اولویت شهرداری مبارکه تکمیل پروژههای نیمه تمام است
شهردار مبارکه، در اولین نشست خبری با خبرنگاران، اظهار کرد: تکمیل ۲۵ پروژه در دستور کار شهرداری قرار دارد و اولویت با اجرای پروژههای نیمهتمام و رها شده است.
اصفهان امروز: محمدمهدی احمدی، شهردار مبارکه، در اولین نشست خبری با خبرنگاران، اظهار کرد: تکمیل ۲۵ پروژه در دستور کار شهرداری قرار دارد و اولویت با اجرای پروژههای نیمهتمام و رها شده است.
شهردار مبارکه با اشاره به برنامه های کلان شهرداری اظهار داشت: اهداف و برنامههای ششگانه شهرداری شامل اهداف کالبدی و شهرسازی، محیط زیست و خدمات شهری، ایمنی و مدیریت بحران، حملونقل و ترافیک، خدمات و مدیریت شهری است.
وی با بیان اینکه سرانه فضای سبز هر نفر در شهر مبارکه ۴۶.۵ مترمربع است، افزود: این سرانه با توجه به آلایندگی صنایع در مبارکه در نظر گرفته شده که نسبت سایر شهرها بیشتر است.
شهردار مبارکه با اشاره به تصویب بودجه ۱۷۰ میلیارد تومانی شهرداری در سال ۱۴۰۱، خاطرنشان کرد: ۱۵ میلیارد تومان از بودجه شهرداری برای اهداف کالبدی و شهرسازی، ۳۵ میلیارد تومان به حوزه محیط زیست و خدمات شهری، سه میلیارد تومان به حوزه ایمنی و مدیریت بحران، ۴۴ میلیارد تومان به حملونقل و ترافیک شهری، ۵۷.۵ میلیارد تومان به حوزه خدمات مدیریت و سه میلیارد تومان نیز برای فعالیتهای اجتماعی، فرهنگی و ورزشی در نظر گرفته شده است.
احمدی با بیان اینکه بودجه سال جاری شهرداری ۱۷۰ میلیارد تومان بوده که نسبت به سال گذشته ۶۰ درصد افزایش داشته است، اضافه کرد: توجه به بافت شهر و محلهمحوری در بودجه سال ۱۴۰۱ شهرداری مورد توجه جدی قرار گرفته و سهم محلات مختلف مشخص شده است.
وی تصریح کرد: اعتبارات عمرانی سالجاری حدود ۸۰ میلیارد تومان است که ۴۴ درصد بودجه را به خود اختصاص داده است. احیای بافت فرسوده و تصویب طرح تاریخی محله اسماعیلترخان به عنوان یکی از مطالبات مردمی در سال جاری در نظر گرفته شده است.
شهردار مبارکه با اشاره به بافت هشت هکتاری محله اسماعیلترخان، افزود: از ۱۰ سال گذشته تاکنون هیچ اقدامی برای این بافت تاریخی انجام نشده بود، در حال حاضر طرح تفصیلی برای این محله تهیه و تصویب شده است که امیدواریم در اولین جلسه کمیسیون ماده ۵ بتوانیم مصوبه خوبی داشته باشیم.
احمدی با بیان اینکه اداره ارزان شهرها یکی از سرفصلهای درآمد پایدار است، اضافه کرد: در چنین شرایطی بودجهای که باید صرف پروژههای عمرانی شود، صرف هزینهها و حقوق کارکنان شهرداری میشود.
وی افزود: هر شهرداری و مجموعهای برای رسیدن به اهداف خود نیازمند برنامه است. برنامه راهبردی و استراتژیک ۱۴۰۵ برمبنای حرکت و اقدامات شهرداری مبارکه و تیم اجرایی شهرداری بوده و برای دستیابی به این اهداف و اجرایی شدن برنامهها منابع مالی تأمین شده است.
شهردار مبارکه در خصوص زمان تکمیل پروژههای نیمهتمام شهرداری، اظهار کرد: تکمیل ۲۵ پروژه در دستور کار شهرداری قرار دارد و اولویت با اجرای پروژههای نیمهتمام و رها شده است.
احمدی خاطر نشان کرد: در این دوره پروژه جدیدی کلنگزنی نخواهد شد و تنها پروژههای نیمهکاره تکمیل میشود.
*برنامه محور بودن معیار اصلی انتخاب شهردار بوده است
محمد ایرانپور ، رییس شورای شهر مبارکه نیز در جمع خبرنگاران با بیان اینکه معیار شورای شهر مبارکه در انتخاب یک شهردار برنامه محور بودن است، اظهار داشت: شهرداریهای شهرستان مبارکه در سالهای اخیر با محدودیت مالی مواجه بودند.
وی افزود: بر همین اساس پرداخت حقوق پرسنل خدوم شهرداری مبارکه اولویت این نهاد است زیرا اگر حق و حقوق آنان به موقع پرداخت شود انگیزه خدمت رسانی خواهند داشت.
رئیس شورای اسلامی شهر مبارکه با اشاره به اینکه پروژههای نیمه تمامی در این شهر از دورههای قبل باقی مانده است، اضافه کرد: تکمیل این طرحها بر اساس نیاز شهروندان و اولویت بندی آنها، طرحهای عمرانی است که گره ترافیکی شهر را باز میکند و پس از اتمام اینها ایدههای شهری در دستور کار قرار خواهد گرفت.
رئیس شورای اسلامی شهر مبارکه با اشاره به اینکه این شهر ۴۰۰ هکتار فضای سبز دارد که سرانه هر فرد ۴۶ مترمربع است، افزود: سرانه فضای سبز این شهر بالاتر از حد استاندارد است و با وجود این به دلیل صنعت بزرگ فولاد و تردد کامیونها و ناوگان حمل و نقل نیاز است که توسعه فضای سبز پیشرفت خوبی داشته باشد.
ایرانپور با بیان اینکه در پنج سال گذشته به دلیل خشکسالی برای نگهداری فضای سبز با مشکل مواجه شدیم، درباره استفاده از ابهای خاکستری برای فضای سبز شهری، گفت: متأسفانه فولاد مبارکه طی یک تفاهمنامه برای مدت سی سال کامل پساب فاضلاب شهری مبارکه را خریداری کرده و شهرداری امکان استفاده از پساب در فضای سبز ندارد و با اجاره چاههای کشاورزی فضای سبز را آبیاری میکند.
رئیس شورای اسلامی شهر مبارکه در خصوص اختصاص عوارض آلایندگی فولاد مبارکه به شهرداری گفت: هر صنعتی توسط سازمان محیط زیست پایش میشود و براساس میزان آلایندگی، درصدی را به سازمان امور مالیاتی پرداخت میکند و سپس به شهرداری اختصاص مییابد.
ایرانپور افزود: طی یک مصوبه در استان در پنج سال گذشته بر اساس نزدیکی شهرستان به صنایع فولاد و سرانه جمعیتی یک سهمی را به شهرداریها اختصاص میدهند و سعی میشود از این اعتبارات تحت عنوان عوارض آلایندگی در جهت توسعه فضای سبز و کاهش آلایندگی هزینه شود.