کرمی: با اعتصاب بازیکنان وضعیت قراردادهای لیگ درست نخواهد شد

کاپیتان سابق تیم ملی تکواندو با انتقاد از رقم قراردادهای بازیکنان در لیگ برتر این رشته گفت که مبالغ قرارداد تکواندوکاران به اندازه خرید یک گوشی موبایل هم نیست.

یوسف کرمی در واکنش به اعتراضات تکواندوکاران به عدم تغییر قراردادهای لیگ برتر تکواندو در 10 سال گذشته اظهار داشت: رقم قراردادها بیش از 10 سال است که تغییری نداشته و برای نسل جدید تکواندو رقم 10 سال اخیر را در نظر گرفته‌اند. از زمانی که در لیگ برتر تکواندو بازی می‌کردم، قراردادها همین بوده است و شاید طی این سال‌ها کمتر نیز شده است.
وی تصریح کرد: در یک برهه زمانی و بعد از المپیک 2004 آتن، قرارداد من 50 میلیون تومان بود، اما جالب است که در سال‌های بعد به جای افزایش، به قراردادهای 35 تا 40 میلیون تومانی رسیدم. بارها و بارها از بچه‌ها خواستم به خاطر ظلمی که در حق ما می‌شد، قرارداد نبندیم، اما متأسفانه یکسری از عزیزانی که تیم دارند، بچه‌ها را با صحبت متقاعد می‌کردند و همین باعث شد که ارقام قراردادها در سالیان اخیر همین‌گونه بماند و هیچ پیشرفتی نداشته باشد. قول می‌دهم امسال نیز هیچ اتفاقی نخواهد افتاد و بچه‌ها با همین شرایط بازی خواهند کرد.
کاپیتان سابق تیم ملی تکواندو خاطر نشان کرد: با وجود افزایش تورم، با پول قرارداد یک فصل بازیکنان در لیگ تکواندو حتی نمی‌توان یک گوشی موبایل خرید! تا زمانی که تعداد تیم‌های شرکت‌کننده در مسابقات همین باشد و برخی تیم‌ها نیز مانند هیئت‌های استانی یک ساله در لیگ سرمایه‌گذاری کنند، هیچ اتفاقی نخواهد افتاد و با اعتصاب بازیکنان نیز مشکلی حل نخواهد شد. تا زمانی که نتوانیم رضایت تیم‌ها را برای سرمایه‌گذاری در لیگ جلب و خواسته‌های آنها را برآورده کنیم، همین آش است و همین کاسه.
کرمی درباره راه حل جذابیت بیشتر لیگ و افزایش قراردادهای بازیکنان هم گفت: این بحث به فدراسیون تکواندو و جذب تیم‌های بیشتر برای سرمایه‌گذاری در لیگ برمی‌گردد. از پولادگر انتظار داریم با توجه به اینکه اصالت اصفهانی دارد شرایط را برای حضور تیم‌های فولاد مبارکه سپاهان، ذوب‌‌آهن و هواپیماسازی هسا در لیگ فراهم کند. اینها تیم‌هایی بودند که در سالیان گذشته در لیگ حضور داشتند، اما در حال حاضر چرا در لیگ تکواندو تیم ندارند؟

وی افزود: در آذربایجان شرقی، باشگاه تراکتورسازی تبریز را داریم که هر ساله برای جذب بازیکنان خارجی هزینه‌های میلیاردی انجام می‌دهد و حتی برخی از آنها بدون یک بازی برای این تیم به پول خود رسیدند. با دو تا سه میلیارد این پول می‌توان یک تیم تکواندو تشکیل داد تا 20 تا 30 نفر در آن فعال شوند و بتوانند نان سر سفره خود ببرند. باید دنبال این باشگاه‌ها برویم و به‌عنوان یک مدیر سختی‌هایی را متحمل شویم تا این باشگاه‌ها به سرمایه‌گذاری در تکواندو تمایل پیدا کنند.
دارنده مدال برنز المپیک 2004 آتن با تأکید بر عقب افتادن تکواندو از سایر رشته‌های ورزشی گفت: ورزش‌های توپی که از لحاظ مالی خدا را شکر خیلی پیشرفت کردند. کشتی نیز از لحاظ قراردادی شرایط بدی ندارد، این در حالی است که یک زمانی مبلغ قرارداد تکواندوکاران و کشتی‌گیران یک اندازه بود، اما الان خیلی متفاوت شده است.
کرمی در واکنش به صحبت‌های مسئولان باشگاه مس در مورد پیشنهاد 100 میلیونی به ملی‌پوشان تکواندو گفت: باشگاه مس کرمان چنین صحبتی را مطرح می‌کند، اما قطعاً برخی باشگاه‌ها رضایت‌نامه بازیکنان خود را صادر نخواهند کرد. اساسنامه لیگ تکواندو نیز ایراد دارد و شما یک بازیکنی را پیدا کنید که بگوید بازیکن آزاد هستم. من هفت سال در دانشگاه آزاد بازی کردم و هر سال به من می‌گفتند همچنان با این تیم قرارداد دارم. نمی‌دانم چه قراردادی بود که یک بار امضا کردم و هفت سال با این تیم قرارداد داشتم و هیچ وقت تمام نمی‌شد! خیلی از بازیکنان نیز از باشگاه‌ها طلب دارند، اما نمی‌توانند پول خود را بگیرند. این ضعف برگزاری لیگ است.
وی درباره اینکه نتیجه اعتصاب بازیکنان در نهایت به نفع آنها خواهد بود یا خیر، گفت: نمی‌توانم بگویم به نفع یا به ضرر خواهد بود. شاید اگر بازیکنان اعتصاب کنند، خیلی از باشگاه‌ها نیز از تیمداری انصراف بدهند و در این وضع بد اقتصادی بخش خصوصی از سرمایه‌گذاری در تکواندو هم پشیمان شود. این مشکلات باید به شکل اساسی برطرف شود، نه اینکه باشگاه‌ها نیز قید تیمداری را بزنند و همین 30 تا 40 میلیون هم از دست بازیکنان برود. خیلی از بازیکنان با این تفکر قرارداد خواهند بست، چرا که ما سالیان سال با این مشکلات روبه‌رو بودیم و دست آخر نیز درست نشد که نشد.

ارسال نظر