طرز تهیه هویج پلو به 3 روش خوشمزه و رستورانی

هویج پلو یکی از غذا‌های خوشمزه و سنتی ایرانی است که در ادامه طرز تهیه هویج پلو به 3 روش خوشمزه با گوشت چرخ کرده، مرغ و ساده را به صورت مرحله به مرحله با فیلم آورده ایم.

طرز تهیه هویج پلو به 3 روش خوشمزه و رستورانی

هویج پلو یک نوع غذایی پلوی است که معمولا با گوشت یا مرغ درست می شود به همین دلیل جز غذاهای قاطی پلو نیز می باشد.در ادامه این مطلب همراه ما باشید تا طرز تهیه هویج پلو با گوشت، مرغ و به روش ساده را به شما به صورت مرحله ای با فیلم آموزش می دهیم:

طرز تهیه هویج پلو

مواد لازم برای تهیه هویج پلو با گوشت

برنج 

  ۴ پیمانه

هویج درشت   

  ۴ عدد

پیاز متوسط

   ۲ عدد

گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم
زرشک ۸ قاشق غذا خوری
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذا خوری
زعفران دم کرده یک فنجان
پاپریکا  ۱ قاشق چای‌خوری
زرد چوبه  ۱ قاشق چای‌خوری
جوز هندی  ۱ قاشق چای‌خوری
تخم گشنیز  ۱ قاشق چای‌خوری
دارچین  ۱ قاشق چای‌خوری
نمک و فلفل سیاه  به مقدار لازم
هویج پلو (1) هویج پلو

طرز تهیه هویج پلو با گوشت چرخ کرده

  1.  برای تهیه هویج پلو، ابتدا هویج های شسته شده را با رنده درشت رنده کنید.

  2. هویج ها را در تابه به همراه مقداری روغن تفت دهید.

  3. در ادامه گوشت چرخ کرده و پیاز رنده شده را به آن اضافه و تفت دهید.

  4. در مرحله بعدی ادویه ها را اضافه کنید.

  5. زرشک و رب گوجه فرنگی را هم اضافه کنید تا با مواد تفت بخورد.

  6.  زعفران دم کشیده را به مخلوط گوشت و هویج اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.

  7. در حین درست کردن مواد، آب لازم برای پخت برنج را به مرحله جوش برسانید.

  8.  برنج را با کمی نمک درون آب جوش اضافه کنید تا نیم پز شود و آن را آبکش کنید.

  9.  ته قابلمه را چرب کنید و یک لایه برنج و لایه بعدی مخلوط گوشت و هویج را بریزید و آن را دم کنید.

طرز تهیه هویج پلو با مرغ

طرز تهیه هویج پلو ساده بدون گوشت

 

مواد لازم برای طرز تهیه هویج پلو با زرشک

برنج 

  1 پیمانه

پیاز  

   ۱ عدد

قارچ

   ۵ عدد

هویج  ۱ عدد بزرگ
زرشک  نصف استکان
شکر  ۲ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده  به مقدار لازم
نمک، فلفل سیاه و دارچین  به مقدار لازم

طرز تهیه هویج پلو ساده

  1. برای تهیه هویج پلو ساده،  ابتدا برنج را بشویید و در قابلمه‌ای مناسب بریزید و به آن در حدی که یک انگشت روی برنج آب داشته باشد، آبا اضافه کنید و سپس روی حرارت ملایم قرار دهید تا نیم‌پز شود.

  2. پیاز پوست کنده شده را به صورت نگینی خرد کنید.

  3.  قارچ را بشویید و  به تکه‌های درشت یا ریز خرد کنید.

  4. هویج را شسته و با رنده ریز یا درشت رنده کنید.

  5.  زرشک را خیس و بعد از صافی رد کنید.

  6. پیاز‌های نگینی خردشده را در تابه مناسب با مقداری روغن زیتون تفت دهید تا سبک و طلایی شود.

  7. سپس قارچ خردشده را همراه با زردچوبه و نمک و دارچین بریزید و با حرارت زیاد تفت دهید تا آب آن کشیده شود.

  8. هویج و زرشک را که از صافی رد کردید به مواد اضافه کنید و تفت دهید.

  9. سپس شکر را به مواد اضافه نمایید. دقت کنید زرشک‌ها نسوزند.

  10. در آخر مقداری زعفران دم‌کشیده را به مواد اضافه کنید و اجازه دهید مواد باهم ترکیب شوند.

  11. زمانی که آب برنج کم شد موادی را که با هم مخلوط کردید و تفت دادید به برنج اضافه کنید و خیلی آرام از زیر برنج هم بزنید تا مواد مخلوط شود و رنگ یکدستی بگیرد.

  12. سپس بقیه زعفران را روی برنج بریزید.

  13. در قابلمه را قرار دهید و اجازه بدید تا ۴۵ دقیقه دم بکشد.

 

نکات تکمیلی برای تهیه هویج پلو

  • هرچه زعفران هویج پلو بیشتر باشد، عطر و طعم  این غذا بی‌نظیرتر خواهد شد.

  • اگر به غذای شیرین علاقه ندارید، می‌توانید شکر را از دستور حذف کنید.

  • میزان دارچین در این غذا اختیاری و بنابر ذائقه شماست.

  •  برای درست کردن هویج پلو سعی کنید برنج را کمی زنده‌تر  بردارید تا برنج پس از مخلوط شدن با مواد و دمکشی شفته نشود.

  •  اگر خواستید برنج بیشتر قد بکشد، وقتی برنج شروع به جوشیدن کرد، یک استکان آب سرد به آن اضافه کنید. این کار باعث می‌شود به برنج شوک وارد شود و بیش‌تر قد بکشد. 


سخن آخر

ارسال نظر