مخالفان حجاب به ناتوانی رسیدهاند
احتمالاً این روزها عکس حجتالاسلام «حسین ابراهیمی» را زیاد دیدهاید. روحانی اهل مشهد که روی جعبه برق رفته و پرچم ایران را بهدست گرفته است. خودش میگوید این کار را برای دفاع از جمهوری اسلامی انجام داده است. آن هم بنا به قانون نانوشتهای در توییتر.
احتمالاً این روزها عکس حجتالاسلام «حسین ابراهیمی» را زیاد دیدهاید. روحانی اهل مشهد که روی جعبه برق رفته و پرچم ایران را بهدست گرفته است. خودش میگوید این کار را برای دفاع از جمهوری اسلامی انجام داده است. آن هم بنا به قانون نانوشتهای در توییتر.
اگر چه شبکههای مختلف چون بیبیسی فارسی و رادیو فردا این موضوع را در ابتدا اعتراض مدنی به انقلاب اسلامی ترویج کردند اما پس از مدتی و در اقدامی منفعلانه حجتالاسلام ابراهیمی را «آخوند درباری» دانستند که برای دفاع از جمهوری اسلامی دست به این کار زده است. او در توییتر خود هم درباره عکس جنجالی و خبرسازش اینطور نوشته است: «از جعبه برق بهعنوان یک سکوی رسانهای برای بالابردن پرچم ایران اسلامی در دهه فجر و کور کردن چشم ضد انقلاب با یک موج شیرین همبستگی استفاده کردیم..».
گفتوگوی کوتاه ما با حسین ابراهیمی را در ادامه میخوانید.
این روزها حرکت توییتری شما تبدیل به یک جریان شده است. باکلی واکنش مثبت و منفی. از اینکه مورد سوءبرداشت قرار بگیرید واهمه نداشتید؟
شاید در ابتدا چنین برداشت میشد اما اینها بهخاطر این است که انقلابیها از موضع انفعال خارج شوند. البته باید این را هم در نظر گرفت که حرکتهای اول شاید پختگی لازم را نداشته باشند اما برای شروع خوب است. هیچ جا سراغ ندارم که طلبهای این کار را انجام داده باشد. آن هم برای این است که متاسفانه برخیها ضرورت و ادبیات فضای رسانه را اینطوری نمیپسندند و همچنان قائل به واکنشهای سنتی هستند.
البته حرکت شما هم به نحوی در ابتدا منفعلانه برداشت شد. معمولاً در پاسخهای این چنینی این گمان میرود که وقتی روی موجی که دیگران آن را ایجاد کردهاند سوار شوید پس به ناچار توی پازل آنها بازی کردهاید. آنچنان که در ابتدا اینگونه برداشت شد که شما اعتراض کردهاید به جمهوری اسلامی!
یکسال است که در توییتر فعالیت دارم. در واقع در ادبیات توییتری چیزی داریم با عنوان «هجو طرف مخالف» که همه از آن استفاده میکنند.
دوم اینکه چیزی را که مطلوب مخالف ما بوده نبینیم و چیزی که مطلوب خودمان است بر آن سوار کنیم. البته این را هم بیبیسی و... خوب میدانند که چگونه جلوی حرکتهای این چنینی را بگیرند. برای همین سعی میکنند در پیامها و کپشنها منظور خودشان را منتقل کنند (مثل همین که گفته بودند این یک اعتراض به جمهوری اسلامی است تا جبهه خودی را در مقابل منفعل کنند).
البته نتوانستند این کار را کنند و دیدیم که رادیوفردا در کپشن خودش حرف بیبیسی فارسی را تکرار نکرده، بلکه گفته بود این یک حرکت اعتراضی به «بیحجابی» و از جانب طرفداران نظام است.
در واقع اینکه من را «آخوند مخالف انقلاب» نامیدند هم حرکتی بود برای مصادره به مطلوب خودشان؛ اما این اتفاق نیفتاد. این بازی را راه میاندازند تا خودیها هم به ما اعتراض کنند که «ببینید که کارتان چگونه به ضرر انقلاب تمام شد! » ... این هم ترفندشان بود ولی نگرفت. درواقع الان به موضع انفعال افتادهاند.
شما روحانی هستید. اینکه روی جعبه برق بروید و پرچم دست بگیرید از جانب هملباسهایتان مورد انتقاد واقع نمیشد؟
ما باید حرکتی رسانهای انجام دهیم تا حرف خودمان را بگوییم و موج راه بیندازیم. اگر من کنار خیابان پرچم بالا میگرفتم آیا این موج درست میشد؟ اما کار من این بود که از جعبه برق بهعنوان سکوی رسانهای برای بالا بردن پرچم استفاده کردم. همین که الان آنها در انفعال پاسخ به حرکت ما هستند، خیلی مهم است.
توییتر ابتدا دست ضد انقلاب بود و برای خودشان یکه تازی میکردند و ما برای اینکه پاسخ بدهیم مجبور بودیم با هشتگ آنها این کار را بکنیم اما الان به نحوی شده که خودمان میتوانیم هشتگ راه بیندازیم و ترندش کنیم.
مثل همین هشتگ #پرچم_ایران_بالاست؟
بله، کسانی که این موضوع را دیدند چند گروه هستند که یک عده با دیدن فضای هجو علیه ما به من اعتراض کردند؛ اما بعد از مدتی متوجه شدند که چگونه این حرکت باعث شد تا در آستانه دهه فجر فضای توییتری و مجازی به نفع انقلاب رقم بخورد.
شما دیدید که برای جنبش نه به حجاب اجباری، آنها با مانکن عکس گرفتند و این یعنی اینکه به عجز رسیدهاند اما درمقابل، ما موفق بودهایم.
پرچم جمهوری اسلامی ایران روبهروی بدخواهانش همیشه بالا میماند. شک نکنید.
منبع: روزنامه صبح نو