لباسم برای اعتراض به وضعیت زلزله زدگان انتخاب شد

یک بازیگر زن جشنواره فجر، با لباس‌اش، به وضعیت کمک رسانی به زلزله‌زدگان و لباس بقیه «سلبریتی»‌ها اعتراض کرده است.

لباسم برای اعتراض به وضعیت زلزله زدگان انتخاب شد
بانی فیلم: مینا وحید، بازیگر فیلم سینمایی «هایلایت» این روزها در سینماهای مردمی جشنواره فیلم فجر با پوشش متفاوتی حاضر می شود و برای آن هم دلیل دارد و معتقداست از این طریق می خواهد پیامی را به مردم منتقل کند.پوششی که واکنشهای ابهام برانگیزی در پی داشته است.




او در گفت و گو با بانی فیلم در مورد پوشش خود گفت: امسال تصمیم گرفتم برای جشنواره فیلم فجر لباس جدیدی برای دوخت سفارش ندهم. چه برای دیدارهای مردمی و چه نشست های مطبوعاتی لباسی ندوختم و به عنوان یک حرکت اعتراضی پارچه ای را روی دوشم انداختم تا بگویم تا زمانی که بسیاری از هموطنانمان هنوز در سرمای کرمانشاه وضعیت مناسبی ندارند، این بسیار بد است که ما گاهی چند میلیون برای لباس های رنگارنگ مراسم مختلف خرج کنیم و در سینماها بچرخیم.

وی افزود: من برای جشنواره امسال با طراح لباسم به این نتیجه رسیدیم که هیچ لباس جدیدی نپوشم و مبلغی که برای آن در نظر گرفته بودم را برای خانواده های زلزله زده و هموطنانمان در کرمانشاه بفرستم. تا پایان جشنواره هم در هر جا هم که دعوت شویم با این پارچه طوسی رنگ که روی دوشم داشتم ظاهر خواهم شد.

وحید در مورد بازخودهایی که این قضیه در پی داشته توضیح داد: متاسفانه مردم نمی دانند جریان از چه قرار است و باید قضیه را بازگو کرد. من در پیج هایی که عکس مرا با پارچه توسی استفاده می کنند، تاکید کردم این توضیح را حتما بدهید که دلیل این کار چه بوده است. ولی متاسفانه گاهی به خودمان اجازه می دهیم در خصوصی ترین مسائل دیگران نظر دهیم و بدون اینکه چیزی از تفکر و اندیشه آن فرد بدانیم، او را قضاوت کنیم. برخی گفته بودند این افراد برای خاص شدن این گونه می پوشند، برخی گفته بودند چرا لباس های این فرد اینقدر عجیب و غریب است و … در حالی که واقعا بحث خاص شدن مطرح نبود. اگر کسی بخواهد خاص بپوشد، می تواند به بهترین مزون برود و خاص ترین لباس و عجیب ترین رنگ را سفارش دهد و روی فرش قرمز بپوشد.

این بازیگر در مورد رنگ لباسش تاکید کرد: تم و تونالیته طوسی را انتخاب کردم چون دقیقا رنگی خنثی است و هیچ پیامی در این رنگ نیست؛ پس بحث خاص بودن منتفی می شود. روی همه این کارها با طراح لباسم -رکسانا مومنی- برای این حرکت خیرخواهانه مشورت کردیم و این رنگ را انتخاب کردیم که هیچ جهتی نداشته باشد.

وی با اشاره خرج هایی که برخی افراد در مراسمی از این دست می کنند، یادآور شد: ما اجازه نداریم خرج های عجیب و بیجا داشته باشیم، در صورتی که اگر خودمان را جای آنهایی بگذاریم که در حال حاضر سرپناهی ندارند و در چادرها از سرما یخ می زنند از این که شب سرمان روی بالش می گذاریم باید خجالت بکشیم. پیشنهادم به مردم این است که اگر تنها هزینه یک بلیت جشنواره را ذخیره کرده و برای عزیزان زلزله زده پول جمع کنیم، حداقل می توانیم سه خانواده را از وضعیت آوارگی در سرما نجات دهیم. پیام من با این لباس این است و دوست دارم این تاثیر را روی مردم داشته باشم تا بتوانیم کاری هر چند کوچک برای این بندگان خدا انجام دهیم.

وحید در ادامه گفت و گو با بانی فیلم خاطرنشان کرد: امسال سال بسیار بدی از لحاظ اتفاقاتی که برای مردم ما افتاد، بود. از زلزله کرمانشاه گرفته تا خبرکشته شدن هموطنانمان در حادثه سانچی و فکر می کنم آنقدر این مسائل برای ما عذاب آور بوده که همه ما هنوز هم عزاداریم. به آن عزیزانی که در حادثه کشی کشته شدند نمی توان کمکی کرد و فقط می توانیم برایشان دعا کنیم ولی برای افراد زنده هنوز می توان کاری کرد. فرقی نمی‌کند چه به مردم کرمانشاه و چه به مردمی که در کشورمان بی جا و مکان هستند و نیاز به سرپناه دارند کمک کنیم. کشورمان یک کشور غنی از لحاظ نفتی است و مردمش این حقوق را دارند که برای بلایای طبیعی مثل زلزله بیمه باشند. باید دولت این کار را انجام میداد و تاکنون تمام می شد. ولی چون هنوز این اتفاق نیفتاده، حداقل مردم باغیرت خودمان باید خودشان را جای آن عزیزانی بگذارند که این شب های سرد را در چادر می گذرانند و ببینند آیا خودشان یک شب در این سرما می توانند تحمل کنند یا خیر. وقتی به این موضوع فکر کنید دیگر به خودتان اجازه نمی دهید که برای یک حضور در مراسم تشریفاتی جشنواره برای خود چند دست لباس بدوزید. به نظرم همگی ما باید تا عید این موضوع را درنظر داشته باشیم، زمان عید هم خرج های اضافه زیادی خواهیم داشت و می توانیم همان ها را کنار بگذاریم. در ابتدای این حادثه همه احساساتی می شوند و کمک می کنند و بعد از مدتی همه از یادشان می رود ولی قضیه تمام نشده و مثل روز اول است و هموطنان ما هنوز جا و مکان ندارند.
ارسال نظر