فیلمنامه «افرا» متفاوت و غافلگیرانه است/ مخاطبان بعد از مرگ «پیمان»، از واکنش «مائده» میپرسند!
سارا باقری بازیگر نقش «مائده» در سریال «افرا» از دلایل حضورش در این سریال گفت.
سارا باقری بازیگر نقش «مائده» در سریال «افرا» در گفت و گو با خبرنگار حوزه رادیو تلویزیون گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان ، درباره شروع فعالیت هنری خود گفت: من اصالتاً گیلانی و متولد شهر رشت هستم. کار خودم را از ۷ سالگی در صدا و سیمای رشت شروع کردم. تا ۱۸ سالگی در حوزه رادیو، تلویزیون و تئاتر فعالیت داشتم و برای دانشگاه راهی تهران شدم. کارگردانی و بازیگری را در دانشگاه سوره خواندم و در این مدت تئاتر و سریالهایی را کار کردم؛ اما سریال «افرا» نقطه عطف زندگی کاری من است. خوشحالم «مائده» به عنوان نقش اول دختر سریال این قدر دیده شده و این قطعاً اتفاق ویژهای برای من است.
وی درباره واکنش مخاطبان به سریال «افرا» ادامه داد: سریال «افرا» خیلی زود با واکنش مثبت مخاطبان مواجه شد و از قسمت دوم، سوم بازخوردهای مردم را گرفتیم. برخی نظرات مثبت و برخی منفی بودند. همه اینها باعث میشود ما متوجه شویم که بیننده کاملاً با کار همراه شده و آن را باور کرده است و این حس خوشایندی دارد.
باقری درباره دلیل اصلی خود برای ایفای نقش «مائده» توضیح داد: دلیل محکم و اول من برای انتخاب این نقش امضای آقای توفیقی به عنوان کارگردان روی کار بود. با توجه به سوابق درخشان او من قبل از اینکه فیلمنامه را بخوانم، میدانستم مثل کارهای قبلی اش متفاوت خواهد شد.
وی افزود: فیلمنامه «افرا» به شدت درست، متفاوت و غافلگیرانه است. زمانی که فیلمنامه را خواندم، مطمئن بودم با کارگردانی آقای توفیقی کار بسیار جذابی میشود؛ چرا که ممکن است زمانی با فیلمنامه بی نظیری مواجه شوید، اما یک کارگردانی ضعیف آن را از سطح خودش پایین بیاورد. حال آنکه در سریال «افرا» فیلمنامه و کارگردانی در طراز هم بودند. همچنین گروه حرفهای سریال «افرا» اتفاق درجه یکی بود و من با کمال میل این نقش را پذیرفتم.
این بازیگر درباره گروه بازیگران «افرا» هم عنوان کرد: کار کردن با این گروه برای من مثل یک دانشگاه هنر بود. حضور در سریالی که استاد سلطانی، پژمان بازغی، مینا وحید و عزیزان دیگر باشند، بسیار جذاب است. بیشتر این عزیزان سن هنری شان به اندازه سن من است و من علاوه بر اینکه افتخار همبازی شدن با این عزیزان را داشتم، میتوانستم کاملاً از آنها یاد بگیرم.
باقری در خصوص بزرگترین چالش نقش مائده عنوان کرد: نقش مائده خیلی از من دور بود؛ تصمیمهایی که میگرفت با من متفاوت است. مائده با کلی رویا که در سر دارد، زندگی میکند و یک درصد هم فکر نمیکرد این اتفاقات برای او بیفتد. او با این اتفاقات در زندگی اش به بلوغی میرسد که شاید برای او زود بوده، اما او را بزرگ میکند و ما در ادامه قصه شاهد تغییرات مائده خواهیم بود.
وی افزود: من خیلی با آقای توفیقی صحبت میکردم و از او کمک میگرفتم. به دلیل اینکه مائده پنج سال از من کوچکتر است و باید پنج سال به عقب بر میگشتم و با احساسات و تصمیم گیریهای «مائده» ۲۰ ساله زندگی میکردم. سعی کردم جاهایی درکش کنم و فکر میکنم تا حد زیادی با «مائده» زندگی کردم و خودم هم با مائده بزرگ شدم.
باقری درباره واکنشهای مخاطبان بعد از فوت پیمان توضیح داد: بیشترین سوالی که مخاطبان از من میپرسیدند این است که واقعاً پیمان مرده یا اینکه آخر قصه چه میشود.
او در پایان گفت: فکر میکنم برای مخاطبان در سنین کمتر، عشق بین مائده و پیمان خیلی جذاب جلوه کرد؛ چرا که عشق نجیب، دست نخورده و پاکی بود که خیلی از دختر و پسرهای جامعه ما آن را تجربه میکنند و برای همین خیلی ها،. الان که متوجه شدند پیمان فوت کرده از من سوال میکنند با داداش و پدرت چه رفتاری خواهی داشت؟!