طرز تهیه مربای موز به روش خوشمزه مرحله به مرحله

مربای موز را می توانید در تمامی فصول سال تهیه کنید.آموزش پخت مربای موز را به صورت مرحله به مرحله همراه با فلیم برایتان آورده ایم.

طرز تهیه مربای موز  به روش خوشمزه مرحله به مرحله

در این مطلب طرز تهیه مربای موز را به صورت مرحله ای با فیلم به شما آموزش می دهیم.

مربای موز

 مربای موز یکی از مرباهای خوش عطر و طعم است که به عنوان دسر هم می توانید آن را سرو کنید.

مواد لازم برای تهیه ی مربای موز 

موز 500 کیلوگرم
لیموترش 1 عدد
شکر 350 گرم
آب نیم لیتر
زعفران دمکرده در صورت تمایل 1 قاشق غذاخوری
پودر هل نصف قاشق چایخوری
گلاب 1 قاشق غذاخوری
خلال پسته و بادام و گردوی خرد شده در صورت تمایل به مقدار لازم

 

طرز تهیه مربای موز 

  1. برای تهیه مربای موز، ابتدا  شکر را با آب مخلوط کنید و صبر کنید تا بجوشد و به اصطلاح قوام بیاید.

  2. موزها را به صورت حلقه ای که نه خیلی نازک و نه خیلی ضخیم باشند، خرد کنید.

  3. در مرحله بعد آب لیموترش را بگیرید و صاف کنید.

  4.  سپس روی موزهای حلقه شده بریزید.

  5. پس از اینکه شربت قوام آمد موزها را اضافه کنید و اجازه بدهید خیلی کم بجوشد.

  6.  در پایان زعفران دمکرده و گلاب را اضافه کنید و خیلی با احتیاط هم بزنید و شعله ی زیر آن را خاموش کنید.

  7. زمانی که مربای شما خنک شد خلال های پسته و بادام و گردو را اضافه کنید و اجازه بدهید مربا خوب سرد شود.

  8. سپس داخل ظرف دردار تمیزی بریزید و در یخچال به مدت چند روز نگهداری کنید.


 

پخت مربا موز مربا موز

دستور پخت مربای موز

نکاتی برای تهیه ی مربا موز 

  • آبلیمو برای جلوگیری از تیره شدن موزها است.

  •  موزها را با چاقوی پلاستیکی برش بزنید که زود سیاه نشوند.

  •  استفاده از زعفران برای خوش رنگ شدن مربای موز می باشد اما طعم آن را از بین می برد؛ بهتر است استفاده نشود.

  • استفاده از چوب دارچین، گلاب و هل بستگی به ذائقه ی خودتان دارد

  •  استفاده از مقداری پودر ژلاتین در داخل شهد مربا پس از قوام آمدن می تواند از سیاه شدن موزها جلوگیری کند.

  •  موزها باید داخل شربت باشند که سیاه نشوند.

  • ماندگاری مربای موز مانند دیگر مرباها نیست و باید زودتر مصرف شود.

سخن آخر

 

ارسال نظر

اخرین اخبار
پربیننده‌ترین اخبار