41 هزار فرصت شغلی جدید در اصفهان ایجاد می شود
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت اصفهان گفت: 17 هزار و 765 میلیارد ریال تسهیلات برای ایجاد 41 هزار فرصت شغلی در این استان در نظر گرفته شده است.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت اصفهان گفت: 17 هزار و 765 میلیارد ریال تسهیلات برای ایجاد 41 هزار فرصت شغلی در این استان در نظر گرفته شده است.
اسرافیل احمدیه روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: دولت توجه ویژه ای به ایجاد فرصت های شغلی جدید در سال جاری و سال آینده داشته است به طوری که 210 هزار میلیارد ریال اعتبار برای ایجاد 270 هزار فرصت شغلی جدید در سراسر کشور در نظر گرفته است.
وی بیشترین سهم از فرصت های شغلی جدید در نظر گرفته شده را برای این استان ذکر و تصریح کرد: اصفهان، صنعتی ترین استان بشمار می آید بنابراین توجه ویژه ای به آن با توجه به ظرفیت های موجود شده است.
وی با بیان این که این اعتبارات به صورت تسهیلات با نرخ سود 12 درصد در مناطق محروم و 14 درصد برای مناطق دیگر تخصیص خواهد یافت، اظهارداشت: 100 هزار میلیارد ریال از اعتبار در نظر گرفته شده در کشور از طریق صندوق توسعه ملی، 100 هزار میلیارد ریال از طریق منابع بانکی و 10 هزار میلیارد ریال از طریق پرداخت مابه التفاوت نرخ سود تامین خواهد شد.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت اصفهان اضافه کرد: فرصت های شغلی جدید با اجرای چهار برنامه تکمیل واحدهای صنعتی و معدنی نیمه تمام با 60 درصد پیشرفت فیزیکی و بالاتر، بازسازی و نوسازی واحدهای صنعتی، معدنی و صنوف، تامین سرمایه در گردش برای واحدهای فعال صنعتی و معدنی و توسعه خوشه های صنعتی ایجاد می شود.
احمدیه تعداد فرصت های شغلی جدید در استان اصفهان در بخش تکمیل واحدهای صنعتی و معدنی نیمه تمام را 26 هزار و 763، در بخش بازسازی و نوسازی واحدها سه هزار و 764 و در بخش سرمایه در گردش 10 هزار و 502 فرصت اعلام کرد.
وی ادامه داد: میزان تسهیلات در نظر گرفته شده در بخش تکمیل واحدهای صنعتی و معدنی نیمه تمام در استان اصفهان پنج هزار و 77 میلیارد ریال، در بخش بازسازی و نوسازی واحدها یکهزار و 771 میلیارد ریال و در بخش سرمایه در گردش 10 هزار و 917 میلیارد ریال است.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت اصفهان اظهار امیدواری کرد که با توجه به اعتبارات خوبی که برای اجرای طرح مذکور در نظر گرفته شد بتوان از این فرصت به خوبی برای اشتغالزایی در استان بهره گرفت.
احمدیه همچنین میزان کمک های بلاعوض به بخش صنعت، معدن و تجارت استان در سال جاری 58 میلیارد ریال اعلام و اضافه کرد: این کمک ها شامل هشت میلیارد ریال برای توسعه خوشه های صنعتی، 33 میلیارد ریال برای خدمات کلینیکی افزایش ظرفیت های واحدهای صنعتی و 17 میلیارد ریال برای خدمات کلینیکی نوسازی و بازسازی واحدهای صنعتی است.
به گزارش ایرنا، ایجاد 270 هزار فرصت شغلی بر اساس تفاهم نامه همکاری مشترک بین وزارت صنعت ، معدن و تجارت و سازمان برنامه و بودجه کشور مورد تاکید قرار گرفت.
بیشترین سهم از فرصت های شغلی جدید مربوط به استان اصفهان با سهم 15.3 درصد است، پس از آن استان های تهران و آذربایجان شرقی به ترتیب با هشت و 7.2 درصد قرار دارند.
اصفهان با بیش از پنج میلیون نفر جمعیت، 9 هزار واحد تولیدی کوچک و بزرگ با سرمایه 221 هزار میلیارد ریال و اشتغال 263 هزار نفر، حدود 840 معدن در حال بهره برداری با سرمایه گذاری بیش از 10 هزار میلیارد ریال و حدود 180 هزار واحد صنفی صنعتی ترین استان کشور بشمار می آید.
کشورمان دارای 80 هزار واحد صنعتی و معدنی، 10 هزار معدن دارای پروانه بهره برداری و سه میلیون واحد صنفی است.