علی کشمیری فعال حقوق حیوانات و کنشگر محیطزیست درباره مشاهدات خود از وضعیت پارک حیاتوحش صفه اصفهان به اصفهان امروز میگوید: «در ابتدا بگویم نام پارک آموزشی حیاتوحش صفه که بروی این مکان گذاشتهاند کاملا مغایر با آن چیزی است که در آن اتفاق میافتد.
سال 1399 پویش مردمی تحت عنوان « نه به باغوحش صفه» در شبکه های اجتماعی و در میان اصفهانی ها شکل گرفت. در این پویش، مردم از مسئولین شهری درخواست کردند که باغوحش صفه که نماد اسارت و آسیب به حیوانات است تعطیل شود این پویش یک سال ادامه داشت تا اینکه 24 خرداد 1400 شهرداری اصفهان خبر مسرت بخشی را به فعالان حقوق حیوانات و مردم داد؛حسین امیری معاون خدمات شهری وقت شهردار اصفهان اعلام کرد که بازدید عمومی از باغوحش صفه ممنوع و مقرر شده تابلو باغوحش صفه به نقاهتگاه و پناهگاه حیوانات تبدیل شود و هیچ گونه حیوانی خریداری نشود و تنها حیوانات بی سرپناه و یا زخمی که توسط محیط زیست به این نقاهتگاه تحویل داده می شود، در این محل نگهداری و تیمار شوند. تغییر کاربری باغوحش صفه به نقاهتگاه حیوانات با واکنش های مثبت مردم اصفهان روبه رو شد و اصفهان تنها کلانشهر ایران شده بود که باغوحش نداشت. اما این اتفاق مثبت، کم تر از دو سال دوام داشت و ششم اسفندماه 1401 مدیر منطقه پنج شهرداری اصفهان از بازگشایی مجدد باغوحش صفه با نام پارک آموزشی حیاتوحش صفه خبر داد و اعلام کرد که این مجموعه با عنوان پارک آموزشی حیاتوحش صفه برای بازدید
عموم شهروندان بازگشایی شده است. مدیر منطقه پنج شهرداری اصفهان اعلام کرده بود که این مجموعه باغوحش نیست و قرار است به صورت پارک آموزشی، اطلاعاتی درباره دنیای حیوانات،حضور در طبیعت، نگهداری از منابع طبیعی و چگونگی شناسایی قلمروی حیوانات به بازدید کنندگان ارائه دهد. پارکی که یک ماه از بازگشایی اش نگذشته بود که اتفاقی تلخ و تکان دهنده مجددا توجه ها را به سمتش جلب کرد. صبح سهشنبه یکم فروردین 1402 یکی از کارگران این مجموعه، مشغول غذا دادن به خرسها بود که توسط دو خرس به داخل قفس کشیده شد و براثر جراحات سنگین درگذشت. این اتفاق تلخ و وضعیت نامناسب نگهداری حیوانات در پارک آموزشی حیاتوحش صفه که به گواه بازدیدکنندگان و حامیان حیوانات، تفاوتی با باغوحش ندارد؛ بار دیگر این مجموعه را بر سر زبان ها انداخت و در حالی که بسیاری از مردم اصفهان تصور می کردند این پارک، بازدید عمومی ندارد اما شهرداری اصفهان در نوروز 1402 در بنرهای سطح شهر مردم را به تماشای حیوانات و باغوحش صفه دعوت کرد.
بهتازگی علی کشمیری فعال حقوق حیوانات در سفرش به اصفهان ویدئوهایی را از وضعیت پارک وحش صفه (باغوحش صفه) در شبکههای اجتماعی منتشر کرده که نشان میدهد پارک آموزش حیاتوحش صفه ادامه راه باغوحش صفه است و شهرداری اصفهان تنها تابلوی این مکان را تغییر داده و ماهیت آن تغییر نکرده است.