مهمترین خواص کیوی خشک

در این نوشتار از آرگا تصمیم داریم، به معرفی خواص کیوی خشک شده بپردازیم. کیوی منبع غنی از ویتامین C می باشد. علاوه بر آن، به دلیل داشتن انواع ویتامین ها و مواد معدنی برای درمان بسیاری از بیماری ها مفید می باشد.

کیوی میوه ای با مزه ترش و شیرین می باشد، که طبع کیوی شیرین گرم و طبع کیوی ترش سرد است و این میوه ارزش غذایی فراوانی دارد، به همین خاطر در طب سنتی استفاده از این میوه به شکل تازه و یا خشک شده برای درمان ریزش مو، کاهش خطر ابتلا به سرطان، کاهش وزن، درمان استرس و … مورد استفاده قرار می گیرد. از این در ادامه می توانید، با خواص کیوی خشک شده آشنا شوید.
فواید کیوی خشک شده

مهمترین خواص کیوی خشک

میوه کیوی دارای ویتامین A ،E ،C ،D، ویتامین های گروه B، منیزیم، فسفر، آهن، مس، پتاسیم و فیبر می باشد، کیوی میوه ای مدر است، که میزان کالری آن بسیار کم است.
  • حفظ سلامت پوست:

کیوی خشک منبع غنی از ویتامین E می باشد، که سبب حفظ رطوبت پوست می گردد و به بازسازی سلول های پوست کمک می کند، انعطاف پذیری پوست را افزایش می دهد و موجب جوان سازی پوست می شود. همچنین خواص کیوی به دلیل داشتن مقادیر بالای ویتامین C و آمینو اسید باعث می شود تا مصرف این میوه از پوست در برابر اشعه های مضر خورشید مراقبت کند.


مزیت مصرف کیوی خشک برای حفظ سلامت پوست
  • تقویت بینایی چشم:

کیوی حاوی ویتامین E و پیش سازهای ویتامین A می باشد، به همین دلیل مصرف آن برای تقویت سلول های دستگاه بینایی مفید می باشد.
مصرف کیوی خشک شده
  • حفظ سلامت مو:

مصرف میوه کیوی به صورت تازه و یا خشک شده، از ریزش موی سر جلوگیری می کند ، زیرا کیوی دارای ویتامین های C و E است. همچنین کیوی حاوی روی، فسفر و منیزیم می باشد، که موجب افزایش جریان گردش خون می شود و به سرعت رشد موها کمک می کند. علاوه بر آن کیوی خشک شده سرشار از مس می باشد، به همین خاطر از سفید شدن موها جلوگیری می کند.
حفظ سلامت مو با کیوی خشک
  • کاهش وزن:

از جمله خواص کیوی برای لاغری و کاهش وزن می باشد. کیوی از جمله میوه های کم کالری است. به عنوان مثال، هر ۱۰۰ گرم از این میوه تنها دارای ۵۵ کالری می باشد. همچنین کیوی به دلیل خاصیت پروبیوتیک(فیبر محلول در آب) ایجاد احساس سیری می کند، در نتیجه سبب کاهش گرسنگی می گردد.
مصرف کیوی خشک برای کاهش وزن
  • پیشگیری از سرطان:

کیوی منبع غنی از ویتامین C و همچنین فیبر می باشد، در نتیجه یک عدد کیوی ۷۷% نیاز روزانه بدن را به ویتامین C را فراهم می کند. علاوه بر آن، کیوی رادیکال های آزاد را مهار می کند، بنابراین یکی دیگر از فواید کیوی پیشگیری و درمان سرطان به خصوص سرطان روده بزرگ می باشد.
درمان سرطان روده بزرگ با کیوی خشک
  • درمان آسم:

درمان مبتلا به سرفه مزمن و آسم از دیگر مزایای کیوی خشک شده می باشد، زیرا دارای مواد معدنی و ویتامین C می باشد.
خواص کیوی خشک
  • پادزهر سیگار:

استنشاق دود سیگار باعث بروز آسیب های جدی به بدن می شود، که برای مبارزه با مواد سمی ناشی از دود سیگار، مصرف کیوی تا حدی موثر باشد. همچنین این افراد برای تامین ویتامین C مورد نیاز بدنشان بهتر است، ۲ عدد کیوی را در طول روز مصرف کنند.
کیوی خشک پادزهری برای سیگار
  • درمان استرس و بی خوابی:

استرس از جمله دلایل کم خوابی و یا بی خوابی می باشد، بنابراین برای درمان استرس می توانید، روزانه در فواصل معین ۴ عدد کیوی را میل نمایید.
کیوی خشک شده و درمان استرس و بی خوابی
  • کاهش فشار خون :

افرادی که فشار خون بالایی دارند، از طریق مصرف کیوی خشک می توانند فشار خون خود را پایین آورند. همچنین مصرف کیوی خشک از لخته شدن خون در رگ های قلب جلوگیری می کند. بنابراین افرادی که کلسترول بد خون آنها بالا است با مصرف این میوه خشک شده از سکته قلبی پیشگیری کرده و خون آنها رقیق تر خواهد شد.
پتاسیم سرشار موجود در کیوی خشک یک ماده غذایی مهم برای سلامتی قلب محسوب می شود و براساس تحقیقات انجام گرفته بر روی این ماده مغذی نشان می دهد، پتاسیم به تنهایی قادر بوده از بیماری های قلبی جلوگیری کرده و موجب کاهش فشار خون می شود.
  • برای جنین و زنان باردار :

فولاد غنی موجود در کیوی خشک شده برای زنان باردار بسیار مفید است و در نتیجه مصرف این میوه برای پیشگیری از نقص های لوله عصبی جنین و نیز برای رشد مغز وی موثر می باشد.
  • برای دستگاه گوارش :

مصرف کیوی خشک به هضم پروتئین مواد غذایی کمک می کند، از این رو با خوردن این میوه می توان مشکلات ورم معده، گاز های معده و سوء هاضمه را کاهش داد.
خاصیت زیاد کیوی خشک
  • تقویت سیستم ایمنی بدن :

کیوی خشک حاوی مقدار زیادی اسیدفولیک و ویتامین C می باشد، مصرف این میوه خشک می تواند مقاومت بدن در برابر بیماری های سرماخوردگی را افزایش دهد، این دو ماده مهم برای افزایش رشد گلبول های قرمز، گلبول های سفید و نیز پاتن ها بسیار ضروری هستند و مقاومت بدن در برابر بیماری های ویروسی را افزایش می دهند.
  • خاصیت آنتی اکسیدانی کیوی :

کیوی خشک غنی از ویتامین C است و این ویتامین از آنتی اکسیدان های قوی به شمار می رود، بنابراین قدرت بالایی در خنثی کردن رادیکال های آزاد دارد، همچنین مصرف کیوی به دلیل ویتامین C موجود در کیوی از آسیب های ناشی از پیری محافظت می کند.
ارسال نظر