طرز تهیه سوپ رشته فرنگی

سوپ یکی از غذاهایی است که اغلب زمان سرما خوردگی بسیار مفید است. در این مطلب قصد داریم طرز تهیه سوپ رشته فرنگی را در اختیار شما کدبانو های مجله بگذاریم. همراه ما باشید و این غذای مفید را درست کنید.

یکی از پیش غذاهایی که اغلب در رستوران ها و یا مجالس سرو می شود، سوپ می باشد. این غذا را می توان با انواع مواد غذایی پخت، به همین خاطر سوپ ها انواع مختلفی همچون سوپ رشته فرنگی، سوپ زرشک تبریزی، سوپ فلفل دلمه ای و غیره دارند. یکی از انواع این غذا، سوپ رشته فرنگی می باشد. این سوپ هم بسیار مفید و مقوی است هم طعم خوشمزه ای دارد. شما می توانید این غذا را به عنوان افطار در ماه مبارک رمضان نیز تهیه کنید. در ادامه با طرز تهیه سوپ رشته فرنگی آشنا شوید.

دستور پخت سوپ رشته فرنگی

مواد لازم

  • هویج: ۲ عدد متوسط
  • رشته ورمیشل: ۱ پیمانه به صورت خرد شده
  • پیاز: ۱ عدد بزرگ
  • گوجه فرنگی: ۱ عدد بزرگ
  • سینه مرغ: ۲۵۰ گرم
  • رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذا خوری
  • جعفری: به مقدار کم
  • لیمو ترش: مقدار کم
  • روغن مایع: به اندازه لازم
  • فلفل: به میزان مورد نیاز
  • نمک: به مقدار کافی
  • زرد چوبه: به میزان لازم
طرز تهیه سوپ رشته فرنگی مقوی

طرز تهیه سوپ رشته فرنگی خوشمزه

در اولین مرحله برای درست کردن این سوپ قابلمه ای نسبتا کوچکی تهیه کنید. آن را با دو لیوان از آب پر کنید. قابلمه را روی شعله با حرارت بالا قرار دهید. زمانی که آب جوشید، مرغ ها را داخل آن بریزید. مقداری زردچوبه به مرغ ها اضافه کنید. مهلت دهید سینه مرغ ۵ دقیقه در آب جوش بماند. سپس آن ها را از قابلمه بیرون بیاورید.
در این مرحله قابلمه مناسب برای پخت سوپ را آماده کنید. داخل آن مقداری روغن بریزید. پیاز را نگینی خرد کرده و داخل روغن تفت دهید. مقدار خیلی کمی زرد چوبه به پیازها اضافه کنید و آن ها را باهم مخلوط کنید. حالا مرغ را ریش ریش کرده و به پیازها بیفزایید. مرغ را با پیاز تفت دهید. در ادامه لازم است به میزان چهار لیوان آب جوش داخل قابلمه بریزید سپس شعله را کم کنید.


در این قسمت از پخت پس از گذشت ۲۰ دقیقه از پخت مواد ،به سراغ گوجه فرنگی و هویج ها بروید. آن ها را خرد کنید و داخل قابلمه بریزید. مهلت دهید تا کمی پخته شوند. بعد از یک ربع سیب زمینی را به شکل مکعبی خرد کرده و به مواد اضافه کنید. منتظر باشید تا سیب زمینی کمی نرم و پخته شود.
پس از گذشته ۱۵ دقیقه که سیب زمینی ها نرم شد، رب را در روغن همراه فلفل و نمک تفت دهید. حالا آن را به سوپ خود بیفزایید. بعد از اضافه کردن رب، رشته را نیز با مواد مخلوط کنید. سوپ را هم بزنید و حدود یک ربع زمان دهید تا رشته ها از هم جدا شده و سوپ لعاب بدهد.
طرز تهیه سوپ مقوی رشته فرنگی
ارسال نظر