کمبود دام، عامل گرانی گوشت
رئیس اتحادیه گوشت قرمز اصفهان به کمبود دام در آستانه عید قربان اشاره کرد و گفت: به دلیل شرایط اقتصادی موجود در حال حاضر هر کشتارگاه حدود 500 راس دام کشتار میکند.
اصغر پورباطنی در گفتوگو با ایسنا، در خصوص افزایش گوشت قرمز در آستانه عید قربان، اظهار کرد: با توجه به نزدیک شدن به عید قربان، در حال حاضر در میدان و بنگاههایی که دام توزیع میشود، دچار کمبود دام هستیم به همین دلیل نرخ دام و بهتبع آن گوشت قرمز افزایش یافته است.
او در خصوص نیاز روزانه اصفهان به دام، گفت: نیاز روزانه بستگی به مصرف مردم دارد. در حال حاضر شهروندان به علت گرانی گوشت گوسفند قدرت خرید کافی ندارند به همین دلیل مصرف گوشت کاهش مییابد، اما اگر مردم توان خرید داشته باشند روزانه در تمام کشتارگاههای اصفهان حداقل باید حدود 15 هزار راس گوسفند کشتار شود.
رئیس اتحادیه گوشت قرمز اصفهان تأکید کرد: به دلیل شرایط اقتصادی موجود در حال حاضر هر کشتارگاه حدود 500 راس دام را کشتار میکند.
او در خصوص افزایش نرخ گوشت در برخی فروشگاهها حتی با قیمت 140 هزار تومان، گفت: باید دید خریدار چه گوشتی خرید کرده است و به احتمال زیاد این گوشت بدون استخوان، بدون دنبه، بدون چربی و بدون دنده است.
پورباطنی با اشاره به نرخ گوشت در فروشگاههای اصفهان، گفت: قیمت گوشت بر حسب درجهبندی آن متفاوت است، اما در حال حاضر گوشت بره درجه یک با استخوان 105 هزار تومان، گوشت درجه ۲ بدون استخوان ۱۱۵ هزار تومان و گوشت درجه سه بدون استخوان ۱۰۰ هزار تومان و گوشت گوساله مخلوط 80 هزار تومان است و اگر خریداری گوشتی را بدون دنبه و استخوان خریداری کند، احتمال دارد نرخ آن حتی به بیش از 130 هزار تومان هم برسد.
به گفته رئیس اتحادیه گوشت قرمز اصفهان، با نزدیک شدن به عید قربان و کمبود دام در بنگاههای توزیع دام، نرخ گوشت در بازار اصفهان حدود 2 درصد افزایش یافته است، البته بعدازاین ایام، دو ماه محرم و صفر را در پیش داریم که به دلیل افزایش تقاضا، قیمت گوشت قرمز گران خواهد شد.
او یادآور شد: بهطورمعمول قیمت گوشت در عید قربان، عید نوروز، ماههای رمضان، محرم، صفر و ... به طور مقطعی افزایش مییابد.
پورباطنی در خصوص توزیع گوشتهای وارداتی در اصفهان جهت تنظیم بازار، گفت: گوشتهای وارداتی مدت زیادی است که در اصفهان توزیع نمیشود و تنها یک نوبت در فروشگاههای کوثر توزیع شد.