کاهش ۹۰ درصدی فروش کیف در سال ۹۹

نائب رئیس اتحادیه سراجان گفت: به طور میانگین فروش کیف در سال ۹۹ نسبت به مدت مشابه سال گذشته بالغ بر ۹۰ درصد کاهش داشته است و تولیدکنندگان این حوزه با بیکاری وسیعی مواجه هستند.

سیدمحمود موسوی در گفت‌وگو با میزان با اشاره به وضعیت بازار کیف اظهار کرد: بازار سراجان نسبت به سایر بخش‌های اقتصادی، تحت تاثیر کرونا با زیان‌های بیشتری مواجه شد، سال گذشته با شیوع بیماری کرونا از ابتدای اسفند ماه، فروش ایام عید با رکود فراوانی همراه شد و با استمرار این بیماری در ماه‌های بعد بازار فروش کیف در سال جدید آموزشی نیز با اُفت محسوسی مواجه شد.

نائب رئیس اتحادیه سراجان تصریح کرد: علاو بر رکود ناشی از بیماری کرونا، برخی اظهارت از سوی مقامات آموزشی کشور مبنی بر بازگشایی مدارس در ۱۵ شهریور باعث بهم ریختن برنامه توزیع کیف در بازار شد، در حالی که توزیع کیف از مرادماه به تدریج آغاز می‌شود این اظهارت جریان توزیع را با اختلال مواجه کرد و در ادامه تصمیمات لحظه‌ای مبنی بر تشکیل مدارس و آموزش غیر حضوری فعالان این حوزه را با سردرگمی عظیمی مواجه کرد.

وی ادامه داد: به طور میانگین فروش کیف در سال ۹۹ نسبت به مدت مشابه سال گذشته بالغ بر ۹۰ درصد کاهش داشته است و تولیدکنندگان این حوزه با بیکاری وسیعی مواجه هستند.

موسوی تصریح کرد: طی ماه‌های گذشته مسولین وعده‌های فروانی برای حمایت از بخش تولید دادند، اما در عمل هیچ کدام به سرانجام نرسید و تنها دریافت مالیات را از خرداد را به مردادماه به تعویق انداختند و هیچ بخشودگی لحاظ نشد و قرار بود جریمه‌های بخشوده شود، اما به طور کامل دریافت شد.

نائب رئیس اتحادیه سراجان تصریح کرد: کیف تولید داخل به لحاظ کیفیت هیچ کمبودی نسبت به کیف‌های خارجی ندارد، اما به دلیل عدم حمایت از تولیدکنندگان شرایط صادرات فراهم نیست.

وی ادامه داد: بیش از ۲ هزار واحد فعال در حوزه کیف مشغول به فعالیت هستند که بیماری کرونا باعث تعطیلی و ورشکستگی تعداد زیادی از فعالان این بخش شده و در صورت ادامه وضع موجود و عدم حمایت دولت این صنف در معرض تعطیلی گسترده‌ای قرار گرفته است.
ارسال نظر