با عوارض کاشت ابرو و مزایای آن آشنا شوید
کاشت ابرو بیشتر به منظور پر کردن نواحی خالی در ابرو و یا برطرف کردن مشکل کم پشتی ابرو استفاده می شود. این موضوع نیز در صورت غیر اصولی بودن به جای زیبایی با پیامدهای منفی به همراه خواهد بود. در این مطلب عوارض کاشت ابرو را ارائه خواهیم کرد.
کاشت ابرو بیشتر به منظور پر کردن نواحی خالی در ابرو و یا برطرف کردن مشکل کم پشتی ابرو استفاده می شود. این موضوع نیز در صورت غیر اصولی بودن به جای زیبایی با پیامدهای منفی به همراه خواهد بود. در این مطلب عوارض کاشت ابرو را ارائه خواهیم کرد.
عوارض کاشت ابرو زمانی پدیدار می شوند که شما از مواد و روش های غیر اصولی برای انجام ایمپلنت ابرو کمک بگیرید. در این صورت مشکلات زیادی برای ابرو پیش می آید که ممکن است به آسانی نیز قابل برطرف کردن نباشد.
آشنایی با مراحل و عوارض کاشت ابرو
در ایران و بسیاری از کشورها هدف از کاشت ابرو، زیبایی است و حتی این موضوع بر جبران نقص نیز پیشی می گیرد. ابروها در زیبایی صورت بسیار نقش دارند و در صورت از بین رفتن، حالت صورت شما را به کلی دگرگون می کنند. ضمن اینکه می توانند چهره شما را عبوس، خوشحال، شاداب و … نشان دهند.
- عوارض کاشت ابرو سبب شده که بسیاری از افراد طرح های موقتی برای ابرو را ترجیح دهند و از آن بیشتر استقبال کنند. بیشتر افراد به دنبال روش های قرینه سازی ابرو برای داشتن چهره ای زیبا هستند.
متاسفانه ایمپلنت ابرو در بسیاری از آرایشگاه ها بدون مجوز انجام می شود. عدم رعایت نکات بهداشتی، استفاده از مواد فاسد، نداشتن تخصص و آگاهی در این زمینه و … می تواند باعث بروز عوارض کاشت ابرو شود.
چرا ابروها از بین می روند
ابروها به دلایل مختلفی چون ریزش با منشأ عصبی، کم کاری تیروئید، ضرب خوردگی و تصادف، آلوپسی آرئاتا و دلایل ژنتیکی و موروثی کم پشت می گردند. برای کاشت ابرو از فولیکول های سر و در واقع از موهای صاف با مقدار کمی حالت استفاده می شود. ابرو در آقایان در نوع افقی و از لبه استخوانی حدقه چشم شروع می گردد. این محل برای کاشت ابرو در خانم ها با فاصله از لبه استخوانی حدقه چشم شروع و به شکل هلال می باشد.
برای کاشت ابرو، آن را به سه قسمت تاج، دم و بدنه تقسیم می کنند. در قسمت تاج ابرو کاشت به گونه ای انجام می شود که ابروها با زاویه ای مطلوب و رو به بالا خوابانده می شوند. برای قسمت بدنه، تاج ابرو با زاویه کمتر در پوست مماس شده و کشت می گردد. قطر لازم برای آن ها باید قطری مناسب باشد.
منافذ در نظر گرفته شده برای موهای ابرو باید کم باشد. چون در این صورت موهای آن غیر معمول می گردند. فاصله بین موها نباید وجود داشته باشد تا ابرو پر و متراکم به نظر برسد.
برای جلوگیری از عوارض کاشت ابرو معمولاً افرادی که دچار مشکلات مادرزادی، بیماری، عفونت و … هستند، در اولویت قرار می گیرند.
برای کاشت ابرو از پیوند استفاده می گردد. برای این پیوند پوست سر گزینه ای مناسب است. زمانی که از موی پوست سر برای کاشت ابرو استفاده می گردد، باید ماهی یک بار ابرو را کوتاه کرد. زیرا در چنین مواردی ابرو به شکل مداوم رشد خود را خواهد داشت.
ابن پیوند گاهی به شکل دانه به دانه و گاهی نیز به شکل زوجی انجام می گیرد. عارضه های کاشت ابرو در مراحل غیر اصولی بیش از حد دیده می شود. برای پیوند ابرو از اقدامات خاصی استفاده می شود. به گونه ای که در این روش ناگریز از ایجاد برش خواهید بود. این برش در عمق نیم میلی متر و به شکل ظریف زده می شود. برش های ظریف در جهت مناسبی زده می شوند. برش ها باید ابرو را به فرایند رشد طبیعی نزدیک سازند.
برای دقیق شدن در این موضوع و کاهش عوارض ایمپلنت ابرو از گرافت های خاصی با درجه بندی ریز استفاده می شود. این گرافت کمک شایانی به اندازه مطلوب و تناسب بین ابروها می کند.
درجه بندی ریز، برش کوچک را به دنبال دارد و باعث می شود پس از اتمام کاشت، اثری از محل خراشیدگی و زخم بر جای نماند. از بیهوشی موضعی برای کاشت ابرو استفاده می شود و فرد بعد از اتمام کار نیازی به بستری شدن ندارد.
برای هر ابرو ۲۵۰ تا ۴۰۰ مو لازم است و این موضوع سبب می شود ابروها از نظر ظاهر آراسته و مرتب گردند. موها هم سطح با پوست و در کنار یکدیگر در کمترین فاصله از هم قرار داده می شوند.
با کمک سوزن های میکرو، فولیکول های موی آماده شده برای پیوند تفکیک می گردند. برای پیوند معمولاً موی ناحیه پشت گوش را مورد توجه قرار می دهند. فرد قبل از این جای گذاری، به شکل موضعی بی حس شده و پس از پایان کاشت، حد کمی از خونریزی دیده می شود.
خون دلمه می بندد و ابرو به شکل ملتهب می شود. عوارض اولیه کاشت ابرو تا چند روز بعد از عمل، باقی است و کم کم ناپدید می گردند. خارش بعد از کاشت جزء عوارض طبیعی است اما نباید ابروها را در این دوران بخارانید.
عوارض کاشت ابرو بسیار کم است اما ماده بی حس کننده آن دردناک می باشد و این موضوع به دلیل نزدیکی با چشم ایجاد می شود. ورم ابرو بعد از یک روز برطرف می شود.
تیرگی و کبودی پس از جراحی از عوارض عادی کاشت ابرو می باشند. خارش تا دو روز بعد از عمل پیوند طبیعی است اما بیش از دو روز می تواند علائمی از عفونت باشد. پماد مناسبی برای برطرف کردن این خارش تجویز می شود.
برای واقعی شدن نتایج باید چند ماه تا ۱۲ ماه(در کاشت FUE) منتظر بود. اگر بعد از کاشت ابرو دچار ریزش مو شدید، نگران نشوید. مو برای تکمیل رشد خود به سه مرحله احتیاج دارد.
کاشت ابرو در صورت درست انجام شدن توسط نیروی متخصص و کادر مجرب خطر آفرین نیست و ظرف یک تا ۵ روز بعد از کاشت برطرف خواهد شد اما در صورتی که برای کاشت ابرو از مواد فاسد و غیر استاندارد به منظور بی حسی و یا از روش تایید نشده برای تکمیل و انجام فرآیند استفاده شود، عواقب ناگواری را به دنبال خواهد داشت.
حتی می تواند تاثیر مستقیم بر روی چشم و بینایی شما داشته باشد. فراموش نکنید که کاشت ابرو چون به چشم نزدیک می باشد، حساس تر و مهم تر است . بنابراین باید اصولی و منظم روی آن متمرکز شد. در صورت تمایل می توانید به لینک های مرتبط فیبروز ابروو عوارض هاشور ابرو در سایت آرگا مراجعه و از مطالب مرتبط در این زمینه استفاده نمایید.
منبع : آرگا