طرز تهیه کتلت جگر مرغ به روش خوشمزه و خانگی با فیلم

کتلت جگر مرغ نوعی کتلت ایرانی است که مقوی و خوش طعم است.آموزش طرز تهیه کتلت جگر مرغ را در این مطلب می خوانید.

طرز تهیه کتلت جگر مرغ به روش خوشمزه و خانگی با فیلم

کتلت جگر یکی از مدل کتلت ها می باشد که می توان آن را با جگر مرغ یا جگر گوسفند درست کرد. در ادامه طرز  تهیه کتلت جگر مرغ که بسیار لذیذ و خوشمزه است را به شما آموزش می دهیم.

کتلت جیگر

مواد لازم برای تهیه کتلت جیگر
جگر مرغ ۳۰۰ گرم
پیاز 1 عدد

 تخم مرغ

2 عدد
فلفل دلمه ای ۱ عدد
 آرد گندم ۲ قاشق غذاخوری

پودر لیمو، پودر سیر، زردچوبه، فلفل سیاه، نمک

میزان نیاز

کباب-تابه-ای-جگر-500x500

آموزش طرز تهیه کتلت جگر مرغ

  1. برای تهیه کتلت جگر مرغ، ابتدا جگر مرغ را تمیز کنید و سپس آن را بشویید.

  2. جگر مرغ را به اندازه مورد نیاز خرد کنید یا می توانید آن را چرخ کنید تا به صورت خمیری شود.

  3. سپس آب پیاز رنده شده را به خوبی بگیرید.

  4. فلفل دلمه ای را به شکل نگین بسیار ریز خرد کنید.

  5. در ادامه جگر مرغ خرد یا چرخ شده را به همراه تخم مرغ، آرد گندم، پیاز، فلفل دلمه، ادویه درون ظرفی بریزید و تمامی مواد را با یکدیگر به هم بزنید تا ترکیب به دست آمده به خوبی با یکدیگر مخلوط شوند.

  6. کمی روغن داخل تابه داغ شده بریزید.بعد به وسیله ی قاشق از ترکیب کتلت بردارید و داخل تابه حاوی روغن بریزید تا سرخ شود. . پس از اینکه یک سمت آن سرخ شد، کتلت را پشت و رو کنید تا سمت دیگر آن نیز سرخ گردد.

  7. پس از سرخ شدن، کتلت ها را بر روی دستمال بگذارید تا روغن اضافه آنها کشیده شده و بعد با گوجه فرنگی و خیارشور و نیز نان تازه میل نمایید.

طرز تهیه کتلت جگر مرغ درون فر

  1. برای تهیه کتلت جگر ابتدا جگر خرد شده را درون ظرفی همراه با جعفری و پیاز خرد شده بریزید  و ترکیب کنید تا مواد یکدست شود.

  2. سپس به آن تخم مرغ و نمک را اضافه کنید.

  3. در مرحله بعدی آرد گندم را اضافه کنید و به خوبی با هم ترکیب کنید.

  4.  درون یک سینی مقداری آرد سوخاری بریزید.

  5. به وسیله ای قاشق از ترکیب کتلت بردارید و آن را به صورت دایره شکل دهید یا از قالب استفاده کنید.

  6. کتلت را درون سینی آرد سوخاری بگذارید تا به خوبی به آن آغشته شود.

  7. در نهایت روی کتلت ها را با روغن نباتی چرب کنید و آن ها را  داخل فر برای ۱۵ - ۲۰ دقیقه قرار دهید تا پخته شود.

نکات طلایی پخت کتلت جگر

  • به دلخواه خود می توانید فلفل دلمه ای را از ترکیبات حذف نمایید.
  • می توانید سیب زمینی، سیر و هویج را رنده نموده و به آن بیفزایید.
  • در صورت در دسترس نبودن پودر لیمو، از مقداری لیمو ترش بهره ببرید.
  • جهت آبدار گردیدن کتلت جگر مرغ، در پایان پخت تمامی کتلت ها، آنها را درون تابه ای بریزید و مقداری آب بر روی آن ریخته و با در بسته به مدت ۳ دقیقه زمان دهید تا بجوشد.
  • همچنین می توانید به جای جگر مرغ از جگر گوسفندی، گوشت شترمرغ نیز بهره ببرید.
  • در صورت تمایل می توانید از قالب برای شکل دادن به آن بهره ببرید.

سخن آخر

 

 

ارسال نظر