طرز تهیه بستنی انبه خانگی؛ خوشمزه و سریع با ترفندها

اگر به دنبال یک دسر خنک و خوشمزه برای روزهای گرم تابستان هستید، بستنی انبه یکی از بهترین گزینه هاست.در این آموزش، طرز تهیه بستنی انبه را به‌صورت مرحله‌به‌مرحله یاد می‌گیرید.

طرز تهیه بستنی انبه خانگی؛ خوشمزه و سریع با ترفندها

تحریریه اصفهانبستنی انبه یک دسر خنک و خوشمزه فصل تابستان است که از انبه تهیه می‌شود و معمولاً بافتی نرم و خامه‌ای و طعم شیرین و مطبوعی از انبه را به همراه دارد.

مواد لازم برای بستنی انبه :

انبه 2 عدد
شیرعسلی یک قوطی 400 گرمی
خامه 2 پاکت یا کلا 400 گرم
رنگ زرد خوراکی در صورت تمایل 2 قطره
بستنی انبه
بستنی انبه 

طرز تهیه بستنی انبه خانگی

1. آماده‌سازی انبه:

انبه‌های رسیده و شیرین را پوست کنده و خرد کنید. 

2. تهیه پوره:

تکه‌های انبه را در مخلوط‌کن یا غذاساز پوره کنید تا یکدست شود. 

3. تهیه پایه بستنی:

شیر و خامه را با هم مخلوط کرده و شیر عسلی را به آن اضافه کنید. 

4. ترکیب مواد:

پوره انبه را به مخلوط شیر و خامه اضافه کنید و با همزن برقی یا مخلوط‌کن خوب هم بزنید. 

5. انجماد:

مخلوط را در قالب بستنی ریخته و در فریزر قرار دهید تا کاملاً یخ بزند. 

ترفندهای برای تهیه بستنی انبه

  • برای تهیه بستنی انبه با بافت نرم‌تر، می‌توانید از خامه پرچرب استفاده کنید. 
     
  • برای افزایش طعم انبه، می‌توانید از کمی آب لیمو یا آب پرتقال در تهیه پوره انبه استفاده کنید. 
     
  • برای تزئین بستنی انبه می‌توانید از تکه‌های انبه، سس انبه یا خلال پسته استفاده کنید. 

سخن آخر

در این مطلب با طرز تهیه بستنی انبه در خدمت شما بودیم که امیدواریم از تهیه این بستنی نهایت لذت را برده باشید.

ارسال نظر

اخرین اخبار
پربیننده‌ترین اخبار