افزایش دوباره ابتلا و فوتیهای کرونا در کشور / ۱۸۲ بیمار جان باختند
بنابر اعلام وزارت بهداشت، طی شبانه روز گذشته ۲۰هزار و ۸۲۹ بیمار جدید کووید۱۹ در کشور شناسایی شدند و متاسفانه ۱۸۲ تن نیز در همین بازه زمانی جان خود را از دست دادند.
به گزارش ایسنا، بنابر اعلام مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، تا کنون ۴ میلیون و ۹۰۷ هزار و ۵۴۵ نفر دُز اول واکسن کرونا و دو میلیون و ۱۴۹ هزار و ۷۱۲ نفر نیز دُز دوم را تزریق کرده اند و مجموع واکسن های تزریق شده در کشور به ۷ میلیون و ۵۷ هزار و ۲۵۷ دُز رسید.
از دیروز تا امروز ۲۱ تیرماه ۱۴۰۰ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۲۰ هزار و ۸۲۹ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که دو هزار و ۲۸۷ نفر از آنها بستری شدند.
مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به سه میلیون و ۳۹۴ هزار و ۲۷۹ نفر رسید.
متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۱۸۲ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۸۶ هزار و ۴۱ نفر رسید.
خوشبختانه تا کنون سه میلیون ۴۱ هزار و ۵۴۱ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند.
سه هزار و ۷۹۰ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.
تا کنون ۲۴ میلیون و ۵۹۴ هزار و ۴۲۰ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.
در حال حاضر ۱۴۳ شهر کشور در وضعیت قرمز، ۱۸۶ شهر در وضعیت نارنجی، ۱۱۹ شهر در وضعیت زرد قرار دارند.
زالی: تعداد بسترهای کرونایی در تهران رو به افزایش است
فرمانده ستاد عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلان شهر تهران گفت: مجموع بیماران بستری کرونا در تهران به ۶ هزار و ۶۱۰ نفر رسیده است که نسبت به روزهای قبل افزایش قابل توجهی را نشان میدهد.
دکتر علیرضا زالی روز دوشنبه در حاشیه نخستین جشنواره انضباط مالی و اقتصاد مقاومتی در پاسخ به سوال ایرنا اظهار داشت: بر اساس آخرین آمار، با فرایند رو به رشد بیماری کرونا در تهران مواجه هستیم به طوری که روز گذشته بیش از ۱۴ هزار و ۸۰۰ مراجعه کننده سرپایی در پایتخت داشتیم.
وی با اشاره به اینکه در حوزه مراجعین بستری حدود هزار و ۱۵۰ مورد جدید داشتیم، افزود: حدود ۹۰۰ بیمار هم روز گذشته در تهران ترخیص شدند.
زالی ادامه داد: هنوز آمار مرگ و میر در تهران متناسب با موضوع میزان مراجعان سرپایی تغییر چندانی نداشته است.
این موضوع ممکن است به این دلیل باشد که شاخص مرگ و میر با تاخیر نسبت به سایر شاخص ها تغییر پیدا می کند یا اینکه در خیز پنجم، سوش دلتا گونه غالب است و این واریانت فقط سرایت پذیری بالاتری دارد که این موضوع باید مورد تحلیل قرار گیرد.