کنعانی مقدم: رهبری یک بسیج عمومی را برای حل مشکلات اقتصادی درخواست کردند /دولت به مطالبات و توقعات رهبری پاسخ نداده است
کنعانی مقدم با اشاره به اینکه علت تاکیدات رهبری بر مسائل اقتصادی به دلیل عمکرد دستگاههای اجرایی است، گفت: تکرار این شعار در بحث تولید به این دلیل است که دولت نتوانسته توقعات رهبری و مطالبات ایشان را پاسخ بدهد.
به گزارش رویداد ایران و به نقل از خبرآنلاین، صبح امروز، حضرت آیتالله خامنهای، رهبر معظم انقلاب اسلامی در پیامی به مناسبت آغاز سال ۱۴۰۳ سال جدید را با محوریت اقتصاد، سال «جهش تولید با مشارکت مردم» نامگذاری کردند.
در همین راستا، حسین کنعانیمقدم، فعال سیاسی اصولگرا، با اشاره به شعار «جهش تولید با مشارکت مردم» که از سوی رهبر انقلاب نامگذاری شد، گفت: یکی از دغدغههای جدی رهبر انقلاب در خصوص مسائل اقتصادی و معیشت مردم باعث شده که در ۱۰ سال گذشته، شعار سال مسائل اقتصادی باشد. همانطور که در بیانات خود فرمودند یکی از تاکیداتی که در سال گذشته داشتند، بحث گرانیها و مشکلات معیشتی بود که با این تاکید دوباره عملا دستور کار دولت را در سال جدید تعیین کردند.
یکی از اصول اقتصاد مقاومتی، مردمی کردن اقتصاد است
وی با اشاره مخاطب پیام رهبری گفت: مردم هم مخاطب رهبر انقلاب هستند و باید به بخش اقتصاد ورود کنند و دولت نیز باید از اقتصاد دولتی خود را کنار بکشد و بیشتر بر رفع موانع تولید، سیاستگذاریها و نظارتها فعال باشد تا مشکلات اقتصادی حل بشود. ورود مردم به اقتصاد بر اساس اصل ۴۴ سیاستهای کلی نظام، اقتصاد کشور بخش مقاومتی، مردمی و تعاونی است و در یکی از اصول اقتصاد مقاومتی، مردمی کردن اقتصاد است.
این فعال سیاسی اصولگرا گفت: امسال، هم مجلس و هم دولت باید تمام تلاش خود را بر این مسائل معطوف کنند که با جهش تولید، شغل ایجاد شده، سرمایه گذاری شود و وابستگی را به واردات کالا کاهش بدهند.
رهبری یک بسیج عمومی را برای حل مشکلات اقتصادی را درخواست کردند
کنعانیمقدم با اشاره به اینکه علت تاکیدات رهبری بر مسائل اقتصادی به دلیل عمکرد دستگاههای اجرایی است، گفت: تکرار این شعار در بحث تولید به این دلیل است که دولت نتوانسته توقعات رهبری و مطالبات ایشان را پاسخ بدهد. رهبری با بحث مشارکت مردم، یک بسیج عمومی را برای حل مشکلات اقتصادی را درخواست کردند که دولت بدون مردم مشکلات را نمی تواند حل کند. دولت باید از اینکه در اقتصاد رقیب مردم باشد، عقب نشینی کند و امکانات را در اختیار بخش خصوصی قرار بدهد.
وی درباره روابط دیپلماسی برای رونق اقتصاد داخلی گفت: اگر ما بتوانیم تولیدات بیشتری داشته باشیم، می توانم صادرات بیشتری داشت و منافع مالی آن را استفاده کنیم، اگر چه تحریم ها موانعی بر سر راه توسعه و رشد اقتصادی است. اما دولت و مجلس باید کاری کنند که ما اگر افزایش تولید داشتیم، بتوانیم آن را صادر کنیم و با سرمایه گذاری، جهش تولید را تداوم بخشیم.
۲۷۲۱۵
منبع: khabaronline-1886319