کارخانه کاشی اصفهان به سرمایه گذار جدید واگذار شده است
دبیر کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با اشاره به حل مشکلات کارخانه کاشی اصفهان، گفت: این کارخانه در یک چارچوب حقوقی مشخصی به سرمایه گذار جدید واگذار شده است و مدیریت جدید اداره امور را به دست گرفته است.
دبیر کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با اشاره به حل مشکلات کارخانه کاشی اصفهان، گفت: این کارخانه در یک چارچوب حقوقی مشخصی به سرمایه گذار جدید واگذار شده است و مدیریت جدید اداره امور را به دست گرفته است.
ناهید تاج الدین در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به هموار شدن مسیر حل مشکلات کارخانه کاشی اصفهان، اظهار کرد: حدود دو ماه پیش و در قالب برنامه های مدون و منظم شهرگردی بازدیدی از کارخانه کاشی اصفهان داشتیم و از نزدیک پای درد دل اعضای شورای کارگری این کارخانه نشستیم و با همکاری و هم افزایی کارگران مسیری را برای حل مشکلات این کارخانه به پیش بردیم.
وی افزود: برای حل این مشکل با مسئولان وزارت خانه های ذی ربط و استاندار اصفهان مذاکراتی انجام شد و خوشبختانه گام های موثری در جهت رفع مشکل برداشته شد. با حمایت و جدیت استاندار و تصمیم بسیار موثری که در مدیریت استان اتخاذ شد، بحران این کارخانه به خوبی مدیریت شده و پس از جلساتی که به همت استاندار میان تعدادی از فعالان اقتصادی برگزار شد، این کارخانه در یک چارچوب حقوقی مشخصی به سرمایه گذار جدید واگذار شده است و مدیریت جدید اداره امور را به دست گرفته است.
نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: ظاهرا این گروه از فعالان اقتصادی برنامه مفصلی برای توسعه تولیدات کارخانه داشته و چشم انداز امیدوار کننده ای برای فعالیت های کارخانه ایجاد شده و تا امروز نیز قدم های مثبتی در راستای مدیریت بحران کارخانه برداشته اند و حتی حقوق یک ماه کارگران را به موازات مدیریت امور جاری کارخانه پرداخت کرده اند. تاج الدین تصریح کرد: این کارخانه که توانایی تولید سالانه 9 میلیون متر مربع کاشی را دارد متاسفانه در یک مقطع تعطیل شد و سپس با همت شورای کارگری از بهمن ماه سال گذشته بازگشایی شد، پس از بازگشایی ظرفیت تولید سالانه این کارخانه توسط شورای کارگری به دو میلیون متر مربع رسید، اما بدهی های سنگین و پیشین این شرکتها به بانکها، کارگران، تامینکنندگان و بازرگانیها موجب اختلال در روند مجدد آن شده بود.
وی اضافه کرد: نکته دردناک و در عین حال قابل تامل اینجا است که در این مورد خاص به جای دولت و کارفرما، کارگران برای حفظ اشتغال پیش قدم شدند و از بهمن ماه سال گذشته تا اوایل دی ماه امسال شورای اسلامی کار، کارخانه را اداره می کرد، اما با توجه به اینکه در ماه های قبل قرار بود هیات مدیره و مدیر عامل برای کارخانه انتخاب شود و این امر صورت نگرفت شورای کارگری نیز به بن بست خورد.
دبیر کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: در نهایت با پیگیری های مستمر و مکرری که از طریق خانه کارگر کشور و معاونت وزیر کار، انجام دادیم و البته به یمن عملگرایی خاص استاندار، مشکلات این کارخانه و کارگران آن در مسیر حل شدن قرار گرفته و امیدواریم هر چه زودتر این کارخانه در ریل طبیعی تولید قرار گرفته و شاهد حل معضلات کارگران این مجموعه باشیم.