طرز تهیه دلمه سیرابی

دلمه از غذا‌های محبوب ایرانی هاست که انواع مختلفی دارد. در این مطلب طرز تهیه یک نوع دلمه متفاوت را برایتان آورده ایم که شاید تا به حال درست نکرده باشید. دلمه سیرابی که با نخ و سوزن آن را دوخته ایم!

وب‌سایت آکا ایران: دلمه از غذا‌های محبوب ایرانی هاست که انواع مختلفی دارد. در این مطلب طرز تهیه یک نوع دلمه متفاوت را برایتان آورده ایم که شاید تا به حال درست نکرده باشید. دلمه سیرابی که با نخ و سوزن آن را دوخته ایم!

مواد اولیه دلمه سیرابی:

  • سیرابی تمیز شده یک دست 100 گرم / 33 کالری
  • ماست دو پیمانه 100 گرم / 55 کالری
  • سیر چهار حبه 100 گرم / 120 کالری
  • رب گوجه فرنگی یک قاشق سوپ خوری 100 گرم / 76 کالری
  • رب فلفل یک قاشق سوپ خوری
  • کره یک قاشق سوپ خوری 100 گرم / 737 کالری
  • روغن زیتون 4/1 پیمانه 100 گرم / 0 کالری
  • پیاز متوسط دو عدد 100 گرم / 5 کالری

مواد لازم برای داخل دلمه :

  • مواد لازم اندازه مقدار / کالری
  • گوشت چرخ کرده 250 گرم 100 گرم / 320 کالری
  • پیاز متوسط چهار الی پنج عدد 100 گرم / 5 کالری
  • برنج نیم دانه یک پیمانه 100 گرم / 360 کالری
  • جعفری یک دسته کوچک 100 گرم / 25 کالری
  • سیر دو حبه 100 گرم / 120 کالری
  • رب فلفل یک قاشق مرباخوری
  • رب گوجه فرنگی یک قاشق مرباخوری 100 گرم / 76 کالری
  • نمک و فلفل قرمز به میزان لازم 100 گرم / 0 کالری


طرز تهیه

1. سیرابی را به صورت مربع های 7 * 7 برش می زنیم و به مدت یک روز در مخلوط ماست و سیر می خوابانیم.

2. گوشت چرخ کرده، پیازهای نگینی ریز خرد شده، برنج خیس کرده، جعفری ساطوری شده.

3. سیر ریز خرد شده، رب فلفل و رب گوجه فرنگی را به همراه نمک و فلفل با هم مخلوط کرده و خوب ورز می دهیم.

4. سیرابی های مزه دار شده را آب می کشیم و از مواد گوشتی داخل آن ها گذاشته و دور آن را با نخ و سوزن می دوزیم.

5. درون زودپز مخلوط کره و روغن زیتون را ریخته و رب گوجه فرنگی، رب فلفل و پیاز خرد شده را اضافه می کنیم و تفت می دهیم.

6. سپس دلمه های پیچیده شده را داخل آن چیده و آب جوش را اضافه می کنیم، نمک و فلفل می زنیم و در زودپز را می بندیم تا دلمه ها بپزند.

ارسال نظر