نخستین کوره ذوب القایی غرب استان در فریدن بهره برداری شد
نخستین کارگاه کوره ذوب القایی فلزات غرب استان با ظرفیت تولید روزانه 2 تن در روستای خویگان شهرستان فریدن به بهره برداری رسید.
نخستین کارگاه کوره ذوب القایی فلزات غرب استان با ظرفیت تولید روزانه 2 تن در روستای خویگان شهرستان فریدن به بهره برداری رسید.
جعفر نجف پور کارآفرین روستایی و مسئول این کارگاه روز شنبه در حاشیه بهره برداری این کارگاه به ایرنا گفت: این کوره با توان 250کیلووات برق و ظرفیت 500 کیلوگرم ضایعات قادر به تامین دما تا 2 هزار و 500 درجه حرارت برای ذوب انواع فلزات از جمله آلومینیوم، مس، چدن نشکن و فولاد استیل است.
به گفته وی کویل(کوره) ، تابلو برق، برج خنک کننده و رادیاتور از بخش های این سیستم است، همچنین نزدیک به 10 دستگاه مانند تراش، پرس ، بلدینگ و جوش در محوطه این کارگاه استقرار یافته است.
نجف پور با بیان اینکه روزانه 2 تن از محصولات این کارگاه به سراسر کشور ارسال می شود، افزود: با راه اندازی این کارگاه 25 نفر مشغول به کار شدند و زمینه برای به کارگیری غیرمستقیم بیش از 20 نیروی دیگر فراهم است.
این کارآفرین برای راه اندازی کارگاه، با حمایت ستاد تسهیل سرمایه گذاری و مشارکت های مردمی فرمانداری فریدن، 43 میلیارد ریال تسهیلات کم بهره دریافت کرده است.
بخشدار بخش مرکزی فریدن به ایرنا گفت: کوره ذوب القایی فلزات غرب استان درناحیه کارگاهی-صنعتی روستایی قرار گرفته است که سهولت اخذ مجوز، ارائه آسان تسهیلات اشتغالزایی و دریافت زودهنگام حمایت های لازم از جمله مزایای راه اندازی کسب و کار در این نواحی است.
ایزد ابوالحسنی افزود: با آنکه زمینه بکارگیری افراد در این کارگاه فراهم شده است و امکان اضافه شدن کردن نیروی جدید وجود دارد تاکنون استقبال چندانی از سوی افراد جویای کار به ویژه در روستا صورت نگرفته است.
وی اضافه کرد: هر کدام از روستاهای فریدن ظرفیت ویژه ای دارد بنابراین پیرو شعار 'هر روستا یک محصول'، می توان روستاها را با تکیه بر داشته ها ارزیابی و زمینه برای اشتغال پایدار را فراهم نمود.
فرماندار فریدن در حاشیه بازدید از این بخش های مختلف این کارگاه به ایرنا گفت: تا اکنون 35 کارگاه مشاغل خانگی با اشتغالزایی برای 137 نفر و 28 کارگاه اشتغالی روستایی فراگیر با اشتغالزایی برای 104 نفر در فریدن راه اندازی شده است.
سید تقی معین الدینی افزود: دولت توجه ویژهای به توسعه روستاها داشته و بهویژه برای توسعه اشتغال و توانافزایی روستاییان برنامهریزی هایی انجام داده که اعطای وام های کمبهره به روستابیان و همچنین بسته های حمایتی برای ایجاد اشتغال و بهسازی روستا از جمله این اقدامات است.
به گزارش ایرنا، امسال سهم فریدن از مجموع اعتبارات اشتغالزایی روستایی 70 میلیارد ریال بود که تاکنون حدود 30 میلیارد ریال آن در قالب 21 طرح پرداخت شده است.
بیش از 50 درصد جمعیت این شهرستان را روستاها تشکیل می دهد، روستاهای فریدن از مزیت های شاخص و قابل برنامه ریزی برای رونق اشتغال برخوردار است.
فریدن دارای رتبه هفدهم استانی در بخش جذب اعتبارات اشتغالزایی است.
روستای خویگان با بیش از هزار نفر جمعیت در جنوب شرق فریدن واقع شده است.
فریدن با 2 شهر داران، دامنه و 28 روستا بیش از 49 هزار نفر جمعیت دارد.