معرفی فولاد مبارکه اصفهان به عنوان پنجمین شرکت برتر کشور

در ارزیابی سازمان مدیریت صنعتی، هلدینگ فولاد مبارکه اصفهان از بین ۱۰۰ شرکت برتر کشور در جایگاه پنجم قرار گرفت.

معرفی فولاد مبارکه اصفهان به عنوان پنجمین شرکت برتر کشور

به گزارش اصفهان امروز، در بیست و دومین دوره همایش شرکت‌های برتر ایران که در محل مرکز همایش‌های بین‌المللی صداوسیما برگزار شد، هلدینگ فولاد مبارکه اصفهان با کسب درآمد چهار میلیارد و ۲۰۳ میلیون دلاری در گروه فلزات اساسی، پس از هلدینگ صنایع پتروشیمی خلیج‌فارس، پالایش نفت اصفهان، پالایش نفت بندرعباس و هلدینگ بانک ملت در مکان پنجم ۱۰ شرکت برتر کشور قرار گرفت .

سازمان مدیریت صنعتی همه ساله اقدام به رتبه‌بندی شرکت‌های برتر ایران می‌کند. این رتبه‌بندی که ۵۰۰ شرکت بزرگ او تأثیرگذار در اقتصاد کشور را معرفی می‌کند با هدف شناسایی جایگاه بنگاه‌های اقتصادی و گروه‌های صنعتی (رشته‌های مختلف کسب‌وکار)، گسترش رقابت بین بنگاه اقتصادی و کمک به سیاست‌گذاران اقتصادی کشور انجام می‌شود .

مهم‌ترین شاخص در ارزیابی این مجموعه‌ها، میزان فروش شرکت‌ها بوده و پس‌ازآن ۳۲ شاخص ملاک قرار گرفته است.

در این همایش شرکت فولاد مبارکه، رتبه اول از نظر شاخص فروش در گروه فلزات اساسی، رتبه اول در شاخص ارزش بازار، رتبه دوم در شاخص ارزش‌افزوده، رتبه دوم در شاخص بیشترین سودآوری و رتبه پنجم در شاخص فروش در بین ۵۰۰ شرکت بزرگ کشور را کسب کرده است.


*بیش از ۹۴ درصد صادرات کشور در اختیار ۱۰۰ شرکت است

مدیرعامل سازمان مدیریت صنعتی گفت: 6/94 درصد صادرات کشور مرهون تلاش ۱۰۰ شرکت برتر است که ارزش‌افزوده‌ای به میزان ۱۱ درصد تولید ناخالص داخلی را ایجاد می‌کنند .

ابوالفضل کیانی بختیاری در بیست و دومین دوره همایش شرکت‌های برتر ایران در محل مرکز همایش‌های بین‌المللی صداوسیما افزود: میزان فروش ۱۰۰ شرکت نخست کشور ۳۷ درصد تولید ناخالص داخلی است .

او بیان داشت: هلدینگ صنایع پتروشیمی خلیج‌فارس، شرکت پالایش نفت اصفهان، شرکت پالایش نفت بندرعباس، هلدینگ بانک ملت و هلدینگ فولاد مبارکه اصفهان به ترتیب پنج شرکت برتر کشور را تشکیل می‌دهند .

کیانی بختیاری خاطرنشان کرد: بنگاه‌های بزرگ نقش بسیار شاخصی در اقتصاد کشور دارند و پیشران و لوکوموتیو ایجاد رشد اقتصادی هستند .

او گفت: این شرکت‌ها با کمک به اشتغال، مسئولیت‌پذیری در جامعه، ارتقا سطح رفاه و نیروی ضدتورمی، تأثیرگذار بر تولید داخلی هستند .

این مقام مسئول ادامه داد: یکی از موضوعاتی که پایداری بنگاه‌های بزرگ را تضمین می‌کند، آینده‌پژوهی او برنامه‌ریزی برای آغاز چرخه دوم شرکت‌ها است .

او اضافه کرد: مطابق ماده ۲ اساسنامه سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران ۲۵ درصد عایدات ناشی از سود شرکت‌ها باید صرف تحقیق و پژوهش شود .

مدیرعامل سازمان مدیریت صنعتی یادآور شد: رتبه‌بندی شرکت‌های برتر کشور با هدف تولید و شفاف‌سازی اطلاعات و مشخص کردن میزان اثرگذاری بنگاه‌ها در اقتصاد انجام می‌شود که ۳۳ شاخص از جمله میزان فروش شرکت‌ها برای این رتبه‌بندی در نظر گرفته شده است .

کیانی بختیاری یادآور شد: از بین ۱۰ شرکت برتر کشور، چهار شرکت در حوزه فرآورده‌های نفتی و دو شرکت در حوزه بانک‌ها و مؤسسات اعتباری بوده و سهم پتروشیمی‌ها، فلزات اساسی، سرمایه‌گذاری مالی و شرکت‌های چند رشته‌ای صنعتی هر کدام یک جایگاه است .

سازمان مدیریت صنعتی همه ساله اقدام به رتبه‌بندی شرکت‌های برتر ایران می‌کند. این رتبه‌بندی که ۵۰۰ شرکت بزرگ و تأثیرگذار در اقتصاد کشور را معرفی می‌کند با هدف شناسایی جایگاه بنگاه‌های اقتصادی و گروه‌های صنعتی (رشته‌های مختلف کسب‌وکار)، گسترش رقابت بین بنگاه اقتصادی و کمک به سیاست‌گذاران اقتصادی کشور انجام می‌شود .




ارسال نظر