دوره آموزشی مهارت معلمی یک ساله است/ وضعیت پرداخت حقوق به پذیرفته‌شدگان

سرپرست دانشگاه فرهنگیان گفت: هشت هزار نفر طبق قانون از سال ۹۶ تا ۹۷ دوره یکساله مهارت‌آموزی را طی خواهند کرد و این افراد مشمول دریافت حقوق نیستند.

دوره آموزشی مهارت معلمی یک ساله است/ وضعیت پرداخت حقوق به پذیرفته‌شدگان

به گزارش خبرگزاری ایمنا، سومین آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی کشور آبان ۹۵ برگزار و نتایج این آزمون در تاریخ ۶ دی ۹۵ اعلام شد، بنابر اعلام آموزش و پرورش، در این آزمون ۴ هزار و ۷ نفر زن و ۵ هزار و ۹۹۳ مرد پذیرفته شده‌اند و این افراد ملزم به گذراندن دوره یکساله در دانشگاه فرهنگیان و شهید رجایی خواهند بود.

پذیرفته شدگان در آزمون استخدامی آموزش و پرورش مرحله مصاحبه علمی و گزینش را نیز طی کرده‌اند اما تا به امروز نتایج نهایی از سوی وزارت آموزش‌وپرورش اعلام نشده است تا پس از آن دوره آموزشی پذیرفته‌شدگان توسط دانشگاه فرهنگیان برگزار شود.

تعدادی از پذیرفته‌شدگان آزمون استخدامی وزارت آموزش‌وپرورش از تاخیر ۷ ماهه در اعلام نتایج نهایی آزمون استخدامی وزارت آموزش‌وپرورش ابراز نارضایتی کرده و عنوان کردند: با توجه به برگزاری آزمون استخدامی آموزش و پرورش در آبان ۹۵ و با گذشت بیش از ۷ ماه هنوز نتایج نهایی پذیرفته شدگان از سوی آموزش‌وپرورش اعلام نشده است در حالیکه در صفحه ۱۲ بند ۶ دفترچه استخدام قید شده است احکام کارگزینی از تاریخ اول مهر ۹۶ صادر خواهد شد، اما با تعلل در اعلام نتایج ممکن است پذیرفته‌شدگان به جای مهر ۹۶ از مهر ۹۷ وارد مدارس شوند در چنین حالتی از زمان برگزاری آزمون تا ورود به شغل معلمی بیش از ۱.۵ سال زمان می‌گذرد در حالیکه بسیاری از افراد شرکت کننده در این آزمون به حقوق این شغل نیاز دارند.

همچنین در دفترچه آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی سال ۹۵ در رابطه با جذب نیرو در آموزش‌وپرورش آمده است: در صورت موفقیت در دوره یکساله مهارت‌آموزی، احکام کارگزینی با رعایت سایر ضوابط و مقررات از جمله تایید گزینش از تاریخ اول مهر ۹۶ صادر خواهد شد.

با توجه به اینکه نتایج نهایی پذیرفته‌شدگان در آزمون استخدامی آموزش‌وپرورش هنوز اعلام نشده است و طبق اعلام مسئولان آموزش‌وپرورش نتایج تا یک ماه آینده اعلام خواهد شد، در چنین شرایطی سرنوشت برگزاری دوره یک ساله مهارت‌آموزی مشخص نیست.

در همین رابطه محمود مهرمحمدی سرپرست دانشگاه فرهنگیان با اشاره به اینکه گلایه‌ها این است که پذیرفته‌شدگان در آزمون استخدامی سال ۹۵ باید از مهر ۹۶ وارد آموزش‌وپرورش می‌شدند چرا از این برنامه کوتاه آمده‌ایم، گفت: در اطلاعیه استخدامی آمده است استخدام بعد از دوره یک ساله مشروط به موفقیت در آزمون صلاحیت حرفه‌ای است.

وی افزود: در پاسخ به این پرسش که چرا از تابستان امسال نتوانستیم در خدمت پذیرفته‌شدگان آزمون استخدامی باشیم باید بگویم این موضوع مربوط به دلایلی است از جمله اعلام نتایج و بررسی صلاحیت پذیرفته شدگان در چنین شرایطی با این واقعیت مواجه شدیم که اگر قرار باشد دوره آموزشی پذیرفته‌شدگان برگزار شود و آنها مهر ۹۶ به کلاس درس بروند، دوره‌ها ناقص و ناتمام خواهد بود.

سرپرست دانشگاه فرهنگیان بیان کرد: ۸ هزار نفر طبق قانون از سال ۹۶ تا ۹۷ دوره یکساله مهارت‌آموزی را طی خواهند کرد و هزینه‌های تحصیل آنها توسط وزات آموزش‌وپرورش و از طریق تسهیلات بانکی تأمین خواهد شد اما این افراد مشمول دریافت حقوق نیستند چون پرداخت حقوق برای افرادی است که ذیل قانون متعهدین خدمت هستند اما پذیرفته‌شدگان در آزمون استخدامی ذیل این قانون تعریف نمی‌شوند.

قاسم احمدی لاشکی عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس نیز در این رابطه عنوان کرد: مسئولان آموزش‌وپرورش از دریچه اتاق شیشه‌ای ستاد به مسائل می‌نگرند اما حرف‌های بنده از کف کلاس درس است.

وی افزود: پذیرفته‌شدگان در آزمون استخدامی آموزش‌وپرورش نه تنها حقوق نمی‌گیرند بلکه پول کلاس، استاد و غذا را نیز از آنها دریافت می‌کنند همچنین فردی که رسماً از کنکور در دانشگاه فرهنگیان پذیرش می‌شود در مواقعی که آموزش‌وپرورش با مشکل مواجه می‌شود بخشی از حقوق این افراد را کسر کرده و می‌گویند کار فرهنگی برایتان انجام می‌دهیم.

ارسال نظر