طرز تهیه سوپ شلغم برای سرماخوردگی و گلودرد به روش ساده

طرز تهیه سوپ شلغم با مرغ، هویج، قارچ و عدس را به صورت مرحله به مرحله با فیلم آموزشی برایتان آورده ایم که در ادامه این مطلب مشاهده می کنید.

طرز تهیه سوپ شلغم برای سرماخوردگی و گلودرد به روش ساده

سوپ شلغم یکی از سوپ های خوشمزه و پرطرفدار در فصل سرد سال است که برای سرماخوردگی و گلو درد بسیار مفید است و طعم دلپذیری را دارد.در ادامه این مطلب با ما همراه باشید تا طرز تهیه 4 مدل سوپ شغلم با آب مرغ، مرغ، عدس و قارچ را به صورت مرحله ای با فیلم به شما آموزش دهیم.

سوپ شلغم

مواد لازم برای تهیه سوپ شلغم

آب مرغ

۲ لیوان

شلغم

۲۵۰ گرم

جعفری

۵۰ گرم

کرفس

۱۰۰ گرم

هویج

3 عدد

لیمو ترش

۲ عدد

جو پرک

نصف لیوان

نمک و فلفل سیاه

به میزان لازم

272721150_316190263852345_5197675458857843647_n


طرز تهیه سوپ شلغم

  1. برای تهیه سوپ شغلم ، ابتدا آب مرغ را در قابلمه‌ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.
  2. سپس جو پرک را مواد داخل قابله اضافه کنید و صبر کنید به مدت ۱۵ الی۲۰ دقیقه جو پرک ها بپزد. (در قابلمه را نگذارید، چون جو سر می‌رود)
  3. هویج های شسته شده را پوست بکنید و با زنده ریز خرد کنید با به صورت نگینی خرد کنید.
  4. در ادامه کرفس های شسته شده را روی تخته ریز ریز خرد کنید.
  5. در نهایت، هویج و کرفس های خرد شده را به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و فلفل را نیز روی مواد به هر میزان که تمایل داریم بپاشید.
  6. شغلم های شسته شده و پوست گرفته شده را به صورت نگینی خرد کنید و به سوپ اضافه کنید.صبر کنید با حرارت کم سوپ بپزد.
  7. زمانی که شغلم های کمی نرم شد، نمک به آن اضافه کنید.
  8. در ادامه جعفری های خرد شده را به سوپ اضافه کنید.
  9. پس از تقریبا ۱۰دقیقه که جعفری پخت شعله زیر قابلمه را خاموش کنید.

طرز تهیه سوپ شلغم با مرغ

 

سوپ شلغم و قارچ

مواد لازم برای تهیه سوپ شلغم و قارچ

شلغم

7 عدد

سینه مرغ

1 عدد

جو پرک

7 قاشق غذا خوری

قارچ

1 عدد

هویج

1 عدد

لیمو ترش

1 عدد

گشنیز و جعفری

به میزان لازم

نمک و فلفل سیاه

به میزان لازم

سوپ شلغم و قارچ

طرز تهیه سوپ شلغم و قارچ

  • برای تهیه سوپ شغلم و قارچ، ابتدا پوست شغلم های شسته شده را بگیرید و به صورت نگینی خرد کنید.

  • در ادامه پیاز، گیشنیز و جعفری شسته شده را به صورت ریز خرد کنید.

  • هویج ها را بشورید و یا رنده کنید یا به صورت نگینی خرد کنید.

  • جو پرک را در کاسه بریزید تا خیس خورده شود. بعد از مدتی آن ها را از آبکش رد کنید تا آب اضافی آن خارج شود.

  • قارچ را بشورید و پوست روی آن را با چاقوی تیز پوست کنید و آن ها را روی تخته برش نگینی خرد کنید.

  • در مرحله ای بعد سینه مرغ شسته شده را، داخل قابلمه مناسب با مقداری آب روی حرارت ملایم قرار دهید و پیاز پوست کنده را به آب مرغ اضافه کنید. نمک، فلفل سیاه را به آن اضافه کنید و اجازه دهید به مدت ۱ ساعت مرغ پخته شود. بعد از مدت گفته شده پیاز را از آب بیرون آورید و صاف کنید. مرغ پخته شده را داخل ظرفی ریش ریش کنید.

  • قابلمه آب مرغ را روی حرارت بگذارید و موادی چون شلغم،هویج، قارچ و سبزی های خرد شده را به قابلمه اضافه کنید و ۳۰ دقیقه زمان بدهید تا پخته شوند.

  • بعد از این مدت جو پرک را اضافه کنید و درب قابلمه را بردارید تا جو پخته شود.

  •  جو را به طور دائم هم بزنید تا آن ها ته نگیرند.

  • در مرحله ای بعدی ادویه ها را که شامل نمک و فلفل سیاه می باشند به همراه مرغ اضافه کنید و هم بزنید.

  • در این مرحله بعد از پخته شدن مواد اجازه دهید تا سوپ کاملا جا افتاده شود و به غلظت برسد. سپس داخل ظرف مناسب سرو کنید.

سوپ شلغم و عدس

 

فوت و فن های دستور پخت سوپ قارچ

  • می توانید از ذرت یا سیب زمینی داخل سوپ استفاده کنید.
  • می توانید از آب مرغ یا قرص مرغ به جای پختن مرغ استفاده کنید.
  • به دلخواه می توانید فلفل و تندی این غذا را تغییر دهید.
  • میزان خرد کردن مواد کاملا سلیقه ای می باشد.
  • می توانید کنار سوپ از لیمو ترش تازه استفاده کنید و یا آب لیمو ترش را داخل سوپ بریزید و بعد سرو کنید.
  • می توانید سوپ را به طور میکس سرو کنید، برای این کار شعله را خاموش کنید و اجازه دهید سوپ ولرم شود. سپس داخل دستگاه غذاساز یا میکسر بریزید و پوره کنید و دوباره داخل قابلمه بریزید و گرم کنید. و مقداری جعفری ریز شده برای تزئین استفاده کنید.

 


سخن آخر

در این مطلب طرز تهیه سوپ شلغم به 4 روش ساده و خانگی را به شما آموزش دادیم.آیا شما طرز تهیه سوپ شغلم را به روش دیگری بلد هستید؟

ارسال نظر