خدمترسانی ۱۲۸۰ پایگاه امدادی در تعطیلات تابستانی به مسافران
رئیس سازمان امداد و نجات، از آغاز طرح امداد و نجات تابستانه هلال احمر از اول تیر تا اول مهر ۹۶ خبر داد و گفت: ۱۲۸۰ پایگاه امدادی در تعطیلات تابستانی به مسافران خدمترسانی میکنند.
رئیس سازمان امداد و نجات، از آغاز طرح امداد و نجات تابستانه هلال احمر از اول تیر تا اول مهر ۹۶ خبر داد و گفت: ۱۲۸۰ پایگاه امدادی در تعطیلات تابستانی به مسافران خدمترسانی میکنند.
به گزارش مهر، مرتضی سلیمی با اشاره به منابع بکارگیری شده برای خدمترسانی به هموطنان در طرح تابستانه، اظهار کرد: بر این اساس یکهزار و ۲۸۰ پایگاه ثابت، موقت و سیار شامل ۵۳۵ پایگاه ثابت و ۷۴۵ پست موقت و سیار با آمادهباش ۴ هزار و ۵۳۸ نفر - روز نیروی عملیاتی در طرح تابستانه بکار گرفته خواهد شد.
وی با اشاره به بکارگیری یکهزار و ۹۷ دستگاه آمبولانس در طرح امداد و نجات تابستانه، افزود: بر این اساس ۳۶۵ خودروی نجات، ۵۲ خودروی ویژه عملیاتی، یک هزار و ۳۲۸ دستگاه سایر خودروها، ۱۱ دستگاه خودروی فرماندهی ارتباطات، ۱۲۲ دستگاه موتورسیلکت آمبولانس، ۴۸۰ موتور سیکلت امدادی و ۲۳ فروند بالگرد در طرح امداد و نجات تابستانه برای خدمترسانی به هموطنان به کار گرفته خواهد شد.
رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلالاحمر با اشاره به اینکه هر ساله با شروع فصل تابستان و آغاز سفرهای تابستانه، جمعیت هلالاحمر با توجه به تجارب و نیاز سنجیها؛ به منظور تحقق اصل ۲۹ قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، تمرکز خاصی در دو مقوله امداد جادهای و تقویت پایگاههای جادهای، ساحلی و نیز امداد و نجات در کوهستان دارد، اظهار کرد: به همین منظور هلالاحمر مبادرت به استقرار پستهای موقت و سیار در قالب طرح ملی امداد و نجات تابستانه با بهکارگیری تمام توان عملیاتی خود در جادههای پرتردد و مبادی ورودی شهرها بهمنظور اجرای سریع عملیاتهای نجات و امدادرسانی در حوادث جادهای و سایر حوادث احتمالی در محدوده عملیاتی پایگاهها و پستها میکند.
وی با اشاره به آسیبدیدگی ۱۸۴ هزار و ۱۵۷ از حوادث و سوانح تابستان سال گذشته، گفت: در طرح تابستانه سال گذشته از میان مجموع آسیبدیدگان حوادث به ۱۳۳ هزار و ۸۹۷ تن خدمات امدادی لازم ارائه شده و ۶ هزار و ۶۱۵۵ تن به مراکز درمانی منتقل شده و ۲۴ هزار ۶۲۳۳ تن، سرپایی درمان شدند.
سلیمی با اشاره به اینکه در طرح تابستانه سال گذشته شاهد کاهش ۵.۶ درصدی فوت حین انتقال به مراکز درمانی نسبت به سال قبل از آن (۹۴) بودیم، افزود: به علاوه بیشترین موارد عملیاتی به ترتیب در استانهای البرز (کرج-چالوس - با ۵۴ مورد)، آذربایجان غربی (سلماس به خوی و ارومیه با ۵۰۰ مورد)، گیلان (رضوانشهر به تالش و صومعه سرا با ۴۹ مورد)، البرز (آزادراه کرج-قزوین با ۴۷ مورد) و زنجان (آزادراه زنجان-قزوین با ۴۵۵ مورد) رخ داده است.
وی با اشاره به اینکه تابستان سال گذشته نیز شاهد رشد ۶.۱۸ درصدی ماموریتهای کوهستان نسبت به سال ۹۴ بوده است، گفت: به علاوه در پایگاههای ساحلی نیز، مجموع عملیات امداد و نجات ساحلی سال گذشته، ۷۱۷ مورد بود که در مجموع ۲ هزار و ۸۴۳ تن از هموطنان نجات یافتند.