طرز تهیه کیک شنی

در این مطلب با طرز تهیه کیک شنی و نکاتی برای ایجاد طعم ایده آل را در اختیار شما همراهان عزیز و گرامی قرار داده ایم که امیدواریم از تهیه این کیک خوش طعم نهایت لذت را ببرید.

کیک شنی از انواع کیک های خوشمزه و سبک است و این نوع کیک دارای روکش پودر نارگیل و شیر عسلی می باشد که این روکش مانند شن در تمام سطح کیک پخش می شود و شما می توانید این نوع کیک خوش طعم را در منزل به راحتی تهیه کنید. در طرز تهیه کیک شنی برای مایه کیک از آرد و شکر و تخم مرغ و ماست و گلاب و روغن مایع و پودر هل و بیکینگ پودر استفاده می شود و برای رویه کیک نیز می توانید از خامه فرم گرفته و پودر کیک ساده و پودر نارگیل و پودر گردو استفاده کنید.

کیک شنی خوشمزه
مواد لازم

  • آرد : ۱.۵ پیمانه
  • شکر : ۳.۴ پیمانه
  • تخم مرغ : سه عدد
  • گلاب : ۱.۸ پیمانه
  • ماست : ۱.۴ پیمانه
  • روغن مایع : نصف پیمانه
  • پودر هل : یک قاشق مرباخوری
  • بیکینگ پودر : ۱.۵ قاشق مرباخوری

مواد لازم برای رویه کیک شنی

  • خامه شیرین و فرم گرفته : نصف پیمانه
  • پودر بیسکویت یا پودر کیک ساده : نصف پیمانه
  • پودر نارگیل بو داده شده : دو قاشق غذاخوری
  • پودر گردو بو داده شده : دو قاشق غذاخوری

طرز تهیه کیک شنی خوشمزه

برای تهیه کیک شنی ماست و تخم مرغ را از درون یخچال بیرون آورید تا به دمای محیط برسند سپس فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید تا گرم شود. آرد و بیکینگ پودر را سه بار الک نمایید.

الک کردن آرد و بیکینگ پودر

سینی فر را چرب نمایید و مقداری آرد در کف سینی فر بریزید. در مرحله بعد ساخت کیک شنی وانیل و تخم مرغ ها را درون ظرفی مناسب بریزید و با دور تند همزن مخلوط این مواد را هم بزنید تا کرم رنگ شوند و شکر را به مخلوط مواد اضافه نمایید و با دور تند مایه کیک را هم بزنید تا مواد کشدار شوند.

مخلوط شکر و تخم مرغ
ماست و روغن و گلاب را به مایه کیک بیفزایید و مخلوط مواد را با دور کند همزن هم بزنید سپس بیکینگ پودر و آرد الک شده را به مایه کیک بیفزایید و مواد را هم بزنید تا یکدست شوند.

طرز تهیه کیک شنی
در این مرحله از طرز تهیه کیک شنی مایه کیک را درون قالب چرب شده بریزید سپس قالب را در طبقه وسط فر به مدت ۴۰ دقیقه قرار دهید.

ریختن مایه کیک درون قالب

بعد از مدت زمان ذکر شده قالب را از درون فر بیرون آورید و شعله بالایی فر را روشن نمایید و دوباره قالب کیک را به مدت ۱۰ دقیقه درون فر قرار دهید تا کیک مغز پخت شود.
کیک را از درون فر خارج نمایید و به مدت ۶۰ دقیقه در فضای اتاق با دمای معمولی قرار دهید و اجازه دهید تا کیک سرد شود.

کیک شنی

سطح کیک را با خامه فرم گرفته پوشش دهید و پودر کیک یا بیسکویت خرد شده و پودر نارگیل و پودر گردو را با یکدیگر درون ظرفی مناسب مخلوط نمایید و مخلوط این مواد را روی سطح کیک بریزید و این کیک خوشمزه را تزیین نمایید.





تزیین کیک شنی کیک شنی

نکات طلایی در پخت این کیک خوشمزه

  1. توجه داشته باشید که دما و حرارت ذکر شده برای گازهای فر معمولی می باشند.
  2. استفاده از گلاب و پودر هل در طرز تهیه کیک شنی اختیاری است و در صورت تمایل می توانید گلاب را حذف کنید و به جای آن از مقداری آب ولرم استفاده نمایید.
  3. به جای خامه فرم گرفته شده می توانید از شیر عسلی و شربت بار و عسل گرم شده استفاده نمایید.
  4. برای تهیه پودر کیک ساده می توانید در منزل کیک ساده ای را بپزید سپس با کمک دست کیک را پودر کنید.
کیک شنی خوشمزه


آموزش تهیه کیک شنی بدون فرکیک شنی را می توانید با روش های مختلفی تهیه کنید و علاوه روشی که در بالا با آن اشنا شدید می توانید در صورت عدم دسترسی به فر آن را به راحتی و بدون فر نیز تهیه کنید که در ادامه مطلب دستور تهیه کیک شنی را بدون فر به شما همراهان عزیز آموز ش خواهیم داد.

مواد لازم :

  • شکر : دو سوم لیوان
  • تخم مرغ : دو عدد
  • شیر : یک سوم لیوان
  • وانیل : نصف قاشق مرباخوری
  • آرد : یک لیوان
  • روغن : یک سوم لیوان
  • پودر نارگیل : دو سوم لیوان
  • شیر عسلی : صد گرم
  • آرد : یک لیوان
  • بکینگ پودر : نصف قاشق مربا خوری
روش ساخت کیک شنی

دستور تهیه :

ابتدا به منظور تهیه کیک شنی بدون فر ظرف مناسبی را انتخاب کرده سپس شکر، تخم مرغ و وانیل را با کمک همزن دستی به مدت هفت دقیقه داخل ظرف هم بزنید.
حالا به مواد روغن و شیر را افزوده و آن را هم زده تا مواد با هم مخلوط شوند سپس آرد و بکینگ پودر الک شده را به مواد افزوده و با هم مخلوط کنید و این نکته را به خاطر داشته باشید که زیاد هم زدن مواد باعث گنبدی و سفت شدن مواد خواهد شد.
در این مرحله قابلمه مناسبی را انتخاب کرده و دیواره های آن را چرب کرده سپس دو لایه کاغذ روغن کف آن بگذارید.
حالا مواد کیک را داخل قابلمه ریخته و بر روی شعله پخش کن بر روی حرارت کم بگذارید و از دم کنی برای درب قابلمه استفاده کنید و اجازه دهید روی حرارت بماند تا بوی کیک بلند شود که به مدت سی دقیقه زمان نیاز دارد.
در مرحله بعدی از نحوه تهیه کیک شنی در این فاصله که کیک روی حرارت کم در حال پخته شدن است پودر نارگیل را داخل تابه را به مدت یک تا دو دقیقه تفت دهید.
حالا پس از اینکه بوی کیک را احساس کردید با کمک یک خمیر دندان تمیز از پخته شدن آن مطمئن شوید سپس به مدت پانزده دقیقه اجازه دهید تا کیک کمی از حرارت بیفتد اما خنک نود.
در مرحله پایانی کیک را از قابلمه خارج کرده و کاغذ را جدا کرده سپس روی آن را پودر نارگیل تفت داده و شیر عسلی بریزید، نوش جان
ارسال نظر