عسکری: رحیمی منطقی است و سلایق شخصی را دخالت نمیدهد
سرمربی تیم ملی تکواندو گفت: رحیمی فرد فوقالعاده منطقی است و اینگونه نیست که بخواهد احساسی صحبت کند و سلایق شخصی را در کار دخالت دهد.
فریبرز عسکری در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، در خصوص سطح فنی بازیکنان ایرانی حاضر در سه رویداد بینالمللی ایران اظهار داشت: مسابقات در سه رویداد برگزار شد و شاهد حضور جوانان خیلی خوبی بودیم که باعث دلگرمی است. خیلی وقت بود که صحبت میشد شاید پشتوانههای خوبی نداشته باشید، اما این رویدادها نشان داد در اوزان پایین و بالا بازیکنان خوبی داریم. جوانان خوب و جنگندهای با سن بسیار پایین در مسابقات به چشم آمدند و امیدوارم در آینده نزدیک برای افتخارآفرینی کشورمان تلاش کنند.
وی در پاسخ به این سؤال که بازیکنان غایب این مسابقات شانس حضور در انتخابی تیم ملی را خواهند داشت، گفت: ضوابطی را گذاشتیم تا بتوانیم بهترینها را انتخاب کنیم. قطعاً یکسری بازیکنان در آخرین تیم ملی حاضر در قهرمانی آسیا حضور داشتند، اما به دلیل آسیب دیدگی در این رویدادها نبودند. بازیکنانی نیز با من تماس داشتند و این موارد را در جلسه کمیته فنی مطرح میکنیم. در نهایت تصمیم بر این است که بهترین تیم اعزام شود و مبنا را بر این نگذاشتیم که خدایی نکرده کسی حذف شود. باید شرایطی را فراهم کنیم تا بهترینها حضور داشته باشند، اما تابع چارچوب و قواعد خواهیم بود و سلیقهای لحاظ نخواهد شد.
سرمربی تیم ملی تکواندو در پاسخ به این سؤال که راه برای حضور بازیکنانی که در گذشته صحبتهایی علیه کادرفنی داشتند هم باز خواهد بود، گفت: به دور از هرگونه حُب و بغض باید بگویم که بحث شخص نیست و بحث منافع ملی است. برای اینکه تیم ملی قدرتمندی داشته باشیم شرایط حضور هر بازیکن توانمندی را فراهم خواهیم کرد، اما اینکه بازیکنی بخواهد خطا و به راحتی آن خطا را تکرار کند، پسندیده نیست.
عسکری تصریح کرد: این بخش مدیریتی است و به حوزه کاری من ارتباطی پیدا نمیکند و فدراسیون باید تصمیم بگیرد برای این بازیکنان خاطی جریمه در نظر بگیرد یا با آنها ادامه همکاری بدهد. بعد از آن اگر این بازیکنان در انتخابی برنده شوند وارد حوزه فنی خواهند شد که شرایط را سختتر خواهیم کرد تا دیگر کسی نتواند منافع ملی را به خطر بیندازد.
وی در خصوص تعامل با اصغر رحیمی مدیرفنی تیم ملی به تسنیم گفت: سالها با رحیمی افتخار آشنایی و همکاری دارم. در بازیهای آسیایی هیروشیما، عضو تیم ملی بودم و ایشان به عنوان مدیرفنی در خدمت تیم ملی بود. رحیمی از سابقه مدیریتی زیادی برخوردار است و با توجه به سمتهایی که در کمیته ملی المپیک داشته، در ورزش ایران فرد باتجربهای به شمار میرود. قطعاً حضور رحیمی میتواند کمک کند و خوشبختانه آدم فوقالعاده منطقی است و اینگونه نیست که بخواهد احساسی کند و صحبت و سلایق شخصی را در کار دخالت دهد. مطالبمان را در نشستها مطرح میکنیم و به یک راهکار منطقی و عقلانی میرسیم.
سرمربی تیم ملی تکواندو در خصوص انتخاب دستیاران خود گفت: جلساتی داشتیم، اما تاکنون حضور هیچ کسی قطعی نیست. قرار است مجدداً جلسه داشته باشیم و با توجه حجم و سنگینی مسابقات جهانی که بسیار مهم است و نیازهایی که احساس میشود، به نتیجه برسیم. امکان دارد با توجه به تعدد مسابقات با هر کادری، رویداد به رویداد همکاری داشته باشیم و برای رویداد دیگر از کادری دیگر استفاده کنیم. صحبتهای مقدماتی شده و به نتیجه قطعی نرسیده است.
عسکری در خصوص اینکه در انتخاب کادرفنی نظرات او بیشتر لحاظ خواهد شد، گفت: طبیعتاً همینطور است و باید مسئول پاسخگویی درباره مسائل فنی باشم. باید کسانی انتخاب شوند که بتوانم با آنها کار کنم و با توجه به تجربیات بالای رحیمی، ایشان نیز میتواند کمک کند. در بحث انتخاب نفرات آنها نیز صحبتهایی دارند و صحبتهای من را نیز خواهند شنید و در نهایت به جمعبندی میرسیم.
وی در خصوص زمان آغاز اردوهای تیم ملی گفت: تا قبل از این مبنا بر این بود که شروع اردوها با انتخابی همراه باشد، اما شرایط کشور ما در بحث کرونا خاص است و هر روز یک اتفاق میافتد. در روزهای گذشته هشدار پیک بعدی کرونا داده شده و ممکن است این شرایط برنامهها را دستخوش تحول کند. تا امروز مبنا بر این است که با انتخابی در روز 20 آبانماه ورود به اردو را داشته باشیم.
سرمربی تیم ملی تکواندو در پاسخ به این سؤال که با توجه به رضایت از پتانسیل بالای بازیکنان تورنمنتهای ایران، شرایط برای بازگشت تکواندو به سکوی جهانی وجود خواهد داشت، گفت: واقعیت این است که رضایت من بیشتر در بحث جسارت، جنگندگی و تعداد ضربات رد و بدل شده بود، اما یک مقدار ناپختگی وجود دارد. ایرادی نیز به تیم ملی تکواندو گرفته میشد که چرا بازیکنان از ضربات چرخشی و ریسکی استفاده نمیکنند، ایرادی که محصول لیگ است و چیزی نیست که در تیم ملی اصلاح شود. در تورنمنتهای ایران نیز این موضوع وجود داشت، اما بازیکنان جنگندهتر مبارزه میکردند.
عسکری عنوان کرد: پتانسیل وجود دارد و با تلاش بیشتر و حضور در تورنمنتها، بازیکنان به پختگی میرسند. این جوانان هیچ چیزی برای بازگرداندن تکواندو به روزهای خوب کم ندارند. خانواده تکواندو همیشه نگاه حمایتی داشته و بازیکنان باید این دفعه با روحیه سلحشوری و سربازگونه وارد رادو شوند، چرا که شرایط کشور ما خاص است. اینکه منتظر باشیم همه چیز ایدهآل و عالی باشد تا به نتیجه برسیم، به دور از واقعیت است. باید با کم کردن توقعات و جنگندگی بیشتر به موفقیت برسیم و در این راه به تعدادی سرباز نیاز داریم.