‌شود.

رئیس اتحادیه پارچه‌فروشان اصفهان در ارتباط با راهکاری برای افزایش تولید چادر مشکی در کشور بیان کرد: به‌روزرسانی تکنولوژی، دستگاه‌ها و خط تولید، شناسایی و رفع موانع تولید برای راحت‌تر شدن و ارتقا تولید در کارخانه‌ها، نیازسنجی و استفاده از فرصت‌ها موجب افزایش تولید داخلی می‌شود.

او با اشاره به چگونگی استفاده از فرصت‌ها توسط تولیدکنندگان گفت: الان که کشور‌ها بازارها و مرزهای اقتصادی خود را از مرزهای جغرافیایی ما فراتر آوردند و به داخل شهرهای ما نفوذ کردند، فرصت خوبی است تا بازارهایمان را باز پس بگیریم و تولیدکنندگان با استفاده از فرصت‌هایی که کالاهای خارجی از ما گرفتند موفق عمل کرده و سطح تولیدات خود را بالا ببرند.

تفی‌زاده در ارتباط با استقبال مردم از خرید پارچه اظهار داشت: از لحاظ تأمین کالا مشکلی در بازار وجود ندارد و خرید مردم هم با کاهش هنوز ادامه دارد و قطعاً پس از گذراندن این وضعیت فروش بیشتر می‌شود.

او با اشاره به علل تعطیل شدن واحدهای تجاری و تولیدی در اصفهان بیان کرد: متاسفانه واحدهای صنفی زیادی حتی با سابقه فعالیت بالا به دلیل بحران‌ها و نوسانات با مشکل روبرو شده و تعطیل شده‌اند و این در همه صنف‌ها هم اتفاق افتاده است.

رئیس اتحادیه پارچه‌فروشان اصفهان افزود: گاهی قوانین و مقررات و گاهی هم نبود صرفه اقتصادی دستگیر مردم و تولیدکنندگان است و موجب تعطیل شدن واحدهای تولیدی و تجاری می‌شود.

ارسال نظر