طرز تهیه سوپ شلغم برای سرماخوردگی و گلودرد به روش ساده
طرز تهیه سوپ شلغم با مرغ، هویج، قارچ و عدس را به صورت مرحله به مرحله با فیلم آموزشی برایتان آورده ایم که در ادامه این مطلب مشاهده می کنید.
سوپ شلغم یکی از سوپ های خوشمزه و پرطرفدار در فصل سرد سال است که برای سرماخوردگی و گلو درد بسیار مفید است و طعم دلپذیری را دارد.در ادامه این مطلب با ما همراه باشید تا طرز تهیه 4 مدل سوپ شغلم با آب مرغ، مرغ، عدس و قارچ را به صورت مرحله ای با فیلم به شما آموزش دهیم.
سوپ شلغم
مواد لازم برای تهیه سوپ شلغم | |
آب مرغ |
۲ لیوان |
شلغم |
۲۵۰ گرم |
جعفری |
۵۰ گرم |
کرفس |
۱۰۰ گرم |
هویج |
3 عدد |
لیمو ترش |
۲ عدد |
جو پرک |
نصف لیوان |
نمک و فلفل سیاه |
به میزان لازم |
طرز تهیه سوپ شلغم
- برای تهیه سوپ شغلم ، ابتدا آب مرغ را در قابلمهای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.
- سپس جو پرک را مواد داخل قابله اضافه کنید و صبر کنید به مدت ۱۵ الی۲۰ دقیقه جو پرک ها بپزد. (در قابلمه را نگذارید، چون جو سر میرود)
- هویج های شسته شده را پوست بکنید و با زنده ریز خرد کنید با به صورت نگینی خرد کنید.
- در ادامه کرفس های شسته شده را روی تخته ریز ریز خرد کنید.
- در نهایت، هویج و کرفس های خرد شده را به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و فلفل را نیز روی مواد به هر میزان که تمایل داریم بپاشید.
- شغلم های شسته شده و پوست گرفته شده را به صورت نگینی خرد کنید و به سوپ اضافه کنید.صبر کنید با حرارت کم سوپ بپزد.
- زمانی که شغلم های کمی نرم شد، نمک به آن اضافه کنید.
- در ادامه جعفری های خرد شده را به سوپ اضافه کنید.
- پس از تقریبا ۱۰دقیقه که جعفری پخت شعله زیر قابلمه را خاموش کنید.
طرز تهیه سوپ شلغم با مرغ
سوپ شلغم و قارچ
مواد لازم برای تهیه سوپ شلغم و قارچ | |
شلغم |
7 عدد |
سینه مرغ |
1 عدد |
جو پرک |
7 قاشق غذا خوری |
قارچ |
1 عدد |
هویج |
1 عدد |
لیمو ترش |
1 عدد |
گشنیز و جعفری |
به میزان لازم |
نمک و فلفل سیاه |
به میزان لازم |
طرز تهیه سوپ شلغم و قارچ
-
برای تهیه سوپ شغلم و قارچ، ابتدا پوست شغلم های شسته شده را بگیرید و به صورت نگینی خرد کنید.
-
در ادامه پیاز، گیشنیز و جعفری شسته شده را به صورت ریز خرد کنید.
-
هویج ها را بشورید و یا رنده کنید یا به صورت نگینی خرد کنید.
-
جو پرک را در کاسه بریزید تا خیس خورده شود. بعد از مدتی آن ها را از آبکش رد کنید تا آب اضافی آن خارج شود.
-
قارچ را بشورید و پوست روی آن را با چاقوی تیز پوست کنید و آن ها را روی تخته برش نگینی خرد کنید.
-
در مرحله ای بعد سینه مرغ شسته شده را، داخل قابلمه مناسب با مقداری آب روی حرارت ملایم قرار دهید و پیاز پوست کنده را به آب مرغ اضافه کنید. نمک، فلفل سیاه را به آن اضافه کنید و اجازه دهید به مدت ۱ ساعت مرغ پخته شود. بعد از مدت گفته شده پیاز را از آب بیرون آورید و صاف کنید. مرغ پخته شده را داخل ظرفی ریش ریش کنید.
-
قابلمه آب مرغ را روی حرارت بگذارید و موادی چون شلغم،هویج، قارچ و سبزی های خرد شده را به قابلمه اضافه کنید و ۳۰ دقیقه زمان بدهید تا پخته شوند.
-
بعد از این مدت جو پرک را اضافه کنید و درب قابلمه را بردارید تا جو پخته شود.
-
جو را به طور دائم هم بزنید تا آن ها ته نگیرند.
-
در مرحله ای بعدی ادویه ها را که شامل نمک و فلفل سیاه می باشند به همراه مرغ اضافه کنید و هم بزنید.
-
در این مرحله بعد از پخته شدن مواد اجازه دهید تا سوپ کاملا جا افتاده شود و به غلظت برسد. سپس داخل ظرف مناسب سرو کنید.
سوپ شلغم و عدس
فوت و فن های دستور پخت سوپ قارچ
- می توانید از ذرت یا سیب زمینی داخل سوپ استفاده کنید.
- می توانید از آب مرغ یا قرص مرغ به جای پختن مرغ استفاده کنید.
- به دلخواه می توانید فلفل و تندی این غذا را تغییر دهید.
- میزان خرد کردن مواد کاملا سلیقه ای می باشد.
- می توانید کنار سوپ از لیمو ترش تازه استفاده کنید و یا آب لیمو ترش را داخل سوپ بریزید و بعد سرو کنید.
- می توانید سوپ را به طور میکس سرو کنید، برای این کار شعله را خاموش کنید و اجازه دهید سوپ ولرم شود. سپس داخل دستگاه غذاساز یا میکسر بریزید و پوره کنید و دوباره داخل قابلمه بریزید و گرم کنید. و مقداری جعفری ریز شده برای تزئین استفاده کنید.
سخن آخر
در این مطلب طرز تهیه سوپ شلغم به 4 روش ساده و خانگی را به شما آموزش دادیم.آیا شما طرز تهیه سوپ شغلم را به روش دیگری بلد هستید؟