۵۲۹۱ نفر ازپرستاران در اصفهان درگیر کرونا بودند

رئیس هیأت مدیره نظام پرستاری اصفهان گفت: پنج هزار و ۲۹۱ نفر از جامعه پرستاری استان اصفهان در بحران کرونا در خط مقدم مبارزه با این بیماری بودند.

به گزارش ایمنا، احمدرضا یزدان نیک دبیر سازمان نظام پرستاری اصفهان در دیدار با شهردار اصفهان با بیان اینکه صنف پرستاران پس از معلمان بیشترین جمعیت را در استان اصفهان به خود اختصاص داده است، اظهار کرد: به لحاظ تأثیرگذاری در جامعه آنهایی که مردانه و زنانه در شرایط کمبود امکانات ایستادند و از کمترین امکانات نیز برخوردار نبودند و با جانفشانی جان بسیاری از مردم را نجات دادند پرستاران ما بودند.

وی با بیان اینکه لازم است خدمات فرهنگی، رفاهی و تفریحی مناسب در اختیار جامعه پرستاری گذاشته شود، تصریح کرد: در برخی شهرها این امکانات در اختیار پرستاران قرار دارد اما در شهر اصفهان که در بسیاری از زمینه‌ها در کشور نمونه است متأسفانه این کمبودها احساس می‌شود. یکی از خواسته‌های اصلی پرستاران این است که این قشر صاحب جایگاهی که شایسته آن هستند شوند.

دبیر سازمان نظام پرستاری اصفهان تصریح کرد: لازم است تفاهم‌نامه ای با شهرداری نوشته شود تا هر جایی که نیاز به کمک این دو سازمان به همدیگر است حمایت‌های لازم صورت بگیرد تا دِین شهر نسبت به جامعه پرستاری و سلامت شهروندان ایفا شود.

وی اضافه کرد: پرستاران در تمام دنیا در مقولات زیست محیطی و مسائل سلامت جامعه پیشرو هستند، شهرداری نیز بهتر از سازمان‌های دیگر در موضوع سلامت می‌تواند نقش آفرینی کند و لازم است در موضوع پیشگیری سرمایه گذاری‌های لازم صورت بگیرد.

جامعه پرستاری استان حدود ۸ هزار و ۸۰۰ عضو دارد

رئیس هیأت مدیره نظام پرستاری اصفهان و عضو هیأت علمی دانشکده پرستاری اصفهان نیز در این دیدار با بیان اینکه جامعه پرستاری استان حدود ۸ هزار و ۸۰۰ عضو دارد، اظهار کرد: در بحران کرونا جامعه پرستاری با درگیر بودن چیزی حدود ۵ هزار و ۲۹۱ پرستار در خط مقدم مقابله با این بیماری و مراقبت از بیماران است.

شیما صفازاده نظام پرستاری را مجموعه‌ای از همکاران پرستار، اتاق عمل و بیهوشی ذکر کرد و افزود: پرستاران هم اکنون در کشور بیشتر در حوزه‌های درمانی شناخته می‌شوند در حالیکه در جوامع صنعتی پرستاران از حوزه پیشگیری کار خود را آغاز، سپس به مراقبت و درمان رسیده و فعالیت آنها در نهایت به حوزه توانبخشی ادامه می‌یابد.

وی تصریح کرد: فعالیت‌های شهرداری در حوزه سلامت با وجود کمیته سلامت شهروندی بسیار خوب بوده و دیدگاه‌های مدیران شهرداری نسبت به سلامت شهروندان همواره مثبت بوده است.

وی با بیان اینکه ۱۱.۶۶ درصد از شهروندان اصفهانی مبتلا به دیابت و ۲۵ درصد مبتلا به فشار خون هستند، اضافه کرد: سرطان سینه، سرطان پروستات و سرطان پوست جزو شایع‌ترین سرطان‌های شهر اصفهان است که آمارهای بسیار بالا و نگران کننده ای دارد و نشان می‌دهد فعالیت‌های سیستم‌های بهداشتی و درمانی به ویژه در حوزه بهداشت و پیشگیری می‌تواند نقش بسیار مهمی را در خصوص این بیماری‌ها ایفا کند.

صفازاده، توانمندی‌های جامعه پرستاری را در حوزه مختلف بالا ذکر کرد و گفت: بخش پیشگیری در اولویت جامعه پرستاری قرار دارد تا به طور مثال بیماران در معرض دیابت قبل از مبتلا شدن به این بیماری نسبت به آن آگاهی پیدا کنند، جامعه پرستاری در حوزه پیشگیری با آموزش‌هایی که توانایی ارائه آن را دارد می‌تواند نقش مؤثری در سلامت جامعه ایفا کند.

وی گفت: در صورتی که نظام پرستاری بتواند در برگزاری غربال گری‌ها و پایش های سلامت از مجموعه‌های در اختیار شهرداری مانند فرهنگسراها یا باغ غدیر استفاده کند، می‌تواند نقش مؤثری در جهت سلامت شهروندان با همکاری شهرداری ایفا کند.

رئیس هیأت مدیره نظام پرستاری ضمن قدردانی از حمایت‌های شهرداری، تاکید کرد: جای تشکر دارد که شهرداری به فکر نصب نماد و یادبودی برای پرستاران است.

ارسال نظر