اجرای ویژه برنامههای کارآفرینی در اصفهان
رییس کانون کارآفرینان استان اصفهان گفت: اعتماد به بخش خصوصی تصمیم درستی است و امیدواریم این موضوع در کشور به صورت ریشهای دنبال شود.
احمدرضا منزه:
رییس کانون کارآفرینان استان اصفهان با تاکید بر ضرورت انتقال تفکر کارآفرینی به سطح عمومی جامعه، گفت: بزرگترین چالش کارآفرینان، ناامیدی از آینده است، اما اگر سرزندگی را در آنها تقویت کنیم، رفع موانع برای آنها راحتتر خواهد بود.
مهدی شیخ سجادیه به مناسبت هفته جهانی کارآفرینی در جمع خبرنگاران، با اشاره به اینکه فصل نوینی در حوزه کارآفرینی در دنیا رقم خورده است، اظهار کرد: تمایز کشورهای توسعه یافته با کشورهای در حال توسعه و جهان سوم در اهمیتی است که به بخش خصوصی میدهند.
وی تصریح کرد: اعتماد به بخش خصوصی تصمیم درستی است و امیدواریم این موضوع در کشور به صورت ریشهای دنبال شود.
رییس کانون کارآفرینان استان اصفهان گفت: هدف کانون کارآفرینی استان هدایت کل جامعه به سمت کارآفرینی است و این مهم باید از مدرسه به پوسته شهر و جامعه وارد شود تا نسبت اقتصاد کشور از دولتی به خصوصی به ویژه در اصفهان تغییر کند.
به گفته شیخ سجادیه، برنامههای کانون کارآفرینی اصفهان شامل برنامههای ساختاری، توسعهای، مالی و آموزشی و مطالعاتی است. همچنین ویژه برنامههایی به مناسبت هفته کارآفرینی در اصفهان اجرا خواهد شد.
وی با انتقاد بر اینکه در دستگاهها و بخشهای مختلف استان، اقدامات موازی در حوزه کارآفرینی در حال انجام است، گفت: این کارها چیزی به جز اسراف و از بین بردن اموال دولتی نیست.
رییس کانون کارآفرینان استان اصفهان تصریح کرد: همواره ایده در بخش دولتی رشد نمیکند و بخش دولتی تنها میتواند خریدار این ایدهها باشد.
وی با بیان اینکه در مباحث توسعهای هدف ما معرفی کانون کارفرمایان است، گفت: در قدم بعدی چندین کمیته در بخشهای تخصصی همچون گردشگری و … شکل گرفته است.
شیخ سجادیه همچنین تاکید کرد: انتقال تفکر کارآفرینی به سطح عمومی جامعه یکی دیگر از اهداف توسعهای این کانون است.
وی گفت: امروز بزرگترین چالش کارآفرینان، ناامیدی از آینده است، اما اگر سرزندگی را در آنها تقویت کنیم، رفع موانع برای آنها راحتتر خواهد بود، بنابراین در کانون کارآفرینان استان میخواهیم برای فردی که دارای ایده است بستری را جهت تسهیلگری فراهم کنیم تا کارآفرینان به پیش روند.
در ادامه این نشست دبیر کانون کارآفرینان استان اصفهان گفت: واژه کارآفرینی چند سالیست در کشور و تنها در گفتمانها مطرح است و کمتر در حوزه عملی و حاکمیتی دیده میشود، درحالی که تمام تحولات عمده دنیا محصول تفکر و ایدههای کارفرمایان است.
فرهاد رحیمی افزود: شاید اگر دستاوردهای کارآفرینان در دوران کرونا نبود این بیماری تاثیرات منفی بسیاری بر زندگی ما بر جای میگذاشت.
وی با بیان اینکه اگرچه در دنیا تغییرات در اقتصاد محصول کارآفرینی است، اما در ایران کمتر به حوزه کارآفرینی توجه شده است، تاکید کرد: متاسفانه امروز در سیستم دولتی بحث کنترل و نظارت تنها اهمیت دارد، اما خلاقیت و تفکر در اقتصاد کشور جایی ندارد.
دبیر کانون کارآفرینان استان اصفهان با اشاره به اینکه هنوز اقتصاد دولتی در کشور جاری است، گفت: دولتها جسارت واگذاری امور به بخش خصوصی را ندارند، درحالیکه اکنون مدیریت دولتی نتیجه خود را در اقتصاد کشور نشان داده است.
وی با تاکید بر اینکه تنها راهکار رهایی از وضع موجود واگذاری اقتصاد به بخش خصوصی است، چراکه این بخش میتواند تحول و نوآوری ایجاد کند، تصریح کرد: ما در کانون کارآفرینی اصفهان به دنبال جدی گرفتن بخش خصوصی هستیم.
رحیمی گفت: به همین منظور امسال برنامهریزی مدونی برای هفته کارآفرینی در استان اصفهان انجام دادهایم و برنامههای این هفته از دوشنبه ۱۷ آبان آغاز میشود و با توجه به حجم آنها تا ۹ روز ادامه دارد.
وی با اشاره به اینکه ریشه کارآفرینی از تعهد گرفته میشود، گفت: بزرگترین مانع تمام کسب و کارها در کشور بروکراسی اداری در دستگاههای دولتی است و به نوعی بخش عمدهای از انرژی کارآفرینان در دستگاههای دولتی گرفته میشود.