طرز تهیه ته چین گوجه فرنگی به روش خوشمزه و مجلسی
ته چین گوجه فرنگی یک مدل ته چین خوشمزه و خوش رنگ است که در ادامه آموزش طرز تهیه این مدل غذا را به صورت مرحله ای با فیلم به شما آموزش می دهیم.
ته چین گوجه پلو یک نوع غذای خوشمزه، متفاوت و خوش رنگ است که ظاهر بسیار جذابی دارد.پختن این مدل غذا انتخاب بسیار مناسبی برای مهمانی ها می باشد.در ادامه این مطلب همراه ما باشید تا طرز تهیه ته چین گوجه فرنگی را به شما آموزش دهیم.
ته چین گوجه فرنگی
مواد لازم برای ته چین گوجه فرنگی | |
برنج |
۷۵۰ گرم (۵ پیمانه) |
کره | ۶۰ گرم |
سینه مرغ خلالی خرد کرده | ۵۰۰ گرم |
قرص عصاره مرغ | ۱ عدد |
ادویه کاری | ۱ قاشق چایخوری |
قارچ ورقهای خرد کرده | ۴۰۰ گرم |
ماست چکیده | ۲۰۰ گرم |
زعفران حلکرده | ۴ قاشق سوپخوری |
روغن مایع | دوسوم پیمانه |
زردهی تخممرغ | ۴ عدد |
فیله گوجهفرنگی رنده کرده | ۷-۸ عدد |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
طرز تهیه ته چین گوجه فرنگی
-
برای تهیه ته چین، ابتدا برنج را در قابلمه حاوی آب و نمک بپزید و آبکشی کنید.
-
نیمی از کره را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.
-
در ادامه سینه مرغ، قرص عصاره مرغ و ادویهکاری را اضافه کنید و تفت دهید تا مرغ، طلائیرنگ شود.
-
حالا قارچ را اضافه کنید و حرارت را زیاد کنید تا قارچ نرم شود.
-
سپس تابه را از روی حرارت بردارید.
-
اکنون ماست، زعفران، روغن، نمک، فلفل و زرده تخممرغها را در کاسه مناسبی بریزید و با همزن دستی هم بزنید تا مایه صاف و یکدستی حاصل شود.
-
آنگاه برنج پخته را به این مخلوط اضافه کنید و هم بزنید.
-
کف ظرف نسوز را با کره چرب کنید و یکچهارم از مخلوط برنج را در آن بریزید و با پشت قاشق صاف کنید.
-
حالا قدری از مایه مرغ و قارچ روی برنج بریزید و رویش را با اندکی از مخلوط برنج بپوشانید.
-
سپس روی آن گوجهفرنگی بدهید و به همین ترتیب لایههای برنج، مرغ و قارچ و گوجهفرنگی را تکرار کنید. به گونهای که آخرین لایهی تهچین، گوجهفرنگی باشد.
-
. حالا باقیمانده کره را خرد کنید و روی تهچین بچینید.
-
اکنون روی ظرف را با فویل بپوشانید و چند جایش را سوراخ کنید تا بخار تهچین خارج شود.
-
اینک تهچین را به مدت تقریبی یکونیم ساعت در فر گرم کرده با دمای ۱۸۰درجه سانتیگراد قرار دهید تا بپزد و طلائی رنگ شود.
فوت و فنهای درست کردن ته چین گوجه
-
برای تهیه ته چین باید از ماست چکیده و شیرین استفاده کنید.
-
برای این که ته چین خوشمزهتر شود، میتوانید از مقداری سیر رنده شده یا پودر سیر در این غذا استفاده کنید.
-
اگر برای طعم دار کردن ته چین گوجه از عصاره مرغ استفاده میکنید، به هیچ عنوان به غذا نمک اضافه نکنید، زیرا این عصارهها طعم شوری دارند.
-
برای تهیه ته چین حتما پوست گوجهها را جدا کنید تا غذای شما ظاهر زیباتری داشته باشد.
-
در طرز تهیه ته چین گوجه فرنگی در ماهیتابه حتما یک شعله پخشکن روی گاز قرار دهید تا ته چین به آرامی بپزد و ته نگیرد.
-
برای تهیه ته چین گوجه حتما گوجه را از قبل تفت دهید تا آب گوجه بخار شود. در غیر این صورت ته چین شما له و برنج شفته میشود.
سخن آخر
در این مطلب طرز تهیه ته چین گوجه فرنگی به روش خوشمزه و مجلسی را به صورت مرحله ای به شما آموزش دادیم.شما کدام مدل ته چین را درست می کنید؟ در قسمت نظرات مطرح کنید.