کاهش زمان رسیدن اورژانس بربالین بیمار به کمک سیستم مکان یاب

سرپرست سازمان اورژانس کشور گفت: سیستم مکان یاب اورژانس کارآیی بسیار بالایی دارد که با استفاده از آن مدت زمان رسیدن بر بالین بیمار کاهش پیدا کرده است.

کاهش زمان رسیدن اورژانس بربالین بیمار به کمک سیستم مکان یاب

به گزارش روابط عمومی اورژانس کشور، پیمان صابریان سرپرست سازمان اورژانس کشور اظهار کرد: از سال‌های قبل ما هدفمان این بود که بتوانیم موقعیت مکان را برای تماس‌هایی که گرفته می‌شود در اختیار داشته باشیم. فردی که دچار حادثه می‌شود به علت موقعیتی که در آن قرار می‌گیرد قادر به صحبت کردن نیست و در خیلی از موارد نمی‌تواند مکانی که در آن دچار حادثه شده است را به طور واضح بیان کند.
وی ادامه داد: با توجه به این نیازها و زحمت‌های آقای دکتر کولیوند اجازه داده شد که از خدمات تعیین موقعیت استفاده کنیم. در حال حاضر در استان‌های مختلف مانند تهران، تبریز، اراک، مازندران، شیراز، زنجان و خراسان جنوبی از این فرایند استفاده می‌شود و میزان رضایت مندی مردم تجزیه و تحلیل شد و طبق این تحقیقات مشخص شد که به نفع مردم است که حتماً از سیستم موقعیت یابی بیمار استفاده شود.
صابریان گفت: این روش کارآیی بسیار زیادی دارد و با استفاده از این روش زمان رسیدن بر بالین بیمار به ۲ تا ۳ دقیقه کاهش می‌دهد.
سرپرست سازمان اورژانس کشور درباره نحوه کار با سیستم مکان یاب گفت: مانند سیستم مکان یاب تلفن‌های همراه این امکان برای تلفن‌های ثابت هم وجود دارد، هنگامی که بیمار با اورژانس تماس می‌گیرد موقعیتی که در آن لحظه بیمار در آن قرار دارد برای همکاران اورژانس ارسال می‌شود و براساس آن تجزیه و تحلیل رسیدگی به بیمار راحت‌تر است.
وی افزود: دقت سیستم مکان یاب معمولاً بین ۵ تا ۷ متر است و جهت بیمار را هم به طور دقیق نشان می‌دهد. همچنین این سیستم نیازی به دسترسی به اینترنت ندارد.
صابریان در خصوص روند واکسیناسیون نیز گفت: بسیاری از افرادی که در کادر درمان هستند ممکن است دچار بحران شوند و نتوانند خدمات را با سرعت بیشتری ارائه دهند، اما همکاران ما با توجه به اینکه روزانه با استرس‌های مختلف دست به گریبان هستند راحت می‌توانند این موضوع را مدیریت کنند و سرعت تزریقات را بالا ببرند.
صابریان بیان کرد: در تهران ۱۷ پایگاه فعال برای واکسیناسیون ایجاد کردیم. همچنین ۶ پایگاه خودرویی داریم که افراد برای واکسیناسیون به آن‌ها مراجعه می‌کنند.
وی گفت: همچنین ۴ اتوبوس آمبولانس، ۲ موبایل کلینیک و ۴ دستگاه آمبولانس وجود دارد و با این کار همکاران ما تجمع و تراکم‌های به وجود آمده را می‌شکنند تا به سرعت واکسیناسیون سرعت ببخشند.

ارسال نظر