اصفهان پایلوت کشوری طرح تحول حمل‌ونقل می‌شود

شهردار اصفهان با تاکید بر ضرورت ایجاد نگاه تحول‌آفرین در حوزه حمل‌ونقل و ترافیک، تصریح کرد: محورهای این همکاری در پنج مورد خلاصه می‌شود که یکی از مهمترین آنها، برنامه اصلاح، افزایش بهره‌وری و جذابیت حمل‌ونقل همگانی در شهر اصفهان بر مبنای روش‌های خلاقانه و نوآورانه علمی است

اصفهان پایلوت کشوری طرح تحول حمل‌ونقل می‌شود

علی قاسم‌زاده در گفت‌وگو با ایمنا، اظهار کرد: تفاهم‌نامه مشارکت فناورانه در طرح تحول "حمل‌ونقل انسان‌محور" بین مابین وزارت کشور، معاونت علمی ریاست‌جمهوری و شهرداری اصفهان با هدف ایجاد بستری به منظور تقویت همکاری‌های سه‌جانبه و ایجاد تحول در حمل‌ونقل شهری منعقد شد.

وی افزود: در این راستا قرار است کلان‌شهر اصفهان به عنوان پایلوت کشور، نمونه واقعی رویکرد "انسان‌محوری" باشد و اصلاحاتی نیز در ساختار حمل‌ونقلی به وجود آید که در صورت تحقق آن از نقش غالب خودروها در شهر کاسته شود.

شهردار اصفهان با تاکید بر ضرورت ایجاد نگاه تحول‌آفرین در حوزه حمل‌ونقل و ترافیک، تصریح کرد: محورهای این همکاری در پنج مورد خلاصه می‌شود که یکی از مهمترین آنها، برنامه اصلاح، افزایش بهره‌وری و جذابیت حمل‌ونقل همگانی در شهر اصفهان بر مبنای روش‌های خلاقانه و نوآورانه علمی است.

وی اضافه کرد: برنامه جامع ارتقای مطلوبیت حمل‌ونقل پاک شامل پیاده، دوچرخه، سه‌چرخه با استفاده از تکنیک‌های هوشمندسازی و مهندسی اجتماعی، داده‌محوری، گسترش فناوری‌های نوین وسایل نقلیه برقی و وسایل با انرژی‌های غیرفسیلی در سطح شهر اصفهان از دیگر محورهای مورد تفاهم در طرح تحول حمل‌ونقل انسان‌محور است.

قاسم‌زاده خاطرنشان کرد: در طرح تحول "حمل‌ونقل انسان‌محور" از یک سو برنامه‌ریزی یکپارچه کاربری زمین و حمل‌ونقل و بهبود عبور و مرور در سطح محلات بر مبنای روش‌های نوین علمی با مشارکت شهروندان اصفهان و استفاده از قابلیت فناوری‌های نوین و از سوی دیگر برنامه روان‌سازی، رفع گلوگاه‌های ترافیکی، مدیریت هوشمند ترافیک بر مبنای روش‌های نوین علمی و توسعه نرم‌افزارهای بومی تخصیص و شبیه‌سازی ترافیک در شهر اصفهان مورد توجه قرار گرفته است.

اصفهان پایلوت کشوری طرح تحول حمل‌ونقل می‌شود

وی ادامه داد: در تفاهم‌نامه مشارکت فناورانه در طرح تحول "حمل‌ونقل انسان‌محور"، وزارت کشور در خصوص تأمین منابع مالی از جمله خرید و نوسازی ناوگان اتوبوس، مینی‌بوس، تاکسی، ون و همچنین تسهیل همکاری‌های مابین پلیس راهور و شهرداری ایفای نقش خواهد کرد و ستاد توسعه فناوری‌های فضایی و حمل‌ونقل پیشرفته معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری نیز در خصوص به‌کارگیری ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان، فناور و مراکز دانشگاهی معتبر در زمینه محورهای همکاری، شناسایی کسب و کارهای توانمند در حوزه نیازمندی‌های حمل‌ونقلی شهر اصفهان و در نهایت حمایت مالی و کمک‌های بلاعوض و اعطای تسهیلات به شرکت‌های دانش‌بنیان زیرمجموعه معاونت و مراکز دانشگاهی معتبر همکاری خواهد کرد.

شهردار اصفهان اظهار کرد: مسئولیت برنامه‌ریزی برای اجرای بندهای مرتبط با محورهای همکاری و نظارت تفاهم‌نامه مشارکت فناورانه بر عهده شهرداری اصفهان است.

وی با بیان اینکه مدت زمان اجرای تفاهم‌نامه مشارکت فناورانه از زمان امضا به مدت چهار سال است، افزود: امیدواریم در این مدت بتوان به نحو شایسته‌ای به سوی حمل‌ونقل انسان محور گام برداشت.

ارسال نظر