سرمایه گذار بخش خصوصی رونق تولید را در روستای حسن رباط پایه ریزی کرد

سویا رضایی- هفته دولت سال جاری شاهد افتتاحیه ها و برنامه های مختلفی در شهرها و روستاهای کشور بودیم. طبق بیانات رهبر انقلاب اسلامی سال 1398 با شعار سالانه رونق تولید آغاز شد که مسئله تولید به عنوان محور فعالیت قرار داده شده است. به گفته ایشان «تولید اگر چنانچه به راه بیفتد هم می تواند مشکلات معیشتی را حل کند، هم می تواند استغنا کشور از بیگانگان و دشمنان را تأمین کند، هم می تواند مشکل اشتغال را برطرف کند و حتی می تواند مشکل ارزش پول ملی را تا حدود زیادی برطرف کند.»

در این راستا جوانی 38 ساله اهل خوزستان بر پایه شعار «رونق تولید» بخشی از سرمایه خود را به روستای حسن رباط واقع در بخش میمه آورده و کارخانه تولید دستمال کاغذی را بازآوری و راه اندازی می کند. همزمان با آیین افتتاحیه کارخانه در حاشیه پنجمین جشنواره انگور حسن رباط که با حضور مسئولین استانی و شهرستانی برگزار شد با این کارآفرین جوان به گفت و گو نشستیم.

مجتبی کیارش در سال 95 به پیشنهاد یکی از دوستانش به این روستا از توابع بخش میمه شهرستان شاهین شهر و میمه سفر و سرمایه گذاری در آن منطقه را بررسی می کند، مردم خونگرم و مسئولین هم پای مردم باعث شد بخشی از سرمایه خود در حدود 5 میلیارد تومان را در این کارخانه ای که به مرحله بهره برداری نرسیده بود به کار گیرد.

کارخانه دستمال کاغذی «بهداشت گستر زرکان» با نام تجاری «گیسو، پیچک، ملیناگل و زرکان»، که تولید دستمال کاغذی تنها گوشه ای از اهداف بلندمدت این کار آفرین به شمار می آید، در حال حاضر با ماشین آلات بروز با خط تولید دستمال کاغذی جعبه ای، دلسی، حوله و سفره یکبار مصرف با ظرفیت اشتغال 30 نفر به بهره برداری رسیده است.

مدیر عامل شرکت بهداشت گستر زرکان تا پایان سال جاری به کارگیری نیروها را به 40 نفر می رساند. وی هدف بعدی این کارآفرینی را توسعه کارخانه با ماشین آلات بیشتر و بزرگتر عنوان می کند که تولید محصولات در 2 شیفت کاری انجام شود و تولید پوشک، نوار، شوینده و پاک کننده به خط تولید اضافه شود، همچنین این شرکت برنامه تولید بهترین نوع و طرح جعبه، نایلون و بسته بندی با کیفیت بالا و قیمت پایین را برای بازار سراسری محصولات در نظر دارد.

در شرایط اقتصادی حال حاضر کشور، بسیاری از کارخانجات با مشکل تهیه مواد اولیه کارخانه و یا کارگاه مواجه هستند اما مهندس کیارش با اهداف بلندمدت خود بستر لازم برای تولید خمیر دستمال کاغذی را فراهم نموده و معتقد است با همراهی مسئولین در فاز سوم این کارخانه بعد از راه اندازی ماشین آلات و اشتغال برای 80 نفر، خمیر کاغذ را تولید می کند و علاوه بر کمک به واحد تولیدی خودش به سایر کارخانه های تولید دستمال نیز خدمات ارائه می دهد.

وی تمامی شرایط سرمایه گذاری در این بخش را مهیا نموده و صرفاً نیازمند مجوز خط تولید می باشد.

در پایان مهندس کیارش از مسئولین شهرستانی و استانی خواستار تسهیلات سرمایه در گردش شد. وی معتقد است وام هایی با سود 18 یا 20 درصد را تمامی بانک ها ارائه می دهند و او به عنوان یک کارآفرین که در روستایی از این کشور و این استان ایجاد اشتغال کرده است درخواست تسهیلات با کارمزد کم را دارد تا بتواند با گسترش کارخانه و رونق تولید، نیروهای بیشتری را بکارگیرد و معضل اشتغال جوانان را تا حدی در این منطقه و شهرستان حل کند.

طبق گزارش پایگاه خبر اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران، «تشویق و تقویت سرمایه‌گذاری بخش خصوصی باید به یک اولویت مهم برای کشورهای خاورمیانه و آسیای مرکزی تبدیل شود. برخوردار شدن از یک بخش خصوصی پویا و جذب سرمایه‌های خصوصی بیشتر مستلزم تدوین و اجرای سیاست‌های حمایتی کلان و انجام اصلاحات ساختاری و نهادی است. هرگونه اقدامی در راستای بهبود دسترسی بخش خصوصی به منابع مالی و اعتبارات بانکی مطمئناً در ترغیب فعالان این بخش به سرمایه‌گذاری بیشتر نقش بسیار مهمی ایفا خواهد کرد.»

به اذعان بسياري از کارشناسان گره های اصلی اقتصادی کشور ،«رکود تولید» ، «بیکاری» و «نقدينگی» است و راهکار باز کردن این گره ها نیز در تقویت و حمایت همه جانبه از تولید ملی نهفته است. لذا می توان با شناخت گره ها و استفاده از ظرفيت ها و توانمندی های داخلی به جای استفاده از منابع بيشتر و با بهره گيری از همان منابع موجود، با رونق بيشتر توليد به افزايش توليد ملی و افزايش صادرات غير نفتی و ايجاد اشتغال دست يافت که در نهايت افزايش قدرت مقاومت اقتصادی کشور سبب رشد پايدار اقتصادی و بهبود معيشت مردم و تقويت فرهنگ و الگوی مصرف در حمايت از کالای ايرانی خواهد شد.

ارسال نظر