با حضور فعالان صنعت طلا و جواهر انجام خواهد شد
برگزاری بزرگترین رویداد طلای کشور در اصفهان
نمایشگاه طلای اصفهان تنها نمایشگاه طلای تخصصی کشور است که با حضور بیش از 50 درصدی ماشین سازان ساخت طلا در این نمایشگاه نسبت به مصنوعات طلا و گوهرسنگها برتری خود را نسبت به همه نمایشگاههای طلا در کشور به رخ میکشد.
نمایشگاه طلای اصفهان تنها نمایشگاه طلای تخصصی کشور است که با حضور بیش از 50 درصدی ماشین سازان ساخت طلا در این نمایشگاه نسبت به مصنوعات طلا و گوهرسنگها برتری خود را نسبت به همه نمایشگاههای طلا در کشور به رخ میکشد. به همین منظور و همانند سالهای گذشته اصفهان به عنوان پایتخت طلایی ایران و قطب صنعتی تولید و عرضه فلزات گرانبها، از 22 تا 26 خردادماه سال جاری میزبان شانزدهمین نمایشگاه بینالمللی طلا، فلزات گرانبها، گوهرسنگها، ماشینآلات و صنایع وابسته در محل نمایشگاههای بینالمللی اصفهان خواهد بود.
مدیرعامل شرکت نمایشگاههای بینالمللی اصفهان در نشست خبری شانزدهمین نمایشگاه بینالمللی طلا، فلزات گرانبها، گوهرسنگها، ماشینآلات و صنایع وابسته با اشاره به اینکه این نمایشگاه یکی از بهترین نمایشگاههای استان اصفهان در طول سال است که از 22 تا 26 خردادماه برگزار می شود، گفت: در این دوره تمام دستاوردهای فعالان این حوزه در معرض دید عموم قرار خواهد گرفت. به منظور رشد و توسعه صنعت طلا هیئتهایی از کشورهای حاشیه خلیجفارس و کشورهای اروپایی برای حضور در این نمایشگاه دعوت شدهاند.
احمدرضا طحانیان با بیان اینکه همه تلاش همکاران بر آن بوده تا این نمایشگاه به بهترین نحو ممکن برگزار شود، بیان کرد: نمایشگاه طلای اصفهان به سمت رویکرد رویداد محوری حرکت کرده است و بنا است رویدادهایی که میتواند به رشد صنعت طلا کمک کند، در این دوره برگزار شود. امید است این نمایشگاه بتواند منجر به بهبود و رونق اقتصاد کشور شود.
وی افزود: در سال جاری بیش از 50 نمایشگاه برگزار خواهد شد و تنها کمتر از 10 مورد از آنها بینالمللی خواهد بود.
طحانیان با اشاره به اینکه در نمایشگاه طلا و جواهر سال گذشته بیش از ۱۰ هزار بازدیدکننده از نمایشگاه دیدن کردند، گفت: استان اصفهان قطب صنعت طلای کشور است و بیشتر فعالان این حوزه در استان هستند. امید است با همراهی سایر اعضا بتوان نمایشگاه خوبی برگزار کرد.
مدیرعامل شرکت نمایشگاههای بینالمللی اصفهان با تأکید بر ارتقاء کیفی این رویداد گفت: نمایشگاه طلای اصفهان پس از سالها و با حمایت و همراهی مشارکتکنندگان به مرحله بلوغ و شکوفایی رسیده و ما موفق شدهایم از کمیت به کیفیت مطلوب برسیم. چراکه شانزده سال تجربه برگزاری این رویداد تخصصی و بینالمللی را پشت سر گذاشتهایم و در تمام این سالها با مشارکت سازندگان ماشینآلات، اتحادیه و انجمن طلا و جواهر اصفهان، اتاق بازرگانی و طلاسازان و گالری دارها بهجایی رسیدیم که این رویداد منطقهای به صورت یک نمایشگاه کشوری و بینالمللی در میان فعالان این صنف معرفی شود.
حضور فعالان گوهرسنگها برای اولین بار در کنار یکدیگر
مجری برگزارکننده نمایشگاه طلا و جواهر اصفهان در این نشست خبری پیرامون نحوه برگزاری نمایشگاه طلا گفت: این نمایشگاه در فضای بالغبر 16 هزار مترمربع در سالن امیرکبیر برگزار خواهد شد. بیش از 146 غرفه در این نمایشگاه آخرین دستاوردهای خود را در خصوص صنعت طلا و جواهر، گوهرسنگها، ماشینآلات در معرض نمایش خواهند گذاشت. در این دوره شرکتکنندگانی از تهران، اصفهان، یزد، شیراز، خراسان رضوی و آذربایجان غربی و شرقی و بوشهر حضور خواهند داشت.
حسین سید معلمی در پاسخ به سؤال خبرنگار «اصفهان امروز» مبنی بر حضور فعالان گوهرسنگ در نمایشگاه بیان کرد: امسال برای اولین بار برای فعالان گوهرسنگها یک قسمت خاص در نظر گرفته شده است و اکثر فعالان صنعت گوهرسنگهای نیمه قیمتی از شهرهای مشهد، شیراز، اصفهان، تهران امسال در کنار هم قرار دارند.
وی همچنین در پاسخ به سؤال دیگر خبرنگار «اصفهان امروز» بیان کرد: با توجه به تأکید بر دانشبنیانها و اهمیت بالای آنها در رشد و توسعه صنایع امسال نیز شرکتهای دانشبنیان در این نمایشگاه حضور خواهند داشت و دستاوردهای خود را در معرض دید عموم قرار خواهند داد.
روند روبه رشد تأسیس بانک طلا
رئیس انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان طلا و جواهر استان اصفهان در پاسخ به سؤال خبرنگار «اصفهان امروز» مبنی بر وضعیت تأسیس بانک طلا اظهار کرد: روند تأسیس بانک طلا تقریباً به مرحله حساس خود رسیده است. تاکنون طرح اجرایی آن به بانک مرکزی ارسال شده است و در خصوص نحوه اجرای آن با مسئولان وزارت اقتصاد جلسههایی داشتهایم. این طرح قرار است در شورای پول و اعتبار مطرح شود و اگر در آنجا مصوبه بگیرد شاهد تغییرات خوبی در تأسیس بانک طلا خواهیم بود.
محسن طلایی مینایی گفت: به دلیل قوانین بینالمللی طلای تولید شده در ایران در سایر کشورها قابلیت عرضه ندارد. توانمندی عرضه محصولات ایرانی در همه کشورها وجود دارد اما قوانین بینالمللی مانع صادرات طلا است.
وی در خصوص هیئتهای دعوت شده برای بازدید از این نمایشگاه گفت: تاکنون هیئتهایی از کشورهای ترکیه، عراق، آفریقای جنوبی، عمان، هند و ترکیه دعوت به عمل آمده است. همچنین همزمان با این نمایشگاه نیز میز طلای کشوری در ۲۲ خردادماه با حضور ۱۶۰ نفر از روسای اتحادیههای طلا و جواهر کشور در اتاق بازرگانی اصفهان برگزار میشود و مسائل و مشکلات این صنعت را در آنجا مطرح خواهد شد. همزمانی این نمایشگاه با میز طلا سبب رونق این صنعت خواهد شد.
بازدید فعالان صنف طلای عمان از نمایشگاه
رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و فروشندگان طلا اصفهان با اشاره به برگزاری نمایشگاه طلا و جذب بازدیدکنندگان از کشورهای حاشیه خلیجفارس گفت: امیدواریم در خردادماه شاهد برگزاری نمایشگاه بسیار خوبی باشیم و این شرایط با برگزاری نمایشگاه طلا در جهت معرفی پتانسیلهای شهر اصفهان و صنعت طلا و همچنین جذب بازدیدکنندگان و هیئتهای تجاری را از کشورهای همسایه داشته باشیم.
حمیدرضا نیکخواه افزود: هیئت ۳۰۰ نفرهای از عمان قرار است به ایران سفر کنند که تعدادی از آنان در حوزه طلا و جواهر فعالند و امید است بتوانیم از حضور آنان در نمایشگاه بهرهمند شویم. برگزاری این نمایشگاهها موفقیت صنف و صنعت را به دنبال داشته و تسهیل میکند.رئیس کمیته سنگ انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان طلا و جواهر اصفهان نیز در این نشست در پاسخ به سؤال خبرنگار «اصفهان امروز» مبنی بر نبودن قانون مدون در بخش گوهرسنگها گفت: در حال حاضر آماری از صادرات واردات سنگهای قیمتی در دست نیست و روند تجارت این گوهرسنگها به صورت چمدانی و از طریق غیرقانونی انجام میشود.
حبیباللهی ادامه داد: ما از حدود پنج سال پیش جلساتی متعددی با مسئولان مربوطه به منظور قانون مند کردن واردات سنگهای قیمتی برگزار کردهایم ولی نتایج آن بهطورجدی پیگیری نشد. در حال حاضر قوانین مربوط به صادرات واردات گوهرسنگها نوشته شده اما برخی از مسئولان مانع به تصویب رساندن آن شدهاند.
علیاصغر صالحی، مدیر ماشینسازی صالحی در این نشست گفت: این نمایشگاه بهواسطه کیفیت برگزاری آن نمایشگاهی در سطح ایران است. امیدواریم این نمایشگاه در بهترین سطح برگزار شود. از همکاران درخواست دارم تا از ظرفیت شرکتهای ایرانی به صورت کامل نمایشگاه بهره برده شود تا هیئتهای خارجی نیز تعامل خوبی با این شرکتها داشته باشند.
حضور طراحان صنف طلا و جواهر در غرفههای اختصاصی
عضو هیئت رئیسه انجمن طلا و جواهر اصفهان نیز در این نشست اظهار کرد: سال گذشته ۲۲ نفر از طراحان جوان صنعت طلا و جواهر در یک پاویون تولیدات خود را ارائه دادند که بسیاری از آنها امسال کسبوکار خود را راهاندازی کردهاند و غرفههای اختصاصی خود را در نمایشگاه خواهند داشت.
مجتبی غلامزاده ادامه داد: امسال نیز غرفههای شش متری به ۲۴ نفر از جوانانی که بهتازگی وارد این حوزه شدهاند با هزینهای مختصر تعلق میگیرد. امید است با همکاری این جوانان بتوانیم خلأ موجود در زمینه طراحی مصنوعات طلا را رفع کنیم.
حمید فروتن نژاد، فعال در بخش تولید طلا و مدیر شرکت طلا سازی زرتاج در این نشست ضمن قدردانی از زحمات برگزارکنندگان این همایش گفت: این نمایشگاه با حضور حداکثری فعالان صنعت طلا از سراسر کشور برگزار خواهد شد. امیدواریم با حضور این فعالان و حضور هیئتهای تجاری نمایشگاه پر قدرتی داشته باشیم تا بتوانیم شاهد پیشرفت و رشد این صنعت باشیم.
رامین بکتاش، مدیر واحد تحقیق و توسعه انجمن طلا و جواهر اصفهان گفت: در حاشیه این نمایشگاه، اولین نمایشگاه فناوریهای نوین برگزار خواهد شد و غرفه انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان طلا و جواهر اصفهان میزبان جوانان نخبه و توانمند این حوزه خواهد بود.
در ادامه فرهاد بهادر، دبیر انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان طلا نیز گفت: برنامههایی برای پیشبرد رسالتهای اصلی انجمن از جمله بهبود فضای کسبوکار و تسهیل کردن زنجیره ارزش صنعت طلا در نظر داریم که در این نمایشگاه اجرا خواهد شد. به دنبال همگرایی صنفی و اصلاح بعضی قوانین هستیم.