حفظ میزان تولیدات کشاورزی استان اصفهان در سطح ۶ میلیون تن

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان با اشاره به کاهش حدود ۳۶ درصدی میزان آب تحویلی و ۲۵ درصدی سطح زیر کشت محصولات، گفت: شاهد حفظ میزان تولیدات بخش کشاورزی استان در سطح حدود ۶ میلیون تن هستیم.

حفظ میزان تولیدات کشاورزی استان اصفهان در سطح ۶ میلیون تن

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان، محسن کریمیان در جلسه شورای هماهنگی مدیران با حضور رئیس و قائم مقام سازمان، مدیران ستادی و شهرستانی در محل سد خمیران، با اشاره به موفقیت‌های بخش کشاورزی استان طی چند سال گذشته اظهار داشت: با وجود کاهش حدود 36 درصدی میزان آب تحویلی در بخش و 25 درصدی سطح زیر کشت محصولات، شاهد حفظ میزان تولیدات بخش کشاورزی استان در سطح حدود شش میلیون تن هستیم.
وی ادامه داد: خوشبختانه در چهار سال خدمت دولت یازدهم شاهد موفقیت‌های بسیار چشمگیری در بخش کشاورزی بودیم، به گونه‌ای که در مقایسه با چهار سال قبل از آن در سطح استان اصفهان شاهد رشد 28 درصدی تولید محصولات باغی، رشد 27 درصدی تولیدات دام و طیور، رشد 83 درصدی ارزش محصولات صادراتی بخش کشاورزی، رشد 172 درصدی ظرفیت فرآوری محصولات کشاورزی، رشد 53 درصدی اجرای شیوه‌های نوین آبیاری، رشد 30 درصدی اجرای شبکه‌های فرعی آبیاری، رشد 21 درصدی ضریب مکانیزاسیون کشاورزی، رشد 42 درصدی در سطح و تولید محصولات گلخانه‌ای و رشد 71 درصدی در اجرای طرح‌های پژوهشی هستیم.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان بیان کرد: تمامی این موفقیت‌های بخش کشاورزی استان نشان از برنامه‌ریزی‌های گسترده، انجام اقدامات علمی و کارشناسی، افزایش همکاری‌ها و اتحاد تمامی عوامل و بهره‌برداران است.
وی تاکید کرد: با وجود همه محدودیت‌ها، تمامی عوامل و دست‌اندرکاران بخش کشاورزی استان و از جمله سازمان جهاد کشاورزی در تلاش هستند تا با استفاده از علوم روز دنیا و حداکثر صرفه‌جویی در منابع، زمینه ایجاد امنیت پایدار غذایی را با تولید محصولات با کیفیت کشاورزی فراهم کنند و ما نیز در این مسیر از هیچ تلاشی کوتاهی نخواهیم کرد تا کشاورزی استان را به نقاط ایده‌آل آن برسانیم.

ارسال نظر